واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: آموزه های عاشورایی الگوی مناسبی برای کاهش آسیب های اجتماعی است بوشهر- ایرنا - سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: زندگی، شخصیت و دشمن ستیزی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و عاشورای حسینی سرشار از آموزه های مختلف است که این آموزه ها الگوی مناسبی برای رفع آسیب های اجتماعی است.
به گزارش ایرنا، سیداسماعیل موسوی روز چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی شئون فرهنگی استان بوشهر افزود: ماه محرم پر از آموزه های مختلف معنوی است که باید از این فرصت برای رفع آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی بهره جست.
وی اضافه کرد: زیرساخت فرهنگی و اجتماعی جامعه ما دینی و مذهبی است و با تقویت این زیرساخت می توان در بخش های مختلف زمینه کاهش بسیاری از مشکلات و معضلات را فراهم کرد.
موسوی اظهارکرد: مبلغان و علمای دینی نقش تاثیرگذاری در هدایت جامعه به سوی ارزش های معنوی و دینی دارند و سرمایه گذاری در حوزه معنوی باید با تدبیر و با حضور مبلغان و علمای دینی صورت گیرد.
وی ادامه داد: باتوجه به اینکه در آستانه ماه محرم قرار داریم باید شعائر دینی و مذهبی در سرلوحه کار علما و مبلغان دینی قرار گیرد به گونه ای که از هرگونه اختلاف و تفرقه افکنی پرهیز شود.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: شهرداری ها و دهیاری ها در آستانه ماه محرم نسبت به سیاهپوش کردن معابر، میدان ها و خیابان های اصلی اقدام کنند.
موسوی با اشاره به برگزاری برنامه های دهه ولایت و امامت در استان بوشهر یادآورشد: مردم ولایتمدار استان بوشهر در دهه امامت و ولایت برنامه های مهم و در خور توجه ای اجرا کرده اند بویژه درعید غدیر خم شاهد اجرای برنامه های مهم از سوی مردم در استان بودیم که در نوع خود بی نظیر بود.
وی با بیان اینکه همه مسوولان فرهنگی و دینی باید زمینه ساز حضور مردم در برنامه های مختلف باشند افزود: بازسازی واقعه غدیر در مناطق مختلف استان یک رویکرد مهم فرهنگی محسوب می شود که با اندیشه و ابتکار مردم در سایر نقاط استان اجرا شد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری بوشهر نیز در این نشست گفت: عاشورا مهمترین سرمایه اجتماعی در حوزه دینی و مذهبی است که باید از این هویت مهم مسلمانان و حفظ آن بهره برداری لازم انجام شود.
حجت الاسلام حسین رزمجو افزود: مردم استان بوشهر ولایتمداری خود را در عرصه های مختلف نشان داده اند و فرهنگ ولایتمداری در این استان در حوزه های مختلف فرهنگی، دینی، اجتماعی و مذهبی به منصه ظهور درآمده است.
وی ادامه داد: در برنامه های ماه محرم باید از خرافات دوری جست و برخی با بدعت گذاری مانند قمه زنی، تیغ زنی، حمل قمه فرهنگ عاشورا را دچار مخاطره می کنند که باید از این بدعت ها جلوگیری شود.
رزمجو تاکید کرد: در فرهنگ عاشورای حسینی به اصل موضوع و حقیقت عاشورا توجه شود و تنها به عزاداری و گریه و زاری پرداخته نشود.
وی با بیان اینکه عاشورا از دیدگاه حماسی و انقلابی باید در جامعه تبیین شود گفت: با مطرح شدن عاشورای حسینی از دیدگاه حماسی و انقلابی این فرهنگ دچار انحراف نمی شود و مسیر حرکت عاشورایی خود را ادامه می دهد.
رزمجو اضافه کرد: امام حسین (ع) براساس امر به معروف و نهی از منکر حرکت کرد و این فریضه الهی باید بیش از پیش در جامعه نهادینه شود تا معضلات فرهنگ جامعه برطرف شود. ک/2
7209/539
23/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]