تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را براى بزرگداشت خداوند زيبا بنويسد، خداوند او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812837400




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیباکلام: آقای روحانی با مشكلات چه كنيم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: زیباکلام: آقای روحانی با مشكلات چه كنيم؟
زیباکلام درباره گفتگوی روحانی با مردم گفت: يكي از موارد قابل توجه در سخنان رييس جمهوري اين بود كه مباحث توسعه سياسي، اجتماعي و مشكلات سياسي و اجتماعي بحث‌هايي نيستند كه با صحبت نكردن در مورد آنها بتوان از كنارشان عبور كرد و شاهد محو شدنشان بود.
آفتاب: صادق زيبا كلام در روزنامه اعتماد نوشت: سخنراني حسن روحاني و گفت‌وگوي تلويزيوني رودرروي وي با مردم را مي‌توان در مجموع مثبت ارزيابي كرد. فحواي كلام رييس جمهور حالت آرامش‌بخشي داشت و باعث مي‌شد بعد از صحبت‌هاي وي، جامعه دچار التهاب و ازهم‌گسيختگي نشود و موافقان و مخالفان سخنانش در مقابل هم قرار نگيرند.

در شرايطي كه شرايط كشورهاي همسايه ما آشفته و ناامن است، صحبت‌هاي وي بارقه‌هايي از اميد را براي مجموعه مردم ايران به همراه داشت. آقاي روحاني گفت مشكلاتي داشتيم، داريم و هنوز هم داريم اما به حول قوه الهي در مسير رو به جلو قرار داريم كه به اين ترتيب نوري را در انتهاي تونل به مردم نشان داد.

جنبه مثبت ديگر اين سخنراني اين بود كه او از سنت‌ بدي كه از گذشته به وجود آمده بود مبني بر اينكه دولت‌ها فقط در مورد دستاوردهاي خود صحبت كرده و گذشتگان را تخريب مي‌كنند به طور كامل جلوگيري كرد. حسن روحاني به هيچ وجه به اين موضوع نپرداخت كه وضعيت چگونه بوده و سال گذشته چگونه كشور را از اصولگرايان تحويل گرفته است. به معناي ديگر به گذشته نپرداخت تا عكس‌العمل جناح‌ها را به همراه داشته باشد و متقابلا با جبهه‌گيري آنها مواجه شود.

معتقدم اين دو جنبه از سخنان آقاي روحاني خيلي مهم و مثبت بود اما در اين ميان مي‌توان از برخي كمبودها نيز نام برد. در واقع بيان يك سري از واقعيات بايد در صحبت‌هاي رييس جمهوري نمود بيشتري پيدا مي‌كرد. به اعتقاد من آقاي روحاني بايد مي‌گفت تحقيقات علمي دانشگاهيان، محققان و متخصصان ما بايد خيلي بيشتر از اينها باشد.

 بايد مي‌گفت كه در زمينه كشاورزي با توجه به اينكه اساسا كشور كم‌آبي هستيم و در جايي از كره زمين قرار داريم كه جزو نيمه خشك زمين تعريف مي‌شود، به نفع ايران نبوده كه به سمت توليد هر محصول كشاورزي برويم. در واقع بايد بيان مي‌شد كه متخصصان ما بايد در زمينه كشاورزي تحقيق مي‌كردند تا به سمت توليد محصولاتي بروند كه آب كمتري مصرف مي‌كنند.

به عبارت ديگر رييس جمهور بدون اينكه مسوولان قبلي را مقصر بداند مي‌توانست از واژه «ما» استفاده كند. مي‌توانست بگويد محققان ما بايد آستين بالا مي‌زدند و با توجه به وضعيت كشور كشاورزان را به سمت و سويي هدايت مي‌كردند كه هيچ ضرري متوجه كشور نشود؛ اقدامي كه شدني بود.

 نكته ديگري كه آقاي روحاني به آن اشاره كرد اما بايد بيشتر مورد بررسي قرار مي‌گرفت اين است كه حدود 90 درصد مصرف آب كشور در حوزه كشاورزي صرف مي‌شود اما به دليل عدم توسعه كافي در اين عرصه، 60 درصد آب تلف مي‌شود؛ موضوعي كه اهميت سرمايه گذاري هاي بيشتر در حوزه كشاورزي را پررنگ مي‌كند.

يكي از موارد قابل توجه در سخنان رييس جمهوري اين بود كه مباحث توسعه سياسي، اجتماعي و مشكلات سياسي و اجتماعي بحث‌هايي نيستند كه با صحبت نكردن در مورد آنها بتوان از كنارشان عبور كرد و شاهد محو شدنشان بود. بايد پذيرفت كه معضلات سياسي در كشور وجود دارد. كارنامه بررسي آنها در ايران نيز چندان درخشان نيست. رييس جمهور به عنوان مجري قانون اساسي بايد خيلي محترمانه و بدون حمله به قوه ديگري مشكلات را با مردم در ميان بگذارد.

بنابراين اميدوار هستيم ايشان در سخنراني‌هاي بعدي مقداري به مشكلات واقعي جامعه بپردازد. البته آقاي روحاني در پايان سخنانش به اين موضوع مهم هم اشاره كرد كه در اين گفت‌وگو به مشكلات سياسي و اجتماعي كشور نپرداخته اما قول مي‌دهند كه در مصاحبه‌هاي بعدي به آنها نيز بپردازند.

 بنابراين اميدوار هستم همان‌طور كه وي در اين مصاحبه باعث تحريك احساسات ديگران نشدند، در مصاحبه بعدي هم ضمن اينكه به مشكلات سياسي كشور به شكلي كه باعث تحريك جناح‌ها نشود مي‌پردازد به اين خواست مردم كه انتظار پرداختن به معضلات سياسي و اجتماعي كشور است نيز توجه بيشتري كنند و پاسخگوي اين پرسش باشند كه آقاي روحاني، بايد با مشكلات سياسي و اجتماعي چه كنيم؟




تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن