واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دیدار مسوولان با ضعفاء مرحمی بر زخم های کهنه پایگاه خبری آفتاب ایلام روز سه شنبه 22 مهر ماه در یادداشتی با عنوان "دیدار مسوولان با ضعفاء مرحمی بر زخم های کهنه" به قلم "فرشته سنجیده"، به بررسی انجام چنین دیدارها و آثار و نتایج مثبت آن پرداخته است.
در این یادداشت آمده، دیدار مسوولان با خانواده محرومان در واقعه التیامی است بر زخم های کهنه آنها چرا که در همین بازدیدها گره بسیاری از کارها گشوده می شود و باعث پایین آمدن بسیاری از استرس های روانی شده، این گام علاوه بر رفاه بیشتر و شادمانی فردی و خانوادگی باعث نشاط جمعی و بشر دوستانه و سلامت اجتماعی نیز می شود.
یکی از زمینه های مثبت و ایجاد فضای روحی و روانی برای محرومان حضور مسوولان در میان آنهاست و از سوی دیگر در محرومان این حس بوجود می آید که گوش شنوایی برای شنیدن ناگفته های آنها وجود دارد و دلی که درد دل آنها را به جان بخرد و یک تکیه گاه امن برای آنها بشمار آید که امید به آینده را برایشان به ارمغان می آورد، هست.
مدیران و کارکنان دستگاه های اجرایی نباید کار خود را بعنوان شغل بپندارند بلکه یک فرصت برای خدمت رسانی بیشتر به مردم را غنیمت بشمارند چون امام راحل (ره) تاکید داشتند با مردم مهربان و به مشکلات شان توجه کنید.
امام علی( ع) می فرماید: هرکس بر مسند سیاست نشنید باید بر رنج سیاست صبر کند و اگر از عهده مسوولیتی که دارد بر نیاید و ضایع کند خداوند متعال او را از رحمت خود محروم می گرداند.
در اینکه مدیریت یک امانت است نه امتیاز، تکلیف است نه حق ، رنج است نه رانت، شکی نیست بطوریکه اگر مدیریت را بتوان به انسان تشبیه کرد، روح این موجود پیچیده امانت است و کالبدش کاردانی مدیر شایسته نه روح مدیریت را می خراشد نه کالبدش را زخمی می کند اما چگونه اش بسیار حائز اهمیت است.
مدیر واقعی کسی است که پاسخگوی مطالبات مردمی باشد و فکر نکند اختیارات و امکاناتی که در دست اوست صاحب اصلی آن است تا هرگونه می خواهد در آن تصرف کند.
با توجه به اینکه یکی از آفات بزرگ مدیریت دلبستگی به ریاست، جاه و مقام است و توجه به این مورد باعث خطا و لغزش های فراوان می شود و به فرمایش امام علی (ع اصل همه گرفتاری و غم ها، دوستی با ریاست است زیرا کسی از امور مسلیمن غافل شود تن به خطا و اشتباهی می دهد که قابل بخشش نیست.
امروزه دست یافتن به نشاط و رفع معضلات اجتماعی مستلزم داشتن سلامت و روان و وجود محرک های محیطی در پیرامون خود و محیط اجتماعی است چرا که نداشتن رفاه زندگی و کمبود امکانات یکی از عوامل تهدید کننده سلامت روان اجتماعی است که بهبود این وضعیت نیاز به مشارکت همگان دارد.
نقش برجسته روحانیون و مدیران در غنی کردن پشتوانه ایمان و توکل بخدا نقطه امید را در دل مردم روشن نموده و با توضیح تشریح آیات الهی زمینه سازی مردم را نسبت به لذت جویی های غیر منطقی و زود گذر آشنا سازند چون اگر مردم از لحاظ ایمان بخدا قوی باشند امیدواری بیشتر و مشکلات فراروی خود را راحت تر قبول می کنند در نتیجه از لحاظ سلامت روانی بیشتر در امان خواهند بود.
در آیه 170 سوره آل عمران از شادمانی به عنوان یک فضیلت اخلاقی نام برده شده و بر آن تاکید شده است.
به امید آن روز
منبع: پایگاه خبری آفتاب ایلام: فرشته سنجیده
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]