تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس زياد شوخى كند، نادان شمرده مى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869016238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رویای خروج تولید از رکود به واقعیت بدل می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باشگاه خبرنگاران گزارش می دهد/
رویای خروج "تولید" از رکود به واقعیت بدل می شود؟
علی رغم تصویب پرداخت یارانه تولید، طبق آنچه که از واحدهای تولیدی به گوش می رسد این بخش هنوز یارانه را لمس نکرده و از منافع آن بهره ای نبرده که همین امر موجب بروز گلایه هایی در بین تولیدکنندگان شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، تولید مقوله ای است که اگر به دنبال خروج از رکود و رهسپار شدن به سوی رونق هستیم باید به آن توجه کرده و برای تقویت توان آن تلاش کنیم.


بخشی که متاسفانه طی سالهای گذشته علی رغم وعده های فراوان مورد بی مهری قرار گرفت و حتی حقوق حقه اش نادیده گرفته شد.


بر این اساس؛ زمانی که برای اولین بار یارانه سر از سفره اقتصاد ایران درآورد قرار بود تولید سهمی 30 درصدی را از درآمدهای ناشی از آن داشته باشد سهمی که موجب می شد نه تنها این حوزه ستون فقرات خود را در برابر افزایش قیمت ها تحکیم کند بلکه میزان توان خود را برای افزایش راندمان و بهره وری بالا می برد.


اما آنچه که در این بین اتفاق افتاد رانده شدن تولید به بخش حاشیه ای یارانه بود، جایی که نه سهم نقدی نصیب این حوزه شد و نه توان آن تقویت؛ بلکه کاملا عکس این قضیه اتفاق افتاد و واحدهای تولیدی به دلیل ندیدن رنگ یارانه و انجام ندادن اقدام موثری برای کاهش مصرف انرژی مجبور شدند سوخت گران خریداری کرده و با کاهش تولید محصولات خود را با هزینه های سنگین به بازار عرضه کنند.


مسئله ای که در نهایت موجب شد بسیاری از واحدهای کوچک و بزرگ صنعتی و تولیدی رو به تعطیلی رفته و رکود دامنگیر این حوزه شود.


بر اساس این گزارش؛ روی کارآمدن دولت یازدهم همراه بود با وعده پرداخت سهم یارانه ای تولید و کمک به روی پا ایستادن این بخش.


در این میان از لحاظ پرداخت یارانه، سال 92 برای بخش تولید به همان شکل سابق خود به پایان رسید و این حوزه به یارانه سلامی نداد، اما آغاز سال 93 همزمان بود با وعده جدی دولت برای پرداخت سهم تولید، سهمی که به گفته دولتمردان قابل تأمل بود.


دو سه ماه ابتدایی سال گذشت و محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت در اظهارنظری سهم تولید و صنعت را از کیسه یارانه "ناچیز" خواند، سهم ناچیزی که در نهایت به "5727 میلیارد تومان به صورت پرداخت مابه‌التفاوت سود تعیین شده بانک مرکزی با نرخ ترجیحی" رسید.


سهمی که قرار است تحت عنوان چتر حمایتی، این حوزه حساس اقتصادی را از سیاه چاله "کمبود نقدینگی" دور کرده و به لبالب رونق نزدیک کند.


اما علی رغم تصویب پرداخت این مبلغ، طبق آنچه که از واحدهای تولیدی به گوش می رسد این بخش هنوز یارانه را لمس نکرده و از منافع آن بهره ای نبرده که همین امر موجب بروز گلایه هایی در بین تولیدکنندگان شده است.


تولیدکنندگانی که طی این 4 سال، همواره تنها صدای حمایت را شنیده و در دنیای واقعی با آن مواجه نشده اند از این رو تنها توان ابراز گلایه را دارند.


گلایه ای که همانگونه که بارها گفته شد ناشی از عدم پرداخت یارانه، مشکلات و معوقات بانکی، کمبود سرمایه در گردش، کاهش راندمان بهره وری و عدم رونق بازار می شود و مشخص نیست تا چه زمانی ادامه دارد.


در واقع خروج تولید از رکود و رسیدن به اهدافی که در برنامه های اقتصادی مختلف کشور به آن اشاره شده است تبدیل به رویایی شده که زمان بدل شدن آن به واقعیت روشن نیست و نمی توان فعلا فاصله رکود را از این حوزه دور دانست.


بر اساس این گزارش؛ البته پرداخت کامل سهم یارانه ای تولید به تنهایی برای کمک به این بخش کافی نیست بلکه طبق گفته کارشناسان " اگر یارانه به طور کامل نیز به بخش تولید پرداخت شود باید برنامه اصولی جهت انجام تکالیف این حوزه که همان ارتقای بهره وری و کیفیت است در نظر گرفته شود تا دگربار شاهد بروز این چنینی رکود در این بخش نباشیم"


انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن