واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران حیدرپور:
1200 میلیارد ریال برای آبیاری نوین و زراعتهای پاییزه در مازندران تخصیص یافت
ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از تخصیص 300 میلیارد ریال اعتبار برای طرح آبیاری نوین و تحت فشار و 900 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه درگردش برای زراعتهای پاییزه در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، دلاور حیدرپور ظهر شنبه در جلسه شورای هماهنگی جهاد کشاورزی، به اختصاص مبلغ 30 میلیارد تومان برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار در استان خبر داد و اظهار داشت: اجرای این طرح در استان هیچگونه سقف اعتباری و محدودیت در اجرا ندارد. وی اظهار داشت: در راستای اجرای فرامین رهبر انقلاب در اقتصاد مقاومتی، 10 طرح در بخش کشاورزی کشور تهیه و تدوین شد که طرح دانه های روغنی همزمان با آغاز کشت پاییزه در این استان به اجرا در می آید.
وی بر همکاری همه واحدهای زیر مجموعه سازمان جهاد کشاورزی در اجرای سیاست های وزارتخانه متبوع تأکید و خواستار جدیت و پیگیری در اجرای برنامه ها شد.
حیدرپور با تأکید بر تقویت و حمایت از تشکل های فعال بخش کشاورزی، به خرید توافقی برنج توسط تعاون روستایی اشاره کرد و افزود: تاکنون بیش از 11 هزار تن انواع برنج از کشاورزان استان خریداری شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران تکریم ارباب رجوع را از وظایف اصلی و مهم مدیران مجموعه عنوان کرد و گفت: صداقت و وجدان کاری سر لوحه کاری همه مدیران باشد.
وی خواستار بهره گیری از ظرفیت شوراها و دهیاری ها همراه با اطلاع رسانی و آگاهی بخشی برای تحقق سطوح مورد نظر در کشت محصولات پاییزه شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر انتظارات و توقعات خاص رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور از وزارت جهاد کشاورزی، به مصرف علمی و به اندازه کود های شیمیایی در مزارع اشاره کرد و گفت: مصرف کود های پایه (ازت، فسفر و پتاس) حتماً باید مورد توصیه و ترویج قرار گیرد.
حیدرپور به مسأله تغییر کاربری غیرمجاز زمین های کشاورزی هم اشاره ای کرد و اظهار داشت: این موضوع باید در حوزه مراکز جهاد کشاورزی به دقت مورد رصد قرار گیرد و قبل از شروع هرگونه عملیات ساخت و ساز غیرمجاز، با اخطار کتبی از شروع این فرآیند جلوگیری گردد.
وی بیمه محصولات کشاورزی را یک کار اساسی و مهم خواند و افزود: پرداخت هرگونه غرامت در خسارت ها فقط از طریق این صندوق و به بیمه کنندگان محصولات کشاورزی انجام خواهد شد.
حیدرپور گفت: بالغ بر 900 میلیارد ریال تسهیلات سرمایه در گردش زراعت های پاییزه به بانک کشاورزی ابلاغ شده است که برای کلزا به ازای هر هکتار 15 میلیون ریال، گندم 10 میلیون ریال و جو 7 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
وی پیش بینی سطح زیر کشت کلزا را 35 هزار هکتار، گندم 55 هزار هکتار و جو را 45 هزار هکتار اعلام کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران همچنین بر موضوعاتی از قبیل سرشماری عمومی کشاورزی، احداث باغ در زمین های شیبدار، تجهیز و نوسازی شالیزارها تأکید و موارد فوق را از اولویت های مهم این سازمان برشمرد. سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در حاشیه این جلسه از تولید بیش از 234 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانه های جوجه کشی استان مازندران در شش ماهه اول سال جاری خبر داد. علیرضا عطایی نژاد افزود: طی شش ماهه نخست سال جاری بیش از 234 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی توسط کارخانه های جوجه کشی استان مازندران تولید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 20.6 درصد رشد داشته است.
وی با بیان اینکه از این تعداد، 145.3 میلیون قطعه مربوط به مزارع مرغ مادر گوشتی استان بوده که منجر به جوجه ریزی حدود 54.4 میلیون قطعه جوجه یکروزه در مزارع مرغ گوشتی استان و مابقی به سایر استان های کشور صادر شد، افزود: جوجه ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان موجب تولید بیش از 102.2 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ شد که علاوه بر تامین نیاز شهروندان استان مازندران، مابقی آن معادل 62 درصد به سایر استان های کشور به ویژه تهران ارسال شد.
وی تصریح کرد: در طی مدت زمان فوق بیش از چهار هزار تن مازاد گوشت مرغ تولیدی استان به خارج از کشور صادر شد.
وی در پایان یادآور شد در حال حاضر تعداد 200 واحد مرغ مادر به ظرفیت 6.86 میلیون قطعه و تولید سالانه حدود 300 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی (حدود 30 درصد تولید جوجه یکروزه گوشتی کشور) 38 موسسه جوجه کشی به ظرفیت 580 دستگاه و ظرفیت سالانه بیش از 900 میلیون عدد تخم مرغ نطفه دار، دو هزار و 238 واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت جوجه ریزی 35 میلیون قطعه در هر دوره دو ماهه در استان مازندران مشغول فعالیت هستند و از این لحاظ مازندران رتبه نخست را در بین استان های کشور به خود اختصاص داده است.
۱۳۹۳/۷/۲۶ - ۱۴:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]