تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843367480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

محرومیت زدایی با توانمند سازی منابع انسانی بومی در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
محرومیت زدایی با توانمند سازی منابع انسانی بومی در کشور
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به منظور محرومیت زدایی در مناطق محروم و مرزی کشور به دنبال توانمند سازی منابع انسانی بومی این مناطق از طریق آموزش‌های مهارتی و فنی و حرفه‌ای هستیم.


به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در مراسم اختتامیه پانزدهیمن دوره مسابقات ملی مهارت که بعد از ظهر امروز در سالن 17شهریور وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد گفت:‌در حال حاضر کشور با دو مشکل مهم تعداد بیکاران و نیروی جوان جویای کار و ورود بیش از 4میلیون دانشجویی خواهان ورود به بازار کار مواجه هستیم که این دو مشکل با میانگین رشد و بهره وری 1.3 درصدی در کشور بحران جدی را ایجاد کرده است.

وی در ادامه به عدم توجه سازمان‌ها و دستگاه‌ها به ارتقا توانمندی کارکنان خود اشاره کرد و افزود: توانمند سازی منابع انسانی با عنوان یک سرمایه گذاری و از جمله عوامل مهم رشد تولید و بهره وری محسوب می‌شود که از سوی مراکز و دستگاه‌های مختلف مورد توجهی واقع شده چرا که آن را بیشتر با عنوان هزینه‌ای اضافی محسوب می‌کنند که این خود به دلیل وجود فرهنگ نادرست در این زمینه است.

ربیعی در ادامه افزود: ویژگی‌های بازار کار تغییر کرده و تقاضای نیروی کار نیز در حال  تغییر است و ما ناگزیر هستیم به منظور خروج از بحران نظام مهارت افزایی را در جامعه توسعه دهیم.

وی در ادامه با اشاره به این که مشکلات یاد شده مختص کشور ما به تنهایی نیست بلکه در سایر کشورهای شبیه به ما و تازه صنعتی شده نیز وجود دارد تصریح کرد: برگزاری مسابقات ملی مهارت تجربه‌ای برای شناسایی نخبگان مهارتی است که برای کل نظام آموزش‌ مهارتی اهمیت زیادی د ارد و در راستای آن مستعد ترین افراد برای حضور مؤثر در شرکت‌های صنعتی و سایر مراکز شناسایی و برای آن‌ها برنامه ریزی های لازم برای بهره وری هر چه بهتر صورت خواهد گرفت که البته برنامه ریزی های مناسبی تاکنون در این خصوص صورت گرفته و نتایج آن در سال آینده اعلام خواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به مزایای مهارت آموزی اشاره کرد و اظهار داشت: ماهر شدن نیروی کار، افزایش بهره وری، نوآوری و خلاقیت، امنیت شغلی و همچنین کاهش هزینه‌های تولید از  جمله مزایای مهارت آ‌موزی است.

ربیعی در ادامه به انعقاد تفاهم نامه با وزارت خانه‌ها، NGOها و تشکل های صنفی با عنوان کانون‌های شغلی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر برنامه‌ای را به منظور انعقاد تفاهم نامه با بیشتر وزارت خانه‌ها، سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های صنفی در دست اجرا داریم به طوری که در سال جاری  تعداد زیادی از این تفاهم نامه‌ها را به انجام رسانده‌ایم و در سه ماهه آخر سال نیز  بررسی‌ نتایج  خروجی‌های آن آغاز می‌شود همچنین ایجاد شبکه ای از توانمند سازی افراد در بازار کار موجود و افرادی که قرار است به این بازار بپیونند نیز در دستور کار قرار دارند.

ربیعی در ادامه به ضرورت تطبیق فارغ التحصیلان با سیمای بازار کار استان‌ها اشاره کرد و گفت: در این راستا چند استان تاکنون مورد مطالعه قرار گرفته که بررسی این مطالعات حاکی از این است که در برخی استان‌ها رابطه نیاز به شغل و فارغ التحصیلان 4درصد و حداکثر آن نیز در استان‌های دیگر 25درصد است که این امر حاکی از نوسان موجود در استان‌های مختلف و وضعیت نامناسب برای کشور است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به برنامه‌های پیش روی در راستای ارتقای توانمند سازی در کشور اشاره کرد و گفت: از جمله برنامه‌های ما پیگیری قانون جذب نخبگان مهارتی، ایجاد شبکه ملی نخبگان و استعدادهای برتر مهارتی در سطح استان‌ها تا پایان سال 93 و اجرای نظام صلاحیت حرفه‌ای در درون دولت است.

ربیعی در ادامه تصریح کرد: درواقع استراتژی مهم ما هماهنگی آموزش‌های مهارتی با نیازهای استان هاست که در این خصوص در نظر داریم که آموزش‌ها را در هر استان مطابق با نیاز بازار کار ارائه دهیم و هرچه بیشتر به سمت تقاضا محوری حرکت کنیم که در این خصوص از سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور  خواسته‌ایم تا حتی نسبت به آموزش‌های سیار همسو با نیازهای اشتغال برنامه ریزی کند. البته توجه به ارتقای سیستم‌های دانش بنیان در برنامه‌های فنی و حرفه‌ای نیز از دیگر اقدامات است.

ربیعی در ادامه به بحث توانمند سازی نیروهای بومی در مناطق محروم پرداخت و گفت: یکی از مشکلات مهم و قابل توجه در کشور ما عدم جذب نیروهای بومی در طرح‌های بزرگ دستگاه‌های مختلف است که در این راستا با دستگاه‌هایی که در این خصوص فعال هستند تفاهم نامه‌هایی را منعقد کرده‌ایم که ما آموزش نیروهای بومی از ‌آن‌ها در این طرح‌های بزرگ استفاده کنند در واقع با این اقدام نسبت به توانمند سازی منابع انسانی بومی در مناطق محروم و حل مشکل بیکاری این افراد اقدام کرده‌ایم.

وی در ادامه گفت: همچنین در راستای تطابق رشته‌های دانشگاهی با تقاضای کار در کشور نیز همکاری‌هایی را با وزارت علوم تحقیقات و فناوری آغاز کرده‌ایم.

ربیعی همچین به اجرای طرح تکاپو اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای برند سازی و بازار یابی مشاغل خرد با استفاده از وام‌های خود اشتغال اقدام کرده‌است که می‌تواند در رونق تولید نیز بسیار راه گشا باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور هنوز نتواسته به جایگاه واقعی خود در سیستم توسعه کشور دست پیدا کند و در این راستا همواره با مشکلات و موانعی رو به رو بوده که با شناسایی این مشکلات باید نسبت به حل آن و فرهنگ سازی در خصوص آموزش‌های فنی و حرفه ای اقدام کنیم زیرا برای حضور مؤثر و رقابت بین المللی باید محصولات با کیفیت تولید شود.همچنین برند سازی، خلاقیت، بهره وری و افزایش تولید نیازمند توانمند سازی و مهارت آموزی نیروی کار است.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن