تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842617914




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حقوق‌بگیران 7 درصد مالیات کشور را می‌پردازند


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:
مالیات,حقوق بگیران
عسکری: حقوق‌بگیران 7 درصد مالیات کشور را می‌پردازند رئیس کل سازمان مالیاتی کشور سهم مالیات حقوق‌بگیران را در مجموع مالیات‌های کشور حدود 7ـ6 درصد ذکر کرد و گفت: بنابراین 93 تا 94 درصد مالیات‌ها را دیگر بخش‌های اقتصادی می‌پردازند که حدود 55 درصد آن از سوی اشخاص حقوقی پرداخت می‌شود.




علی عسکری در گفت وگو با ایرنا در پاسخ به این پرسش که گفته می شود بیشترین مالیات را حقوق بگیران پرداخت می کنند، آیا این امر صحت دارد یا خیر، افزود: البته این امر مقایسه است و برای رسیدن به سهم هربخش باید مجموع پرداخت ها را با یکدیگر مقایسه کرد. وی ادامه داد: اگر مالیات حقوق بگیران را با دیگر بخش های اقتصادی مانند فعالیت های شغلی و صنفی مقایسه کنیم، این بخش مالیات بیشتری پرداخت می کند و سازمان امور مالیاتی در سال های اخیر برای رفع این مشکل به بخش های دیگر اقتصاد ورود کرده تا مالیات برحق را دریافت کند. عسکری تصریح کرد: هر کس که در زمینه مالیات بیشترین اعتراض را می کند، کمترین مالیات را پرداخت کرده و غیرشفاف تر عمل می کند و این امر سیگنالی برای سازمان امور مالیاتی است. وی ادامه داد: حقوق بگیران قشر نظام مندی هستند که قبل از دریافت حقوق، مالیات خود را نسبت به دیگر بخش های اقتصاد دقیق تر و زودتر پرداخت می کنند. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، اظهار کرد: البته برخی از حقوق بگیران از چند شغل حقوق دریافت کرده و برای چندین پایه مالیاتی استفاده می کنند که پایه های معافیت این افراد باید یکی شود. وی با بیان این که پایه حقوق سالانه 12 میلیون تومان از معافیت برخوردار است، اظهار کرد: فردی که حقوقش از 12 میلیون تومان بیشتر باشد مازاد آن را باید مالیات پرداخت کند. بدهکاران بانکی معمولا بدهکاران مالیاتی نیز هستند عسکری با بیان این که شرکت هایی که در بورس هستند صورت های مالی شفافی دارند، گفت: بورس صورت های مالی این شرکت ها را کنترل می کند، بنابراین بنگاه هایی که غالبا بزرگ هستند، جزو بنگاه های شفاف محسوب می شوند و هرچه بنگاه ها کوچک تر شود مشکلات صورت های مالی آنها نیز بیشتر می شود که عمدتا سازمان امور مالیاتی با بنگاه های کوچک مشکل دارد. معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان این که معمولا بین بدهکاران بانکی و دیگر بدهکاران رابطه وجود دارد، اظهار کرد: فردی که بدهکار بانکی است معمولا بدهکار مالیاتی و بیمه ای نیز هست و فردی که بدهکار مالیاتی است، بدهکار بانکی و بیمه ای نیز هست. وی ادامه داد: این امر به تمکین افراد به قانون بستگی دارد؛ اگر فردی که در اقتصاد فعالیت می کند نسبت به تعهدات خود بدرستی انجام وظیفه کند، این مشکلات ایجاد نمی شود، ولی متاسفانه برخی وجوه را سرمایه در گردش خود می دانند. عسکری درباره دریافت مالیات بر ارزش افزوده از معاملات سکه، گفت: مالیات ارزش افزوده بعد از تغییر شکل کالا و ارزش دریافت می شود یا اگر در مسیر جابه جایی از تولید تا عرضه تغییر ارزشی ایجاد شود، از آن مالیات دریافت می شود. وی افزود: از آنجا که سکه تغییر شکلی پیدا نمی کند و مارجین سود خرید و فروش آن بسیار اندک است به همین دلیل ارزشی برای دریافت مالیات ندارد. عسکری تصریح کرد: به همین دلیل مالیات بر ارزش افزوده سکه در مبدأ عرضه (بانک مرکزی) دریافت می شود، اما پس از آن دیگر مالیاتی از آن دریافت نمی شود.


جمعه 11 مهر 1393 19:18    بازدید:4





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن