تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيرت از ايمان است و بى بند و بارى از نفاق.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820608284




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

102 هکتار از محوطه باستانی «سیلک» آزادسازی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برای ثبت در میراث جهانی: 102 هکتار از محوطه باستانی «سیلک» آزادسازی می شود کاشان– ایرنا- مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان گفت: آزادسازی عرصه 102 هکتاری محوطه باستانی "سیلک" را برای ثبت در میراث جهانی در دستور کار قرار دارد.


"فریدون اللهیاری" شامگاه پنجشنبه در حاشیه نشست "بررسی مسائل و مشکلات فراروی توسعه پایدار شهرستان کاشان" در جمع خبرنگاران اظهار داشت: وزرات راه ومسکن شهرسازی برای برطرف کردن موانع ثبت جهانی سیلک در حال انجام اقدامات لازم برای تحویل زمین معارض است.
وی در مورد مهمترین برنامه های اداره میراث فرهنگی استان اصفهان تصریح کرد: پروژه های مرمتی غیرفعال استان اصفهان را با توجه به اختصاص اعتبارات مناسب در سالجاری فعال می کنیم.
وی ادامه مرمت آثا ر ارزشمند تاریخی اصفهان مانند "چهلستون" و "عالی قاپو" را از جمله برنامه های این اداره در سالجاری عنوان کرد.
وی با اشاره به رشد ورود گردشگر در دولت تدبیر و امید گفت: سازمان میراث فرهنگی باید برای افزایش بیشتر این صنعت درآمدزا زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزرای این بخش را گسترش دهد.
اللهیاری ایجاد پلیس گردشگری را برای بافت های تاریخی استان اصفهان ضروری دانست و خاطرنشان کرد: برای اضافه شدن این بخش از نیروی انسانی باید تعاریف و شرح وظایفی را برای خدمت رسانی و کمک به توسعه صنعت گردشگری مشخص کرد.
در نشست بررسی مسائل و مشکلات فراروی توسعه پایدار شهرستان کاشان برخی مسائل و مشکلات از جمله رادیو کاشان، آزادسازی حریم تپه های هفت هزار ساله «سیلک» و واگذاری زمین برای توسعه دانشگاه کاشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محوطه باستانی هفت هزار ساله سیلک کاشان 24 شهریور سال 1310 با شماره 38 در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.
گریشمن فرانسوی در کاوش های خود شش دوره فرهنگی متمایز در محوطه سیلک شناسایی کرد که این دوره ها از 7500 سال پیش از میلاد آغاز شده بود.
تپه های باستانی سیلک از کهن ترین و مهمترین مراکز استقرار بشر در فلات مرکزی ایران است.
7565/545


25/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن