تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826089920




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبدیل دانشگاه های کشور به دانشگاه های کارآفرین سیاست وزارت علوم است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تبدیل دانشگاه های کشور به دانشگاه های کارآفرین سیاست وزارت علوم است یاسوج - ایرنا - مدیر استانی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری کشور گفت: تبدیل دانشگاه های کشور به دانشگاه های کارآفرین از مهمترین سیاست های وزارت علوم در دولت یازدهم است.


حجت اله مرادی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:با توجه به این رویکرد دانشگاه ها باید از حالت صرف آموزشی و پژوهشی به دانشگاه های کارآفرین تبدیل شوند و برای تجاری سازی نتایج تحقیقات گام بردارند.
وی رعایت اخلاق در پژوهش و صیانت از دستاوردهای محققان کشور را از سایر اولویت های وزارت علوم عنوان کرد و گفت: نشست ها و کارگروه های مختلف تبیین این مقوله مهم برگزار و نتایج آن اعلام شد.
مرادی پور به حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری از پایانامه های کاربردی دانشجویان و محققان در کشور اشاره کرد و گفت: هر دانشگاه و نهادی که پژوهش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد که یکی از نیازهای جامعه را برطرف کند در اولویت قرار می گیرد.
وی بیان کرد: پژوهش های کاربردی که نیاز بخش صنعت کشور را برطرف کنند نیز تا سقف 50 درصد از سوی وزارت علوم به طور بلاعوض حمایت خواهند شد.
مرادی پور اظهار کرد: در قانون بودجه سال 93 کشور سهم یک تا سه درصدی اعتبارات پژوهشی لحاظ نشد که این امر برای دستگاه های اجرایی که می خواستند از منابع عمومی خود طرح های پژوهشی را انجام دهند مشکل ساز شد.
وی با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به امر تحقیق و پژوهش توجه ویژه ای دارد، افزود: عملیاتی شدن بودجه های پژوهشی یکی از برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری در سال جاری است.
مرادی پور عنوان کرد: وزارت علوم برای تحقق اهداف خود در بخشنامه ای به دانشگاه ها و دستگاه های اجرایی اعلام کرد که 15 درصد منابع عمومی خود را صرف امر پژوهش کنند.
مدیر استانی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری کشور گفت: در حال حاضر 31 پارک علم و فناوری و 150 مرکز رشد در کشور فعالیت دارند که آمار قابل قبولی است.
مرادی پور یادآورشد: دولت دهم با ساخت 10 پارک علم و فناوری در کشور تلاش کرد تا فرصت را برای افرادی که ایده کارآفرینی دارند فراهم کند ولی به دلیل اینکه این تعداد پارک یک باره ساخته شدند از کیفیت مناسبی برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه پارک های علم و فناوری تازه تاسیس در کشور با مشکلاتی از قبیل کمبود اعتبار و جذب نیروی انسانی روبرو هستند وزارت علوم در صدد تامین اعتبار و رفع مشکلات آنها است.
مرادی پور ابراز داشت:دولت یازدهم کیفیت بخشی به پارک های علم و فناوری را سرلوحه کار خود قرار داده است.
وی به دلایل راه اندازی مدیریت پژوهش و فناوری در وزارت علوم اشاره کرد و افزود: در سال جاری یکی از انگیزه هایی که موجب شد ستاد استانی هفته پژوهش در ستاد ملی شکل گیرد این است که طرح های پژوهشی استان ها به صورت ویژه پیگیری شود تا اقدامات مثبت و موثر پژوهشگران استانی مورد غفلت و بی توجهی واقع نشود.
مرادی پور بیان کرد: رصد و ارزیابی عملکرد پژوهشی استان ها و ارزیابی آن ها موجب می شود تا این طرح ها در سطح ملی معرفی شده و حمایت های لازم از پژوهشگران انجام شود.
وی حمایت از شرکت های دانش بنیان را از برنامه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و گفت:هم اکنون سه هزار و 700 شرکت دانش بنیان زیر نظر این وزارتخانه در کشور فعال است که تا پایان برنامه پنجم توسعه تعداد آن ها به پنج هزار مورد خواهد رسید.
مرادی پور ساخته نشدن پارک علم و فناوری در کهگیلویه و بویراحمد را نتیجه سهل انگاری و کم کاری مسوولان پیشین این استان عنوان کرد و افزود: متولیان امر در این استان باید اهمیت وجود پارک در استان را به خوبی درک کنند.
وی بیان کرد: استاندار کنونی کهگلیویه و بویراحمد با تعیین مهلت دو هفته ای از مدیران اجرایی مربوطه خواسته تا نسبت به مشخص کردن زمین برای ایجاد پارک علم و فناوری اقدام کنند.
مرادی پور اظهار کرد: با اختصاص زمین مورد نیاز برای ساخت پارک در این استان صدور مجوز و سایر اقدامات لازم از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری انجام می شود.
671/7533


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن