واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر کل مرکز واردات گمرک کشور: 70 درصد واردات کشور مواد اولیه و کالاهای واسطه ای است ساوه- ایرنا- مدیر کل مرکز واردات و امور مناطق آزاد و ویژه گمرک کشور گفت: بیش از 70 درصد واردات کشور، مواد اولیه، کالاهای واسطه ای و سرمایه ای است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، " فرود عسگری" روز سه شنبه در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی کاوه در ساوه افزود: با راه اندازی سامانه الکترونیکی طرح اظهار از راه دور؛ زمان ترخیص کالا از 26 به شش روز کاهش یافته است.
وی بیان کرد: این طرح در راستای اجرای طرح تکریم ارباب رجوع و به منظور شتاب بخشیدن به کار ترخیص کالا و کاهش مشکلات به اجرا درآمد و فعالیت آن باعث کاهش زمان انجام تشریفات ترخیص و صرفه جویی در وقت و هزینه خدمت گیرندگان می شود.
عسگری ادامه داد: صاحبان کالا با دسترسی به اینترنت و با ارائه اسناد و مدارک، می توانند مراحل مختلف مربوط به تشریفات گمرکی اعم از انجام مراحل اظهار کالا، تنظیم اسناد، احراز هویت و سایر فرآیندها را از راه دور بدون حضور فیزیکی از هر مکانی انجام دهند.
وی دامه داد: این کاهش زمان کمک بزرگی به قیمت تمام شده کالا و صادرات کرده و رتبه کشور را در فضای کسب و کار بهبود می بخشد چون وجود فضا برای فعالیت بخش خصوصی در جنبه های مختلف مهم است.
وی هدف از بازید از منطقه ویژه اقتصادی کاوه را بررسی مشکلات احتمالی برای انجام سایر رویه های گمرکی دانست و افزود: بنا به درخواست مسوولان این شهرستان؛ شرایط واردات خودرو در گمرک این منطقه ویژه اقتصادی در حال بررسی است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیز در این بازدید گفت: هم اکنون مناطق ویژه اقتصادی به دلیل مدیریت بخش خصوصی از مناطق آزاد موفق تر عمل مب کنند.
«محمد معزالدین» افرود: منطقه ویژه اقتصادی کاوه با وجود بیش از 500 واحد صنعتی که 300 واحد آن هم اکنون فعال است با وجود زیرساخت های مناسب مانند آب، برق گاز و سایر خدمات مورد استقبال سرمایه گذاران قرار گرفته است.
وی ادامه داد: امروز معافیت از حقوق ورودی به میزان ارزش افزوده برای تولید کنندگان در این منطقه ویژه اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت.
معزالدین گفت: استفاده از مزیت قانون ارزش افزوده در مناطق ویژه اقتصادی، زمینه اشتغال و تولید را فراهم می کند و دولت نیز تلاش می کند که این قانون در مناطق تحت پوشش اجرا شود.
وی، تلاش های دولت در ایجاد اشتغال را یادآور شد و اظهارکرد: تاکنون تثبیت نرخ ارز گامی موثر برای رونق صنایع بوده و معافیت های مختلف در مناطق ویژه اقتصادی موجب شتاب در ایجاد اشتغال خواهد شد.
مدیرعامل شهر صنعتی کاوه نیز در این بازدید گفت: مرحله نخست منطقه ویژه اقتصادی کاوه هم اکنون مورد بهره برداری قرار گرفته و تاکنون 28 واحد آن به متقاضیان سرمایه گذاری ، واگذار شده است.
"محمد رضا نجفی" موقعیت ویژه ترانزیتی زمینی، ریلی و هوایی، نزدیکی به پایتخت، همجواری با فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)، وسعت سرزمینی مناسب و ظرفیتهای کشاورزی، اجتماعی و فرهنگی قابل توجه را از جمله امتیازات ساوه به عنوان منطقه ویژه اقتصادی عنوان کرد.
وی افزود: با توجه به این که مناطق ویژه اقتصادی نقش موثری در ایجاد اشتغال و توسعه هر منطقه دارند؛ باید از تمامی ظرفیت های موجود برای ایجاد اشتغال در این منطقه استفاده کرد.
شهر صنعتی کاوه بزرگترین شهر صنعتی کشور است که در فاصله 10 کیلومتری ساوه واقع شده است.ک/3
7338/559
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]