تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832771457




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دریاچه‌های شگفت‌انگیز پاکستان؛ با «اشک» و «قلب» آشنا شوید+ تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
دریاچه‌های شگفت‌انگیز پاکستان؛ با «اشک» و «قلب» آشنا شوید+ تصاویر
اگر با جاذبه‌های گردشگری و زیبایی‌های طبیعت پاکستان آشنا شوید به طور قطع نظرتان درباره این کشور تغییر خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: دریاچه‌های شگفت‌انگیز پاکستان؛ با «اشک» و «قلب» آشنا شوید+ تصاویر



به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در اسلام‌آباد، آیا می‌توانید بگویید چقدر پاکستان را می‌شناسید؟ این کشور با جنگ و خشونت همچنین عملیات‌های تروریستی شناخته می‌شود اما اگر با جاذبه‌های فرهنگی و زیبایی‌های طبیعت پاکستان آشنا شوید به طور قطع نظرتان درباره این کشور تغییر خواهد کرد دریاچه‌های زیبا، کوه‌های سر به فلک کشیده، کوهستان‌های پوشیده از برف و سبزه زارهای پوشیده از گل تنها بخشی از طبیعت بکر پاکستان است که تلاش داریم آنها را معرفی کنیم. خبرهای رسانه‌ای چهره منفی پاکستان را پر رنگ کرده‌ اما چهره زیبای پاکستان که کمتر به آن توجه می‌شود،‌بسیار دیدنی‌تر است. در گزارش قبلی تلاش کردیم قله‌های بلند پاکستان را معرفی کنیم و در این گزارش سعی داریم دریاچه‌های زیبا،‌شگفت‌انگیز و منحصر به فرد این کشور را معرفی نماییم. دریاچه سیف الملوک سیف‌الملوک زیباترین دریاچه منطقه مانسهره واقع در ایالت خیبر‌پختونخوا است. افسانه‌های زیادی درباره سیف‌الملوک وجود دارد اما نام این دریاچه بر اساس یک داستان ایرانی انتخاب شده که بر اساس آن یک شاهزاده ایرانی به نام سیف‌الملوک عاشق یک دختر پاکستانی می‌شود. سیف‌الملوک در شمال ناحیه کاغان از توابع منطقه مانسهره در ارتفاع 3244 متری از سطح دریا قرار دارد. ظاهر شدن عکس کوه‌های ملکه پربت در سیف‌الملوک بر زیبایی این دریاچه می‌افزاید. زمانی که از جاده ناران به سمت دریاچه سیف‌الملوک حرکت می‌کنید طی 14 کیلومتر مناظری را می‌بینید که احساس می‌کنید وارد یک سرزمین جادویی شده‌اید یا بهشت خدا به زمین آمده است.

  دریاچه‌لولو‌سر دریاچه‌لولوسر در 350 کیلومتری منطقه مانسهره واقع در ایالت خیبر پختونخوا قرار دارد. این دریاچه که در ارتفاع 3353 متری بزرگراه ناران چلاس قرار دارد نزدیک روستای ناران در منطقه کوهستانی کاغان واقع شده است. دریاچه‌لولو‌سر توقفگاه پرندگان مهاجری است که از روسیه به این منطقه مهاجرت می‌کنند. توریست‌های زیادی از کشورهای آسیای میانه و روسیه برای بررسی وضعیت پرندگان مهاجر و بهره بردن از زیبایی‌های این منطقه از دریاچه لولوسر بازدید می‌کنند. لولوسر به زبان محلی به معنای دریاچه‌ای است که در ارتفاع بلند واقع شده است. آب دریاچه لولوسر بسیار زلال و شفاف است و مانند آینه تصویر مناطق اطراف را منعکس می‌کند و همین موضوع یکی از جاذبه‌های گردشگری این دریاچه می‌باشد.

