تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804526021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خريدار خودرو ميلياردي كمتر از خريدهاي روزانه فقرا كارمزد مي‌دهد!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: خريدار خودرو ميلياردي كمتر از خريدهاي روزانه فقرا كارمزد مي‌دهد!
پس از اظهار نظر صريح سيف رئيس كل بانك مركزي مبني بر اجتناب‌ناپذير بودن دريافت كارمزد از كارتخوان‌ها، بايد اين نتيجه را گرفت كه به طور قطع يقين از ابتداي آبان ماه سال جاري دريافت كارمزد از دستگاه‌هاي كارتخوان اجرايي مي‌شود.


پس از اظهار نظر صريح سيف رئيس كل بانك مركزي مبني بر اجتناب‌ناپذير بودن دريافت كارمزد از كارتخوان‌ها، بايد اين نتيجه را گرفت كه به طور قطع يقين از ابتداي آبان ماه سال جاري دريافت كارمزد از دستگاه‌هاي كارتخوان اجرايي مي‌شود. اما چندين نكته در اين بين مبهم مانده است. يكي از موضوعات مبهم، نرخ كارمزد و تمايز ميان تراكنش‌هاي چند هزار توماني و چند ميليون و ميلياردي است.
به گزارش «جوان» در حوزه نرخ، احتمالاً 126 تومان براي هر تراكنش تصويب و اجرايي خواهد شد اما نكته‌اي كه بسياري آن را نقطه ضعف طرح بانك مركزي مي‌دانند، دريافت يكسان از همه تراكنش‌ها بدون سقف و كف است. به گفته خود مسئولان بانك مركزي اكثر تراكنش‌ها ارقام خرد است، بنابراين اگر كارمزد‌ها اجرايي شود، افرادي كه براي خريد روزانه و خانه خود اقدام به خريد مي‌كنند بايد بيش از ثروتمندان هزينه بپردازند.
متأسفانه عدم برقراري عدالت در حوزه كارمزد در طرح بانك مركزي به وضوح ديده مي‌شود و در نهايت اين مردم با درآمد متوسط و پايين هستند كه هزينه طرح را مي‌دهند.
به عنوان مثال فردي كه روزانه 10 تا 50 هزار تومان تراكنش دارد در مقابل فردي كه 400 ميليون خودرو را  با يك تراكنش خريد مي‌كند بيشتر هزينه مي‌دهد!
متأسفانه بانك مركزي در مقابل اين موضوع مهم هنوز واكنش يا تصميم خاصي نگرفته است.
كارمزدها بايد منتاسب باشد
در همين باره يك كارشناس بانكي مي‌گويد: دريافت كارمزد از كارتخوان‌ها بايد با مبلغ پرداختي تناسب داشته باشد، كارمزد پرداخت 5 هزار توماني با 2 ميليون تومان تناسب متفاوت است.  فريد ضياء‌الملكي درباره دريافت كارمزد از جانب بانك‌ها مي‌گويد: قبلاً هم به شكلي ديگر كارمزد دريافت مي‌شده است. براي انتقال پول هم مبلغي كارمزد دريافت مي‌شود، البته اين مسئله كاملاً جا افتاده است. درگذشته هم براي حواله كردن پول مبلغي كارمزد دريافت مي‌شد.
وي در پاسخ به اين سؤال كه به نظر شما چرا كارمزد به يك ميزان از مشتري دريافت مي‌شود؟ مي‌گويد: من هم موافقم كه دريافت كارمزد بايد با مبلغ پرداختي تناسب داشته باشد.
اين كارشناس بانكي مي‌گويد: كارت اعتباري كار مشتري را بسيار راحت كرده و ديگر سال‌هاست كه نيازي به همراهي پول نقد وجود ندارد. اما بايد بر روي تعداد دستگاه‌هاي كارتخوان موجود در فروشگاه‌‌ها نظارتي وجود داشته باشد. حداكثر دو دستگاه كارتخوان براي اكثر فروشگاه‌ها كفايت مي‌كند. درست نيست كه از تمامي بانك‌ها يك دستگاه كارتخوان در هر فروشگاهي موجود باشد. در نهايت پول حاصل از فروش اجناس بايد به يك فروشگاه در يك يا دو حساب واريز شود، نه پنج، شش حساب مختلف! متأسفانه همه اين مسائل باعث اتلاف منابع و ايجاد هزينه‌هاي مازاد مي‌شود.   در نهايت پيشنهاد من براي اين قانون جديد اين است كه تمامي بانك‌ها با هم وارد مذاكره شوند و شركتي تأسيس شود براي رسيدگي به مشكلات و موانع پيش رو، بانك‌ها هم براي پرداخت كارمزد به مردم و اصناف تخفيفاتي قائل شوند.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن