واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۴:۳۳ب.ظ)
خريد توافقي حدود يکصد هزار تن ذرت در کرمانشاه رئيس سازمان جهادکشاورزي استان کرمانشاه خريد تضميني و توافقي بيش از يکصد تن ذرت در اين استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، علي اشرف منصوري در جمع مديران ستادي و شهرستاني اين سازمان، افزود: خوشبختانه با پيگيري هاي انجام شده تمام نهاده هاي مورد نياز کشت پاييزه تأمين شده و کشاورزان بر اساس آزمون خاک مي توانند هر مقداري که کود نياز دارند تحويل بگيرند.
منصوري تصريح کرد: بهترين زمان کشت در مزارع ديم قبل از بارش مؤثر (پله) است، لذا از کشاورزان مناطق سرد و معتدل درخواست داريم که قبل از وقوع باران مؤثر کشت هاي خود را انجام دهند.
وي از کشاورزان مناطق گرمسيري نيز خواست که در مناطقي که بارندگي رخ داده به منظور مبارزه با علف هاي هرز، عمليات خاکورزي و کشت را پس از سبز شدن علف هاي هرز انجام دهند.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي کرمانشاه با اعلام آخرين آمار کشت گندم و جو در استان افزود: تا تاريخ 23 مهرماه 7500 هکتار گندم آبي، 133 هزار هکتار گندم ديم، 1200 هکتار جو آبي و بيش از 53 هزار هکتار جو ديم کشت شده است.
وي با اشاره به خط اعتباري مکانيزاسيون اظهار داشت: مبلغ 34 ميليارد و 400 ميليون تومان در قالب خط مکانيزاسيون 2 به استان کرمانشاه اختصاص يافته که در اين راستا از کساني که تشکيل پرونده داده اند درخواست مي کنيم سريعا با مراجعه به بانک کشاورزي و تکميل وثائق و الزامات قانوني به جذب اين اعتبار کمک کنند.
وي افزود: اين خط اعتباري ضمن افزايش ضريب مکانيزاسيون، در کشت به موقع، صرفه جويي در انرژي و مصرف نهاده هاي کشاورزي، تسريع در کشت مکانيزاسيون و بازسازي ناوگان فرسوده ادوات کشاورزي مؤثر خواهد بود.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي کرمانشاه با اشاره به سهميه کودهاي شيميايي گفت: تاکنون 23 هزار تن کود اوره، 14 هزار تن کود فسفاته و 2500 تن کود پتاسه توسط کشاورزان خريداري شده است.
منصوري از کشاورزان درخواست کرد از خريد هرگونه کود غير از کودهاي شرکت خدمات حمايتي خودداري کنند.
وي با اشاره به اهميت رعايت مسائل فني در افزايش توليد خاطر نشان کرد: آماده سازي مناسب بستر بذر، حضور به موقع و موثر کشاورزان در مزارع، رعايت دقيق عمق کاشت (حدود 5 سانتي متر)، رعايت تاريخ کاشت، رعايت دقيق ميزان بذر مصرفي (140 تا 160 کيلوگرم در هکتار در مزارع ديم) از جمله عواملي هستند که کشاورزان بايد رعايت کنند.
وي با اعلام اجراي پايلوت ساماندهي ديم زارها گفت: در 5 شهرستان کلاس هايي با حضور مسوولين مراکز، کارشناسان و کشاورزان سايت و دهستان هاي همجوار تشکيل شده که در اين کلاس ها محققين و کارشناسان مديريت زراعت به عنوان مدرس آخرين يافته هاي فني همچنين تنظيم بذرکارها را براي شرکت کنندگان تشريح کرده اند.
منصوري در ادامه با بيان وضعيت کشت کلزا در استان گفت: تاکنون در سطح استان 3636 هکتار کشت شده است.
وي در پايان با اشاره به آخرين آمار برداشت ذرت گفت: سطح کشت شده ذرت استان در سالجاري 34هزار و 550 هکتار بوده است که تاکنون حدود يکصد هزار تن ذرت با قيمت خريد تضميني 8700 ريال براي هر کيلوگرم ذرت بر اساس رطوبت 14 درصد خريداري شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]