محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832589601
همه چیز درباره دخل صدا و سیما + جدول
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: همه چیز درباره دخل صدا و سیما + جدول
«وقتی قبضی پرداخت میکنید، پولی هم به صداوسیما واریز کردهاید؛ پولی که شاید تمایلی به پرداخت آن نداشته باشید چون محصولی را که تولید میشود نمیپسندید؛ با این حال «باید» پرداخت کنید تا صداوسیما «شناسنامه» تولید کند، به دهنمکی پول بدهد تا سریال «معراجی»ها را پخش کند یا برای دهمینبار چهره «یوزارسیف» را تماشا کنید!»
روزنامه شرق: «وقتی قبضی پرداخت میکنید، پولی هم به صداوسیما واریز کردهاید؛ پولی که شاید تمایلی به پرداخت آن نداشته باشید چون محصولی را که تولید میشود نمیپسندید؛ با این حال «باید» پرداخت کنید تا صداوسیما «شناسنامه» تولید کند، به دهنمکی پول بدهد تا سریال «معراجی»ها را پخش کند یا برای دهمینبار چهره «یوزارسیف» را تماشا کنید!»
تلویزیون را روشن میکنید، چهره محمدحسین رنجبران (مجری برنامه «شناسنامه») روی صفحه جعبه جادو نقش میبندد، «شبکه» را عوض میکنید، در برنامه آشپزی، آشپز در حال آموزش غذا با آبلیموی برند خاصی است، باز هم کانال را تغییر میدهید، «عمو پوررنگ» در حال تبلیغ محصولات ویژه است، «شبکه سه» را برای ورزش تماشا میکنید که آن هم یا مشکلات فنی (!) دارد و تصاویر مکرراً تکرار میشوند یا در حال پخش آگهی است. میتوان به «شبکه خبر» پناه برد، آنجا هم معمولاً مستندهای خبری از فقر و فلاکت در غرب پخش میشود!
میتوان سراغ شبکههای جدید هم رفت، سریال «یوسف پیامبر» - ساخته فرجالله سلحشور - را برای چندمینبار دید یا مثلا فیلم «معراجیها»ی دهنمکی را که حالا سریال شده، تماشا کرد!
اگر جزو آن 29 درصدی که به قول وزیر ارشاد، ماهواره ندارند باشید، چارهای جز خاموش کردن تلویزیون ندارید، اما احتمالاً اگر شما هم جزو آن 71 درصدی باشید که طبق اعلام علی جنتی ماهواره دارند، خیلی راحت میتوانید خروجی تلویزیون را تغییر دهید و سری به شبکههایهای خارجی بزنید. شاید هم اصلاً قبل از اینکه سراغ شبکههای آن سوی مرز بروید، تلویزیون ایران را تماشا نکنید. (1)
اصلاً شاید اینها را دوست داشته باشید، تماشا هم بکنید، اما خوب است بدانید، شما ماهواره داشته باشید یا نه، با چیزهایی که رنجبران «شناسنامه» میگوید، موافق باشید یا خیر، ساختههای فرجالله سلحشور را دوست داشته باشید یا نه، موافق یا مخالف خیالپردازیهای دهنمکی باشید و... به هرحال شما به آنها «پول» میدهید. طوری هم پول میدهید که احتمالا خودتان هم متوجه آن نمیشوید!
همه چیز درباره «دخل صدا و سیما»
درآمد و منابع اعتبارات سازمان صداوسیما عبارت است از:
1 - درآمدهای ناشی از واگذاری حق پخش و توزیع محصولات و ارایه خدمات سازمان به اشکال مختلف.
2 - عواید حاصل از اجرای قانون توسعه شبکه تلویزیونی کشور. (دریافت مبلغی با عنوان عوارض توسعه شبکه صداوسیما از فروش هر دستگاه تلویزیون)
3 - درآمدهای ناشی از فعالیتهای تولیدی و سود مربوطه به آنها.
4 - وجوه دریافتی از محل بودجه کل کشور و سایر وجوهی که به عناوین دیگر از طرف دولت در اختیار سازمان گذاشته میشود.
5 - اعتبارات از محل بودجه عمرانی کشور.
6 - درآمدهای ناشی از اجرا و پخش برنامههای تبلیغاتی و آگهیهای بازرگانی.
7 - کمکهای نقدی یا غیرنقدی اشخاص حقیقی و حقوقی.
8 - عواید دیگری که طبق قانون یا مقررات دیگر به سازمان تعلق میگیرد. (2)
حتی طبق قانون «ممنوعیت بهکارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره» وقتی دستگاههای دریافت ماهواره شما ضبط میشود هم به صداوسیما تحویل داده میشود. (اگرچه؛ گفته میشود هماکنون این دستگاهها تحویل صداوسیما نمیشوند)
اکثر ما نمیدانیم، کی، چطور و چقدر به صداوسیما پول میدهیم. خب طبیعی هم است، وقتی شما دستگاه تلویزیون میخرید، یا قبضی را پرداخت میکنید، احتمالا متوجه نمیشوید که همراه با آن پولی هم به صداوسیما واریز کردید - پولی که شاید هم تمایلی به پرداخت آن نداشته باشید، چون محصولی که در مقابل آن تولید میشود را نمیپسندید - با این حال «باید» پرداخت کنید تا صداوسیما بتواند «شناسنامه» تولید کند، به دهنمکی پول بدهد تا سریال «معراجی»ها را پخش کند یا برای دهمینبار چهره «یوزارسیف» را تماشا کنید!
در واقع 75 میلیون نفر ایرانی به صداوسیما پول میدهند که برای نزدیک 22 میلیون نفر برنامه تولید کند.
عدد ثبتشده تا واقعیت
هرسال بودجه سازمان صداوسیما در لایحه و قانون «بودجه» ذکر میشود، طبیعتا با توجه به منابع اعتبارات این سازمان که در قانون اساسنامه آن ذکر شده است، بخشی از بودجه توسط فعالیتهای اقتصادی خود سازمان و بخش دیگری توسط دولت تامین میشود. طبق ماده24 قانون اساسنامه سازمان صداوسیما «مدیرعامل موظف (این سازمان) است بودجه تفصیلی سال آتی را حداکثر تا پانزدهممهر هرسال تهیه کرده و برای تصویب به شورای سرپرستی تسلیم کند.»
حساب سادهای داریم، سازمان عظیمی چون صداوسیما طبیعتا هزینههای سنگینی دارد، ابتدا رقم درآمدهای این سازمان از سوی سازمان اعلام میشود و بعد کسری آن را باید دولت از محل بودجه عمومی کشور تامین کند و جمع تمام اینها بودجه این رسانه را میسازد. حالا اگر درآمدهای صداوسیما به اندازه مصارف آن یا احتمالا بیشتر از آن باشد، نهتنها دیگر این سازمان نمیتواند از بودجه دولتی سهمی داشته باشد، بلکه جزو سازمانها و شرکتهای سودده نیز طبقهبندی میشود.
جامجهانی و ثانیههای طلایی
برای مشخصشدن بحث به تیرماه همین امسال بازگردیم. قطعا جامجهانی را خاطرتان هست، وقتی قبل، بعد، بین دونیمه و کلا در هرفرصتی یک آگهی تلویزیونی پخش میشد و علاوه بر آن، در تمام طول مسابقه نیز نوارهای زیرنویس، پایین تصاویر پخش میشدند؛ تصاویری که صداوسیما از آنها پول درمیآورد. چقدر؟ در آن زمان، صداوسیما، مزایدهای برگزار کرد که طی آن تبلیغات جامجهانی را در چهار«پکیج» عرضه کرد که دو«پکیج»، قبل و پایان بازیها، هرکدام 25میلیاردتومان و دو«پکیج» دیگر که بین بازیها بود هرکدام 75 میلیارد تومان قیمتگذاری شده بود که جمع آن بالغ بر 200 میلیارد تومان بود.
البته این فقط قیمت اعلامی مزایده بود، «رایتل» (وابسته به تامیناجتماعی) این «پکیج»ها را خریداری کرد، ولی مشخص نشد مبلغ نهایی پرداختی چقدر بود اما قاعده حاکم بر مزایدهها این است که بهدلیل رقابت خریداران، قیمت خرید بیشتر از قیمت پایه اعلامی است. این فقط برای جامجهانی بود، دقت داشته باشید «پکیج»هایی هم برای «لیگ برتر» وجود دارد، آگهیهای بازرگانی دیگر هم جای خود را دارند و همه اینها فقط برای یکی از شبکههای سیما یعنی «شبکهسه» است.
اگرچه درآمدهای صداوسیما هرگز به صورت مشخص اعلام نمیشود؛ با این حال، وقتی فقط ارزش پایه مزایده آگهیهای جامجهانی بالغ بر 200 میلیارد تومان است و روزانه نیز همه شبکههای صداوسیما در حال پخش آگهیهای تلویزیونی هستند، میتوان حدس زد درآمد این سازمان، فقط از محل آگهیهای پخششده، رقمی بالاتر از هزار میلیارد تومان است. بنابراین به نظر نمیرسد درآمدهای صداوسیما آنقدرها کم باشد که محتاج دریافت اعتبار از دولت باشد. با این حال، دولت درآمدهایی که به آن اعلام میشود را مبنا قرار میدهد و بر اساس آن باید کسری صداوسیما را جبران کند.
صداوسیمای ایران؛ گرانتر از «یورونیوز»
بررسی تطبیقی«تعرفه آگهی» در صداوسیمای ایران و شبکه «یورونیوز» نشان میدهد قیمت آگهی در «جامجم» بهطور متوسط 180 درصد بالاتر از معادل ریالی آگهی در شبکه فراگیری نظیر «یورونیوز» است.
بر اساس ماده14 «تعرفه آگهی» امسال صداوسیمای ایران، 35طبقه برنامههای تلویزیونی تعریفشده است از آنجا که نحوه قیمتگذاری آگهیهای تلویزیونی در هرشبکه تلویزیونی در جهان اصول و معیارهای خود را دارد، در اینجا برای مقایسه قیمت آگهی در «یورونیوز» و صداوسیمای ایران، یک مشتری با تقاضای یکدقیقه آگهی در نظر گرفته شده است. پایینترین هزینهای که یکمشتری برای یکدقیقه (60ثانیه) آگهی در تلویزیون ایران باید پرداخت کند چهار میلیون و 500 هزار تومان و بالاترین نرخ 210 میلیون تومان است. حدوسط قیمت آگهیهای صداوسیما برای یک دقیقه چیزی نزدیک به 51 میلیون تومان برآورد میشود.
حالا اگر همین مشتری بخواهد یک دقیقه آگهی در «یورونیوز» داشته باشد، بر اساس تعرفه این شبکه اروپایی، در وقت پخشهای برنامههای سطح پایین باید معادل دو میلیون و 590 هزار تومان، در برنامههای سطح کیفی متوسط معادل ریالی 27 میلیون و 552 هزار تومان، همچنین در بهترین برنامهها باید معادل 43 میلیون تومان بپردازد. به عبارتی مقایسه قیمت آگهی تلویزیونی 60ثانیهای؛ در صداوسیمای ایران و «یورونیوز» مشخص میکند رقم دریافتی مسئولان «جامجم» از آگهیدهنده، در وقت پخش و بخشهای کممخاطب نزدیک به 74 درصد، در بخشهای با مخاطب متوسط نزدیک به 85درصد و در بخشهای پرمخاطب 388درصد، گرانتر از دریافتی این شبکه اروپایی است. البته ریشه این گرانی، توجیه اقتصادی ندارد بلکه ناشی از فعالیت و قیمتگذاری انحصاری و بدون رقیب صداوسیماست.
11 هزار میلیارد تومان برای چه؟
امسال دوران ریاست عزتالله ضرغامی در صداوسیما به پایان میرسد.(3) اعداد و ارقام بالا را کنار بگذارید، همین بودجه ثبتشده در قانون را که بررسی کنیم، طی سالهای 1384 یعنی آغاز بهکار وی در سازمان تا پایان سال 1392، چیزی که در بودجه ثبتشده (و طبیعتاً طی توضیحات بالا باید بیش از این باشد) نشان میدهد بودجه این سازمان طی این مدت بالغ بر 11 هزار و 233 میلیارد تومان بوده است.
شرح بودجه سازمان صداوسیما در جدول آمده، این بودجه برای جذب 29 درصد مخاطبان بوده است؟ آیا عملکرد صداوسیما موفق بوده است؟ با وجود سهولت دسترسی به شبکههای صداوسیما در ایران، بازهم به گفته وزیر ارشاد نزدیک به 71درصد مردم با وجود منع قانونی و مشکلات طبیعی استفاده از این وسیله غیرمجاز، ماهواره تماشا میکنند، اگر واقعا سازمان صداوسیما خوب عمل کرده پس این آمار دارندگان ماهواره در کشور چیست؟
نکته جالبتر این داستان، شبکههای غیرفارسی صداوسیماست، در حالی که 71 درصد مردم با وجود انواع ممنوعیتها و مشکلات انتظامی و قضایی که برای مصرفکنندگان ماهواره در ایران وجود دارد، ترجیح میدهند بهجای تلویزیون ایران، ماهواره تماشا کنند، صداوسیما به دنبال کشف مخاطب غیرفارسیزبان است و بودجه هنگفتی را صرف شبکههای برونمرزی خود میکند؛ شبکههایی که بازدهی آنها هرگز مشخص نشده است.
ما پول میدهیم چون آنها انحصار دارند
آبونمان، عوارض، بودجه عمومی و... همگی مواردی هستند که مشخص است صداوسیما از آنها استفاده میکند، اما در سوی دیگر ماجرا، در واقع هزینه پخش آگهی انواع کالا و خدماتی که در این تلویزیون پخش میشود را نیز مصرفکننده پرداخت میکند، طبیعتاq سفارشدهندگان آگهی به صداوسیما هزینه تبلیغات خود را روی محصول و خدمات از مشتریهای خود دریافت میکنند.
75 میلیون نفر ایرانی، هرکدام به سهم خود به صداوسیما پول میدهند، با این حال 71 درصد آنها پول چیزی را میدهند که حتی نگاهش هم نمیکنند! واقعاً چند درصد مردم ایران راضی هستند که سریال یوزارسیف را برای چندمینبار تماشا کنند؟ چند درصد کسانی که به صداوسیما پول دادند، موافق برنامهای مثل شناسنامه هستند؟
پرسش اینجاست که چرا باید 71 درصد مردم ماهواره تماشا کنند؟ اگر رسانه ما نگاه ملی داشت و تمام سلایق و گرایشهای ولینعمتان خود را در تولید برنامهها و سیاستگذاری مدنظر قرار میداد، آیا اینهمه استقبال از ماهواره وجود داشت؟
وانگهی، سازمانی که عنوان «ملی» را نیز یدک میکشد و به هر نحوی از ثروتهای ملی کشور بهره میبرد، صورت مالی شفافی منتشر نمیکند و مردم دقیقا نمیدانند دخل و خرج این سازمان چقدر بوده، کسی هم نمیتواند عدد مشخصی اعلام کند، چون از وضعیت حسابهای آنها خبر ندارد و تنها میماند گمانهزنیهای متکی بر بودجه سالانه و برخی شواهد و قراین. شاید بد نباشد عزتالله ضرغامی در آخرین سال حضورش در صداوسیما این گزارش را ارایه دهد که ابهامات رفع شود.
1- وزیر ارشاد: حجابوعفاف ریشهای حل نشد/ ایرنا / 26 آذر 1392
2- ماده 22 قانون اساسنامه سازمان صداوسیمای ج.ا.ا
3- ضرغامی: مدیریت من سال 93 پایان مییابد، خانه ملت، 14 مهر 92
یکشنبه, 27 مهر 1393 ساعت 12:12
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
همهچیز درباره «دخل صداوسیما»
یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۴۱ وقتی قبضی پرداخت میکنید پولی هم به صداوسیما واریز کردهاید پولی که شاید تمایلی به پرداخت آن نداشته باشید چون محصولی را که تولید میشود نمیپسندید با این حال باید پرداخت کنید تا صداوسیما شناسنامه تولید کند به دهنمکی پول بدهد تا سریال معراجی معاون صدا و سیما: امروزشاهد هر چه پررنگ تر شدن پیام قیام امام حسین (ع) هستیم
معاون صدا و سیما امروزشاهد هر چه پررنگ تر شدن پیام قیام امام حسین ع هستیم اهواز- ایرنا- معاون صدای سازمان صدا و سیمای کشور گفت امروز شاهد هر چه پررنگ تر شدن پیام قیام امام حسین ع هستیم به گزارش ایرنا محمد حسین صوفی چهارشنبه در آیین دوازدهمین اجلاس تجلیل از پیرغلامان حسیپنج اتفاق مهم در ده سال مدیریت ضرغامی بر صداوسیما |اخبار ایران و جهان
پنج اتفاق مهم در ده سال مدیریت ضرغامی بر صداوسیما نقدها آنچنان رو به فزونی گذاشت که کمتر نگاهی به نقاط روشن عملکرد ضرغامی و همکارانش در ده سال اخیر انداخته شد و اساساً نقد یک سویه تلویزیون به یک امر روزمره بدل گشت اما آیا واقعاً نقطه مثبتی بود که بیان شود قطعاً محورهای مهمی وجودسه عنوان برتر برای صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران
سه عنوان برتر برای صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران در هشتمین جشنواره بین المللی الغدیر در نجف اشرف با کسب سه عنوان برترجایزه گرفت به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر در این جشنواره سه روزه که به دعوت شبکه تلویزیونی الغدیر از بیست وچهارم تا بیست و«زخم» صداوسیما با «رهایی» ناجا هم مداوا نشد
زخم صداوسیما با رهایی ناجا هم مداوا نشد سریالهای ضعیف و عادی هر روز در حال پخش از تلویزیون هستند و اخبار تعطیلی و توقف پروژههای ریز و درشت سریالهای دیگر در طول تولید همچنان به گوش میرسد و صف طویل پروژههایی منتظر شروع روز به روز طولانیتر میشود رامین سفری تأمین نیمی اسانسور اخبار حرم مطهر امام (ره) در صدا و سیما !
سانسور اخبار حرم مطهر امام ره در صدا و سیما پایگاه اطلاعرسانی جماران از سانسور اخبار مراسم و تصاویر حرم مطهرامام ره انتقاد کرد این سایت به نقل از یکی از نامههای وارده در خبری با عنوان چرا باید صدا و سیما هیچ خبرى را از حرم امام منتشر نکند این سؤال را مطرح کرد که آیا35 سال است اجازه ندادهاند دستی به قانون صداوسیما کشیده شود
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۴۴ مصطفی کواکبیان با اشاره به اینکه قانون مطبوعات کنونی ما در سال 78 تصویب شده و 15 سال است قانون قبلی ما دست نخورده باقی مانده میگوید باید توجه کنیم ما داریم قانونی مینویسیم که معلوم نیست تا چند سال آینده تغییر کند بنابراین باید دقت بیشتری داشته باشیمصداو سیما رضایت بدهد، تلویزیون اینترنتی در راه است/ هزینه اشتراک، ماهی 15 هزار تومان
صداو سیما رضایت بدهد تلویزیون اینترنتی در راه است هزینه اشتراک ماهی 15 هزار تومان فرهنگ > تلویزیون - ایسنا نوشت در حالی که ارائه خدمات آی تی مدیا به دلیل عدم رضایت صداوسیما هنوز مجوز نگرفته است برخی شرکتها این خدمت را به صورت پایلوت و تنها به مشترکانمدیران صداوسیما از سینما میترسند
آیا تلویزیون سهم سینما را میپردازد علی معلم پاسخ میدهد 8 مدیران صداوسیما از سینما میترسند 1393-07-10 09 37 مدیرا ن تلویزیون بسیار ترسو هستند و همین فکر به سینمای ایران ضربه زده گسترش تفکر به نفع صداوسیما نیست و این رسانه از بحثهای فکری و فلسفی میترسد آنها سینما را عنصریآرای کاربران خبرآنلاین به عملکرد صداوسیما/توسعه برنامه ورزشی بالاترین، اخبار و تحلیلها کمترین رای
آرای کاربران خبرآنلاین به عملکرد صداوسیما توسعه برنامه ورزشی بالاترین اخبار و تحلیلها کمترین رای فرهنگ > تلویزیون - توسعه کمی و کیفی برنامههای ورزشی سازمان و صداوسیما موفقترین دستاورد این رسانه از سوی کاربران خبرآنلاین تشخیص داده شده است به گزارش خبرگزاری خبرآنلآنتن صدا و سیما، وسیله ای برای مقابله با همسر سابق!
آنتن صدا و سیما وسیله ای برای مقابله با همسر سابق این برنامه حضور فرزاد حسنی در ویتامین 3 را به همراه تعداد زیادی از اعضای خانوادهاش به وسیله شدن آنتن صداوسیما برای مقابله با یک نفر تعبیر کرد آیتم خبری صرفا جهت اطلاع در آخرین برنامهای که پخش شد به حضور فرزاد حسنی بهقدردانی جمعی از نمايندگان مردم از صدا و سيما
قدردانی جمعی از نمايندگان مردم از صدا و سيما جمعي از نمايندگان مجلس شورای اسلامي در نامه ای به رئيس رسانه ملی از توجه ويژه اين رسانه به موضوع محيط زيست قدردانی كردند به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رسانه ملی جمعی از نمايندگان مجلس شورای اسلامقدرداني وزارت آموزش و پرورش از صدا و سيما
۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۹ ۶ب ظ قدرداني وزارت آموزش و پرورش از صدا و سيما معاون وزير آموزش و پرورش از رسانه ملي به خاطر پوشش برنامه هاي جشنواره هاي دانش آموزي در تابستان گذشته قدرداني كرد به گزارش خبرگزاري موج حميد رضا كفاش معاون پرورشي و فرهنگي وزير آموزش و پرورش در نامه اي به مهندس ضرآهنگهای جدید مركز موسیقی وسرود صداوسیما را بشنوید
آهنگهای جدید مركز موسیقی وسرود صداوسیما را بشنوید مهر تو جشن گل و محبت از غم عشق تو عناوین تولیدات موسیقایی جدید مركز موسیقی وسرود صداوسیما است به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رسانه ملی آهنگ مهر تو با آهنگسازی علیرضا راستین فرمستند رو در رو باشیطان در صدا و سیما رکورد زد
مستند رو در رو باشیطان در صدا و سیما رکورد زد پخش مستند رو در رو با شیطان که چهارشنبه شب گذشته ساعت 19 45 از شبکه یک سیما پخش شد با استقبال گسترده بینندگان این شبکه مواجه شد به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه یک سیما این مستند به همت برتوضیح شبکه دو سیما درباره توقف پخش «خانمی که شما باشی»
توضیح شبکه دو سیما درباره توقف پخش خانمی که شما باشیمدیر گروه اجتماعی شبکه دو سیما درباره توقف پخش برنامه خانمی که شما باشی توضیحاتی را ارائه کرد به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس پخش برنامه خانمی که شما باشی به تهیهکنندگی آزاده نامداری که از شبکه دو سیما پخش میشد از ررييس سازمان صدا و سيما به آذربايجان سفر كرد
۱۹ مهر ۱۳۹۳ ۱۵ ۵۲ب ظ رييس سازمان صدا و سيما به آذربايجان سفر كرد با سفر مهندس ضرغامي به باكو جمهوري آذربايجان و جمهوري اسلامي ايران همكاري در زمينه فني و توليدات رسانه اي را ارتقاء ميدهند به گزارش خبرگزاري موج رئيس رسانه ملي پس از ديدار با وزير ارتباطات جمهوري آذربايجان در-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها