واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 317 پرونده تخلف در دستگاههای اجرایی خراسان رضوی تشکیل شد مشهد - ایرنا - مدیر کل بازرسی خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 317 پرونده تخلف در بازرسی از دستگاهها، سازمانهای اداری و اجرایی، نهادهای عمومی، شهرداریها و موسسات وابسته به آنها در این استان تشکیل شد.
حجت الاسلام حسن درویشیان روز چهارشنبه طی یک نشست خبری افزود: امسال 87 مورد بازرسی مستمر، فوق العاده، موردی و سرزده از دستگاههای اجرایی استان انجام شد.
وی گفت: از این تعداد 36 مورد بازرسی مستمر بر اساس برنامه مدون و منظم سالانه از دستگاههای اجرایی بوده که بیش از 80 درصد فعالیت این مجموعه را شامل می شود.
وی بازرسی های فوق العاده را دو مورد و بازرسی موردی را 48 مورد عنوان و ذکر کرد: یک بازرسی سرزده هم به صورت مستقل در این مدت انجام شده است.
وی بیشترین مواردی را که پارسال به صورت سرزده بازرسی شد، بازرسی از بیمارستان، شهرداری و کلانتری ها دانست و گفت: امسال هم در حوزه دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری ها این بازرسی ها صورت گرفت ضمن آنکه در جریان بازرسی های موردی و فوق العاده هم به صورت سرزده، برخی بخش ها که پیشتر اشکالاتی داشت مورد بازرسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: در مجموع طی این مدت علاوه بر تشکیل 317 پرونده تخلف، 9 گزارش به مرجع قضایی و 27 گزارش به هیات های رسیدگی به تخلفات اداری، انتظامی، دیوان عدالت اداری و دیوان محاسبات ارسال شده است.
وی اظهار کرد: کل وجوه برگشتی به بیت المال هم در این مدت 898 میلیارد و 943 میلیون ریال بوده است.
حجت الاسلام درویشیان گفت: در زمینه اختلاس و ارتشا نیز مواردی که ثابت شده باشد، نداشتیم اما مواردی از ظن به این مباحث وجود داشت که محرز نشد.
* 1462 مناقصه طی نیمه نخست امسال نظارت شد
وی افزود: علاوه بر موارد مزبور، نظارت بر مناقصه ها و مزایده های دستگاه های اجرایی طی امسال از جمله اموری بود که با جدیت پیگیری شد و تاکنون یک هزار و 462 مناقصه و مزایده مورد نظارت قرار گرفت.
وی گفت: این نظارت مورد اقبال دستگاه ها قرار گرفته بطوریکه در سال گذشته در مجموع دو هزار و 939 مزایده و مناقصه دستگاهی در استان نظارت شد.
وی افزود: در نیمه نخست امسال 790 تذکر هم به دلیل وجود اشکالاتی در برگزاری و انجام مناقصات به دستگاهها داده شد تا کار به نحو قانونی و مطلوب انجام گیرد.
حجت الاسلام درویشیان ادامه داد: پارسال و امسال تعدادی نامه به دلیل مباحثی مربوط به احتمال بروز برخی تخلفات به دستگاه ها ارسال شد که بر اساس ماده 11 قانون سازمان بازرسی انجام گرفت تا جلو تخلفات احتمالی گرفته شود.
به گفته وی، طی شش ماه نخست امسال 23 نامه هشدار به دستگاه ها اعلام شد.
وی افزود: در سال گذشته در مجموع در این حوزه 657 پیشنهاد به دستگاه های اجرایی در راستای بازرسی از آنها ارائه شد که از این تعداد 355 پیشنهاد اجرا شده و 302 مورد آن نیز در حال پیگیری است.
وی گفت: طی نیمه نخست امسال هم 141 پیشنهاد ارائه کردیم که 51 مورد آن اجرا شده و 90 مورد دیگر در دست پیگیری می باشد.
به گفته وی، 90 درصد این پیشنهادات اصلاحی می باشد.
* بحران آب شرب در خراسان رضوی و هدر رفت حدود 30 درصدی آب استحصالی
حجت الاسلام درویشیان افزود: رویکرد دیگر ما کلان نگری است که به خاطر محدودیت نیروی انسانی و زمان برای انجام فعالیت های نظارت و بازرسی از جمله مولفه های انتخاب موضوع و دستگاه مربوطه برای بررسی می باشد و در این راستا از پیگیری مسائل خرد پرهیز می شود.
وی ادامه داد: به خاطر اهمیت بحران آب و آسیب جدی ناشی از آن، موضوع آب در قالب چند برنامه مورد نظارت و بازرسی قرار گرفت که آخرین آن طی ماه های اخیر در حوزه آب شرب انجام شد.
مدیر کل بازرسی خراسان رضوی گفت: دغدغه تامین و بحران آب امروز همه مسوولان از سطوح عالی تا مدیران استانی را به شدت درگیر کرده که در این استان طی بازرسی ها آسیب ها شناسایی شده و توصیه هایی هم ارائه گردیده ضمن آنکه دستگاه های اجرایی هم امروز به این مباحث واقف و آگاه هستند.
وی افزود: در زمینه آب شرب تا افق 1420 وضعیت استان را بررسی کردیم که بر این مبنا میزان هدر رفت آب به دلیل فرسودگی انشعابات و نیز انشعابات غیر مجاز و مانند آن 28،86 درصد از کل آب تامین شده در استان و معادل 143 میلیون و 161 هزار متر مکعب می باشد.
وی ادامه داد : از این میزان هدر رفت 22،6 درصد در شرکت آب و فاضلاب مشهد ، 29،21 درصد در شرکت آب و فاضلاب استان، 38،9 درصد هم در بخش آب شرب روستایی بوده است.
وی گفت : این در حالی است که بر اساس بررسی ها باید در افق 1400 ، 1410 و 1420 به ترتیب 23،91 درصد ، 45،83 درصد و 62،12 درصد نسبت به سال گذشته منابع آبی بخش شرب استان افزایش یابد.
وی اظهار کرد: بر این مبنا باید برای سال 1400 به میزان 118 میلیون و 611 هزار متر مکعب آب بیشتر تولید شود و در افق 1420 این رقم معادل 308 میلیون و 117 هزار متر مکعب بیشتر از سال گذشته خواهد بود.
به گفته وی، بخشی از این آب از طریق پروژه هایی که هم اکنون در دست اجرا است تامین خواهد شد اما بخش عمده و اساسی آن باید به شیوه ای متفاوت از جایی دیگر تامین شود که دولت در حال پیگیری آن می باشد./2
2713 / 664
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]