تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830131328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمقاله سفیر جنوب: نقد توطئه نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرمقاله سفیر جنوب: نقد توطئه نیست بندرعباس- سردبیر روزنامه سفیر جنوب درصفحه نخست این نشریه سرمقاله ای با عنوان "نقد توطئه نیست" منتشر کرده است.


به گزارش روزنامه سفیر جنوب، دراین سرمقاله غلامعباس شمس الدینی گفته است: سخنان رییس محترم جمهور در استقبال از نقد جای سپاس دارد. قصد برآن نیست که بر فواید نقد سخنی به میان آید. که بحمدالله همگان می دانند.
بیشتر به دو نکته مهم اشاره می کنم.
چرا آستانه تحمل پایین است و اکثرا تحمل شنیدن نقد را نداریم؟ ضعف عمده از کجاست؟ کمال مطلق خداست و همه ما دارای نقایصی هستیم. هنر اینست که نقایص را بپذیریم و در جهت رفع آنها تلاش کنیم.
اینکه اجازه ندهیم کسی ما را نقد کند، اینکه در اتاق فولادی اتراق کنیم و هیچ تصویری از ما به بیرون درز نکند شایسته نیست و به طور اطمینان به دیکتاتوری می انجامد.
اشاره من به نقد خبرنگاری از یک نماینده محترم (استان) در مجلس است. خبرنگاری که تحلیل منصفانه از وضع موجود ارائه ندهد باید در ایفای درست وظایفش تردید کرد.
قلمی که عادت به مجیز گویی داشته باشد هرگز راه راست را نخواهد پیود. درعجب هستیم که بعضی ها کوتاهی و کم لطفی خودشان را به پای خبرنگار می گذارند. این برداشت ناصوب باید از عرصه جامعه رخت بربندد.
نماینده ای که خود باید منتقد وضع موجود باشد تا بتواند به پیشرفت و توسعه حوزه انتخابیه اش کمک کند، تحمل حرف کاملا منطقی یک خبرنگار نداشته باشد، تردید نداریم که منتقد توانایی از وضع موجود حوزه انتخابیه اش نبوده است.
در دو جلسه خبری استاندار محترم با شجاعت گفتند "مرا نقد کنید" ، "مدیران باید آستانه تحملشان را بالا ببرند" از نماینده محترم مجلس انتظار بیشتری می رود نه اینکه همواره تصور توطئه را در سر بپروراند.
آقای دکتر روحانی از ابتدای پیروزی انقلاب تا امروز در مراکز حساس نظام از جمله مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده اند و به درستی دریافته اند که راه نزدیکی قلب ملت و دولت از جاده نقد می گذرد...
اینکه ایشان از رسانه ملی خطاب به ملت می گوید آماده هستیم که دولت نقد شود. یک گام مهم رو به جلوست. قانون مترقی جمهوری اسلامی به روشنی این فضا را در اختیار ملت گذاشته منوط به اینکه متضمن توهین و افترا یا خدشته به امنیت کشور نباشد.
روی سخن من با نماینده عزیزی است که وقتی خبرنگاری از کم توجهی به یک شهر حوزه انتخابیه گلایه کرده و البته به حق هم بوده و این سئوال عامه مردم شهر می باشد، برآشفته می گردد.
آقای نماینده شما باید مروج نقد باشید و مدال افتخار را برگردن شهروندی بیاویزید که منصفانه نقد می کنند. این انتظار ماست.
متاسفانه در جامعه هم با این مشکل روبرو هستیم. گاها بسیاری از تنش ها و درگیری ها بین افراد ناشی از همین امر است. بهتر نیست به جای استفاده از زبان تهدید زبان مسامحه بگشاییم ؟
مدرسه ها به جای آموختن مهارت های زندگی مشغول فروبردن فرمولها در مغز دانش آموزان هستند، والدین به جای برگزاری نشست های دوستان و خانواده و آموزش نقد و انتقاد سازنده در گیر رفع مشکلات اقتصادی و دغدغه های زندگی شده اند.
مدیران محترم مدارس و دبیران هم عادت کرده اند به اینکه دانش آموز آرام و کم گو را بهترین تلقی کمنند. چرا که دخالتی در مسیر طبیعی مدرسه ندارند.
طبیعی است که سری که درد ندارد چرا باید دستمال بست. اما غافلیم از اینکه این دستمال نبستن به میگرن ماندگان تبدیل خواهد شد.
این سکوت و کم گویی به مراتب خطر آفرین تر از سخنان انتقاد آمیز است. نوجوانی را دوره انتقاد می دانند وقتی در این دوره اجازه نقد داده نشود عملا رشد نوجوان را مختل کرده ایم.
باید برای این مساله طرحی نو در انداخت. حال که دولت آماده شنیدن انتقادات سازنده است، آموزش و پرورش و خانواده هم همگام با این حرکت طرحی در اندازند. پرسشگری را تقویت کنند، شنونده انتقاد باشند تا جامعه آرمانی شکل گیرد. این آرزوی ماست. ک/1
7195/668


26/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن