واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید رخ داد تصویب اعتبار ملی ویژه برای استان های ساحلی شمال ساری - ایرنا - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید اعتبار ملی ویژه برای استان های ساحلی شمالی به تصویب رسید.
به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران "علیرضا یونسی"
گفت: با توجه به توان استانی استان های شمالی و ارائه خدمات ملی در حوزه گردشگری و دریا و نیاز مبرم به توجه در سطح ملی، انجام مذاکرات و مکاتبات بالادستی با ریاست جمهوری و وزارت کشور، منجر به تصویب اعتبار ملی در هیات دولت ویژه استانهای ساحلی شمالی برای نخستین بار گردید.
وی افزود: با نظر مساعد استاندار مازندران به مقوله دریا و تاکیدات ایشان به تداوم پیگیری ها در این حوزه، کلیه مطالبات معوقه ناجیان غریق مربوط به سالهای 92-91 پرداخت شد که این اقدام نقش به سزایی در حضور با انگیزه آنان در سواحل در تابستان سال جاری داشته است.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با اشاره به جاذبه ها و مواهب طبیعی در استان های شمالی خاطرنشان کرد: در این میان مازندران به دلیل داشتن طولانی ترین ساحل شمالی بالغ بر 338 کیلومتر، جاذبه ها و زیبایی های طبیعی و مواهب خدادادی، سالانه میزبان خیل عظیم مسافران و گردشگران داخلی و خارجی است.
یونسی تصریح کرد: ارائه خدمات رفاهی، بهداشتی، فرهنگی، تامین امنیت و سلامت خانواده ها و حفظ و رعایت شئونات اسلامی به ویژه در سواحل از وظایف سنگین مدیران اجرایی استان بوده که استانداری، مسوولیت خطیر خود در ایجاد هماهنگی و نظارت بر حسن اجرای تصمیمات در این زمینه را در مدیریت دریا مورد توجه قرار داده است.
وی یادآور شد: بهره گیری از تجارب گذشته و آسیب شناسی موضوعات مربوط به طرح دریا و تشکیل جلسات اولیه در پاییز سال گذشته، منتج به ارائه کتابچه شرح وظایف و تشکیلات ستاد اجرایی طرح های ساماندهی دریا شد.
رییس ستاد ساماندهی طرح های دریای استان با اشاره به این که تشکیل 11 جلسه ستاد اجرایی استان، نشانگر توجه مدیریت استان به موضوع طرح دریا و حضور کمیته های دهگانه بطور مستمر در این جلسات موید این مطلب بوده است،افزود: هم چنین نقش حاکمیتی فرمانداران که مسوولیت طرح های ساماندهی دریا برعهده آنان بود بسیار نتیجه بخش بوده است.
یونسی، گفت: سواحل مازندران یک فرصت و ظرفیت اقتصادی و فرهنگی است و باید برای ایجاد توسعه پایدار در این زمینه برنامه های کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت را مد نظر قرار داد.
وی تاکید کرد: باید از همه توانمندی های استانی و ملی در این امر بهره گرفت، چرا که یکی از بزرگترین بستر های اشتغال و درآمد پایدار سواحل استان می باشد که با ایجاد تشکیلات سازمانی متناسب با این امر می توان جهت مندی قابل قبولی در حوزه ساماندهی سواحل بوجود آورد.
وی ادامه داد: تهیه امکانات مناسب لجستیکی از قبیل جت اسکی، قایق مناسب، ملزومات ناجیان غریق، خودروهای مناسب سواحل و تجهیز دبیر خانه های شهرهای ساحلی می تواند نقش بسزایی در سازماندهی و نظارت برساماندهی سواحل و نیز تقویت طرح های موجود به لحاظ کیفی و افزایش طرح ها بنابر شرایط خاص سواحل و جانمایی آن و تقویت اعتباری دستگاه های مرتبط در پیوست های مختلف طرح های ساماندهی دریا داشته باشد.ک/1
621/608
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]