دریاچه اشک دریاچه اشک نیز یکی دیگر از دریاچه‌های زیبای پاکستان است که در ناحیه کاغان از توابع منطقه مانسهره در ایالت خیبر‌پختونخوا قراردارد. دریاچه اشک به علت شکل ظاهری خود به دریاچه اشک معروف شده و نام آن به عنوان یکی از زیباترین دریاچه‌های جهان به ثبت رسیده است. منجمد بودن آبهای وسط این دریاچه یکی دیگر از خصوصیات منحصر به فرد آن است که دریاچه مورد نظر را بیشتر شبیه به اشک می‌کند. با اینکه اطراف دریاچه اشک هیچ اقامتگاهی وجود ندارد و به علت سرمای شدید استفاده از چادرهای مسافرتی چندان آسان نیست اما هر ساله گردشگران زیادی برای بازدید از این دریاچه راهی پاکستان می‌شوند. فقط در فصل گرما می‌توان به دریاچه اشک سفر کرد با این وجود با توجه به تغییر شدید دما در این منطقه باید با تجهیزات کامل به این دریاچه سفر کرد.

دریاچه‌دودی‌پتسر این دریاچه در شمال ناحیه کاغان در ارتفاع 4175 متری واقع شده و حدود چهار ساعت با منطقه ناران فاصله دارد. در زبان محلی دودی پتسر به معنای آبی است که مانند شیر سفید باشد. رنگ دریاچه سفید نیست اما انعکاس تصویر کوه‌های اطراف که پوشیده از برف است باعث می‌شود از دور سفید رنگ و پر از شیر دیده شود. با اینکه برای رسیدن به دریاچه دودی پتسر باید از مسیرهای دشوار و صعب‌العبور بگذریم اما گردشگران برای استفاده از طبیعت بکر و زیبای اطراف این دریاچه همه مشکلات را به جان می‌‌خرند. برای رسیدن به دریاچه دودی پتسر باید به مدت 12 ساعت در مسیرهای کوهستانی پیاده‌روی کرد اما چراگاه‌های طبیعی اطراف دریاچه که جانوران مختلف در حال چرا در آن هستند و آب گوارا و زلال آن تمام خستگی این مسیر دشوار را جبران می‌کند.

  دریاچه ستپاره یا دریاچه‌ قلب این دریاچه زیبا سرشار از آب شیرین است. در فصل سرما برف کوه‌های اطراف دریاچه را می پوشاند و در فصل گرما آب دریاچه بر اثر آب شدن برف‌ها تأمین می‌شود. ستپاره در زبان محلی بلتی به معنای هفت دروازه است و طبق یک افسانه قدیمی در محلی که دریاچه واقع شده روستایی وجود داشت روزی یکی از بزرگان برای امتحان مردم روستا از آنها تقاضای غذا کرد اما غیر از یک پیرزن کسی حاضر نشد وی را مهمان کند. وی نیز مردم این منطقه را نفرین کرد البته از خدا خواست به پیرزنی که پذیرایی از او را پذیرفته آسیبی نرسد. با دعای فرد مورد نظر کل روستا به زیر آب رفت و فقط خانه پیرزنی که مشمول نفرین نبود مانند یک جزیره در وسط آب باقی ماند و به خاطر قلب مهربان آن پیرزن این دریاچه و محل سکونت وی به شکل قلب است.

دریاچه‌رش دریاچه‌رش مرتفع‌ترین دریاچه پاکستان است و در ارتفاع 5098 متری نزدیک قله کوه رش پری قرار دارد. این دریاچه بیست‌وپنجمین دریاچه مرتفع جهان است که مسیر آن پوشیده از مناظر طبیعی منحصر به فرد می باشد و توریست‌های زیادی را به این منطقه می‌کشاند.

دریاچه‌کرمبر این دریاچه بین ایالت خیبر پختونخوا و گیلگت و بلتستان واقع شده و دومین دریاچه مرتفع پاکستان همچنین سی و یکمین دریاچه مرتفع در جهان است. عمق دریاچه کرمبر 55 متر، طول آن 4 کیلومتر و عرض این دریاچه 2 کیلومتر می‌باشد. دریاچه کرمبر نزدیک منطقه چترال و دره واخان قرار دارد به همین علت در یک محدوده استراتژیک واقع شده و از طریق 3 مسیر عمده همچنین از بین 25 کوه بلند به دره واخان وصل می‌شود.

دریاچه‌هالیجی این دریاچه در 80 کیلومتری شهر کراچی واقع شده و در جنگ جهانی دوم انگلیس‌ها برای تأمین آب نیروهای خود مکان‌هایی را برای ذخیره آب اطراف آن طراحی کردند. قطر این دریاچه به 18 کیلومتر می‌رسد و تعداد زیادی از پرندگان مهاجر درفصل زمستان به این دریاچه مهاجرت می‌کنند. تا کنون بیش از 200 نوع پرنده بومی در اطراف دریاچه حالیجی شناسایی شده‌اند اما به علت آلودگی آب بخش هایی از دریاچه تعداد این پرندگان در حال کاهش است. از طرفی بوته‌های بلند خودرو بخشی از دریاچه راخشکانده و در حال پیشروی به سایر نقاط این دریاچه هستند.

دریاچه شنگریلا و کچورا شنگریلا یک دریاچه زیبا در شمال پاکستان است که نزدیک شهرستان اسکردو قرار دارد. در واقع در این محل دو دریاچه واقع شده یک اپر کچورا و دیگری لوئر کچورا یا شنگریلا نام دارد. دریاچه اپر کچورا مملو از آب شیرین است که عمق آن به 70 متر می‌رسد و رود سند از نزدیک آن عبور می کند. در فصل تابستان گرمای محل اطراف دریاچه از 10 تا 15 درجه بالای صفر تجاوز نمی‌کند بنابراین محل خوبی برای سفرهای تفریحی در فصل گرما می باشد. در زمستان دمای هوا به زیر صفر می‌رسد و آب دریاچه یخ می‌زند. دریاچه شنگریلا از نظر زیبایی دومین رتبه را در پاکستان به خود اختصاص داده و به خاطر اقامتگاه بزرگ شنگریلا که نزدیک آن قرار دارد به این نام مشهور شده است. اقامتگاه شنگریلا که به سبک چینی ساخته شده شامل رستوران و سوئیت برای اقامت می‌باشد که توریست‌ها و جهانگردان بسیاری را به این نقطه از پاکستان می‌کشاند.

دریاچه لوئر کچورا که اقامتگاهی به سبک چینی نزدیک آن ساخته شده است.

دریاچه اپر کچورا دریاچه شندور دریاچه شندور شاهکار طبیعت در پاکستان است که گونه‌های نایاب پرندگان را در خود جای داده و جالب اینجاست که اطراف دریاچه هیچ مسیر آبی وجود ندارد و کارشناسان بیان می‌کنند که آب دریاچه از مسیرهای زیر زمینی به سایر نقاط انتقال پیدا می‌کند.

دریاچه هنه این دریاچه در 10 کیلومتری شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان قرار دارد. در سال 1894 انگلیس برای تأمین آب زمین‌های منطقه ساخت و سازهایی برای ذخیره آب این دریاچه طراحی کرده بود و تا سال‌ 1997 این دریاچه نقش مهمی در تأمین آب زمین‌های کشاورزی منطقه داشت اما از سال 2000 تا 2004 آب دریاچه کم شد و کارایی گذشته خود را از دست داد. باغ‌های اطراف دریاچه خشک شده‌اند با این وجود هنوز هم گونه‌هایی از پرندگان از سیبری به این دریاچه مهاجرت می‌کنند و دریاچه هنه موقعیت گردشگری خود را از دست نداده است.

دریاچه رتی گلی این دریاچه نگینی در منطقه نیلم است که در 115 کیلومتری شهر مظفر‌آباد قرار دارد. منطقه نیلم با داشتن سبزه زارهای زیبا و کوه‌های سربه فلک کشیده یکی از زیباترین مناطق توریستی پاکستان می‌باشد. روستاییان از اطراف این دریاچه به عنوان چراگاه طبیعی برای دام‌های خود استفاده می‌کنند. کوه‌‌ها پوشیده از برف و آب آبی‌رنگ این دریاچه هر بیینده‌ای را وادار به تحسین می‌کند.

انتهای پیام/

93/07/24 - 00:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن