محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832631964
فیلمی درباره خیانت
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: فیلمی درباره خیانت
آرایش غلیظ فیلمی است که با دیدن آن سرگرم میشویم و مخاطب آن را خواهد فهمید.
در پرونده هنری هادی مقدمدوست و حمید نعمتاله کارهای ارزشمندی ثبت شده است؛ از وضعیت سفید گرفته تا بیپولی و بوتیک. این 2 دوست قدیمی حالا با فیلم «آرایش غلیظ» به سینما آمدهاند؛ فیلمی که حس عجیبی در آن نهفته است. در این گفتوگو دکتر حامد محمدیکنگرانی نیز بهعنوان روانپزشک با ما همراه بود.
آقای نعمتاله! بهتر است از اینجا شروع کنیم که بیشتر کارهایی که تا به حال ساختهاید، بیارتباط با موضوعات روز جامعه نبودهاند مثل بیپولی، بوتیک و حتی وضعیت سفید که این آخری خیلی نوستالژیک بود. آیا انتخاب این سوژهها به نوعی دغدغه شماست؟
نعمتاله: دوست دارم کارهایی بسازم که بیارتباط با جامعه نباشد. من هم تحتتاثیر عوامل بیرونی و مسائل جامعه قرار میگیرم و برایم مهم است کاری که میسازم روی مردم و جامعه تاثیر بگذارد. فقط به علاقه شخصی خودم فکر نمیکنم و دوست دارم کارهایم هم موضوع روز جامعه را مطرح کند و هم جذاب باشد.
وقتی «بیپولی» را ساختید، جایی اشاره کردید که خودتان هم زمانی بیپولی را تجربه کردهاید. آیا خیانت و نامردی را هم که موضوع اصلی فیلم آرایش غلیظ است، تجربه کردهاید؟
نعمتاله: کمتر کسی است که سرش کلاه نرفته باشد یا خیانت و نامردی در حقش نشده باشد. شاید به همین دلیل است که متاسفانه بیشتر مردم به هم اعتماد ندارند و حتی خیلی از والدین فرزندانشان را تشویق میکنند که در زندگی زرنگ باشند.
دکتر محمدیکنگرانی: دقیقا همینطور است حتی به بچهها یاد میدهند اگرحق دیگران را هم بخورند، اشکالی ندارد. همه میخواهند در این مسابقه به نوعی برنده باشند و به همین دلیل نامردی و بدجنسی در جامعه ما رواج پیدامیکند.
آقای مقدمدوست! از شکلگیری قصه آرایش غلیظ برایمان بگویید. این قصه را هم از همان صندوقچه معروفتان بیرون کشیدید؟
مقدمدوست: اینطور هم میشود گفت. واقعیت این است که آقای نعمتاله میخواست فیلمی درباره نامردی بسازد و وقتی تاثیر و هدف فیلم مشخص شد، نگارش آن را شروع کردیم. میخواستیم یک فیلم پرشخصیت و جذاب بسازیم و برای همین فیلم شلوغ شده است؛ چه از نظر تعداد لوکیشن و چه از نظر تعداد شخصیتها.
دکتر محمدیکنگرانی: در«بوتیک» هم این فضا را به تصویر کشیده بودید؛ نامردی «شاپوری» در حق «اتی»!
مقدمدوست: بله، آن فیلم هم به نوعی این فضا را داشت اما در آن نامردی به گونه دیگری روایت شده بود.
فکر میکنید نامردی و خیانت از کجا نشات میگیرد و ریشه آن کجاست؟
مقدمدوست: شایعترین نوع نامردی در بازار است مثلا زیاد دیدهایم که صاحبکار به شاگردش اعتماد میکند و بعد از او خیانت میبیند. بیشتر آدمها با این اتفاقها مواجه بودهاند یا درباره آن شنیدهاند.
دکتر محمدیکنگرانی: بله، اما ممکناست این موضوع در درازمدت کلیشه شود و سوژه خوبی برای ساخت یک فیلم نباشد بنابراین پرداخت و روایت آن خیلی مهم است.
شخصیتهای آرایش غلیظ را چطور کنار هم چیدید؟
نعمتاله: اولین نکتهای که برایم خیلی اهمیت داشت، این بود که شخصیتها به گونهای باشند که مخاطب با آنها بیگانه نباشد و درکشان کند. در عین حال کلیشهای هم نباشند. به هر حال باید سعی میکردیم کار خلاقانهای انجام دهیم.
اسم فیلمهایتان هم به شدت آشناهستند؟
نعمتاله: معمولا اسمهایی که انتخاب میکنم واژههای پرمصرفی هستند و مردم آنها را بهجا میآورند و برایشان جذاب است.
دکتر محمدیکنگرانی: همینطور است؛ مثل بیپولی و بوتیک. این اسمها تکراری هستند اما شما میدانید چطور از آن برای داستان فیلمتان استفاده کنید.
دکتر! شما شخصیت لادن را در فیلم چطور ارزیابی میکنید؟
دکتر محمدیکنگرانی: به نظرم لادن یک دختر سادهلوح و عشق شوهر است که برای بهدست آوردن مسعود حاضر است هر کاری بکند. او آنقدر سادهلوح است که گاهی به مسعود شک میکند اما چون باورهای اشتباهی دارد، تردیدهایش را نادیده میگیرد.
مقدمدوست: دقیقا همینطور است و برای همین مخاطب ممکن است لادن را درک نکند و حتی از دست او عصبانی هم بشود.
دکتر محمدیکنگرانی: البته قضیه در مورد مسعود کاملا فرق میکند. او یک آدم هوشیار است. من معتقدم حامد بهداد در این فیلم کاملا خودش است و جلوی دوربین به گونهای رها شده است.
آقای نعمتاله! معمولا وقتی میخواهید کاری را شروع کنید چقدر به بعد روانی شخصیتهایتان فکر میکنید؟
نعمتاله: خیلی زیاد چون این موضوع به شناخت بهتر مخاطب از شخصیت کمک میکند.
مثلا درباره مسعود چگونه فکر کردید؟
نعمتاله: در شخصیت او بخش پنهانی زیادی وجود دارد و در شرایطی که قرار میگیرد، به یک آدم منفعل تبدیل میشود. او یک آدم کاملا عقدهای است که محرومیت کشیده و میخواهد هر طور شده به آرزوهایش برسد.
مقدمدوست: مسعود از نظر روانی مشکل دارد و دیدگاهش درباره زندگی معترضانه است.
از اول هم قرار بود تا این حد منفعل نشان داده شود؟
مقدمدوست: بله، این یک انتخاب کاملا آگاهانه بود.
دکتر محمدیکنگرانی: مسعود یک شخصیت کاملا ضداجتماعی است، کسی که دست به کارهای غیرعادی میزند و فقط به منفعت خودش فکر میکند. اتفاقا این جور آدمها هوش بالایی هم دارند و میدانند برای رسیدن به هدفشان چه کاری باید انجام دهند. در فیلم از دونژوان اسم برده شد در حالیکه آدمهای دونژوان فقط میخواهند از دختران و زنان پولدار سوءاستفاده کنند ولی برای افرادی مثل مسعود که ضداجتماعی هستند، فرق نمیکند طرف مقابلشان چه کسی است حتی خیلی از آنها به خانواده خودشان هم رحم نمیکنند.
آقای نعمتاله! فکر نمیکنید بیشتر بازیها به سمت فانتزی رفتهاند؟
نعمتاله: چرا، البته من در تمام فیلم از کلمه مسخره استفاده میکردم و تاکید داشتم که بازیها نباید رئال باشد.
در سینمای ایران معمولا وقتی مخاطب با انتخاب ستارهها به سینما میآید، دوست دارد همان چیزی که قبلا دیده از بازیگر خود ببیند. شما با این باور مشکل پیدا نمیکنید؟
نعمتاله: مهم این است که تاثیر نهایی روی تماشاگر شورانگیز باشد؛ چه با فیلم تلخ و چه با فیلم شیرین. البته من علاقهمند بودم با این فیلم طعم تازهای برای تماشاگر ایجاد کنم؛ طعم تلخ و شیرین.
با توجه به اینكه با هم فیلمنامه مینویسید، روش كارتان چگونه است؟ آیا سكانس به سكانس با هم مینوشتید یا تقسیم كاری داشتید؟
مقدمدوست: وقتی نویسنده پایههای اصلی قصهاش را طراحی میكند، در واقع بخش عمدهای از كار انجام شده است. شخصیتها و ماجراهای اصلی و بستر اولیه كار در خلال گفتوگو و همفكری ما شكل گرفتند و اینطور نبوده كه یك تقسیم كار از قبل تعیینشده داشته باشیم و مثلا حمید چند سكانس را بنویسد و من چند سكانس دیگر. وقتی اسكلت اصلی قصه را طراحی كردیم، با همفكری پیش رفتیم و آجرهای آن را چیدیم. در این فیلم با شخصیتهای مختلفی مواجه هستیم. گاهی این تعدد شخصیتها و قصههای در هم تنیده، باعث میشود سرنخ قصه از دست مخاطب دربرود و حداقل اینکه برای دنبال كردن آن به تمركز و زمان بیشتری نیاز داشته باشد.
نعمتاله: در قصههای سرراست و خطی درك روابط برای تماشاگر راحتتر است و راحتتر قصه را دنبال میكند اما نباید به این دلیل كارهای غیرخطی كه داستانی سرراست ندارند، ساخته نشوند. تعدد شخصیتها و فضاهای شلوغ در این قصه كه البته دلایل دراماتیك داشت، لزوما باعث گیجی و سردرگمی مخاطب نمیشود.
هر ایدهای را كه به ذهنتان برسد، در کارهایتان اجرا میکنید؟
مقدمدوست: نه، خیلی وقتها از آنها میگذریم. دلبستگی تام و تمام نداریم. هر چه را كه مربوط باشد و بتواند اجازه ورود به كار را پیدا كند، وارد میكنیم. برای پر كردن جاهای خالی سعی میكنیم امكان، فرصت و وقتی را كه در هر كار چه سینمایی و چه سریال داریم، هدر ندهیم. این فیلم با مضمونی كه دارد باید پرجمعیت میشد. این شلوغی به قصه و پیامی كه دارد، مرتبط است. در واقع شخصیتهای مختلفی كه خلق میشوند، هركدام میتوانند بخشی از مخاطب را به خود جذب كنند.
نعمتاله: ما هرچقدر تلاش بیشتری کنیم آلبوم جالبتری جمع میشود. البته منظورم این نیست که اینگونه فیلمها بهتر از فیلمهای كمشخصیت هستند، فقط این یك اعترافی صادقانه است که سعی داریم از زمان و بستهبندیای كه ارائه میدهیم، استفادههای جامعی ببریم.
چرا آرایش غلیظ؟
نعمتاله: چون میخواستیم در این فیلم همه چیز تند و غلیظ جلوه کند. برای همین موسیقی آن را هم تند انتخاب کردم.
تعریفتان از آرایش غلیظ؟
نعمتاله: آرایش غلیظ فیلمی است که با دیدن آن سرگرم میشویم و مخاطب آن را خواهد فهمید.
مقدمدوست: به قول بچه یکی از همکاران، این فیلم هم هیجانانگیز و ترسناک است، هم خوشحالکننده است و هم ترسناک.
سلامت: آقای مقدمدوست! تعریف شما از شخصیت چیست؟ با توجه به اینکه شما همیشه بخش اجتماع را در کارهای خودتان در نظر میگیرید.
نعمتاله: اگر بخواهیم خیلی ساده تعریف کنیم، شخصیتها آدمهای داخل فیلم هستند و به واقع یا این آدمها آدم هستند یا فقط یک شمایل صوری از انسان هستند. هر نویسنده یا فیلمسازی ترجیح میدهد، آدمهایی که در فیلمش راه میروند و زندگی میکنند یا به هر شکلی حضور دارند، از طریق تماشاگر به خوبی شناخته شود یا ابعاد مختلف آن توسط تماشاگر دیده شود نه اینکه فقط دارای یک شمایل ساده انسانی باشد. شخصیت در اصل باید به شکل کاملی به بیننده شناسانده شود؛ آنچه بیشتر بر آن تاکید میشود تمام ابعاد یک کاراکتر است که باید در کار دیده شود.
یعنی این ابعاد مختلف شخصیت میتواند در اجتماع و واقعیت، بیشتر خودش را نشان دهد؟
نعمتاله:در این مورد باید بگویم بیشترین بروز و ظهور خلقیات انسانی در اجتماع رخ میدهد یعنی جایی که بیشترین امکانات را به ما میدهد تا شخصیت شکلگرفته را بشناسیم همان اجتماع است؛ به عنوان مثال در یک مجلس مهمانی است که رفتارهای یک شخصیت را میبینیم و او را بهتر میشناسیم یا در اجتماعات. در روابط اجتماعی هم به همین شکل است. ممکن است ما از خلوت یک آدم، از شغل یک آدم، از صورت یک آدم و حتی از مشخصات فیزیکی یک شخص بتوانیم به مشخصات درونی او پی ببریم اما در واقع، اجتماع امکان بهتری را فراهم میکند تا ما آن شخصیت را بیشتر بشناسیم و به ویژگیهای او بهتر دست پیدا کنیم. اصولا قصهها حاصل ضرب برخورد آدمها با موقعیتها و یکدیگر است؛ یعنی قصههایی که برخورد آدمها با یکدیگر را به ما نشان میدهند، همان قصههایی هستند که در اجتماع اتفاق میافتند تا ما از آن طریق به ابعاد مختلف شخصیتها پی ببریم.
آقای نعمتاله وضعیت نگارش و خلق شخصیتها را در آثار تلویزیونی چطور میبینید؟
نعمتاله: به نظرم نیاز به بررسی بیشتر و همهجانبهای دارد ولی خوشبختانه روند رو به رشدی دارد و در این بین، تلویزیون عناصر جذابتری برای ارائه منظور خود داشته؛ عناصر تلویزیون نسبت به رسانههای دیگر در این مدت به شکل قویتری خود را نشان دادهاند.
آیا بازیگران مجبور بودند سر صحنه عین دیالوگهای فیلمنامه را بگویند یا بداههپردازی هم داشتید؟
نعمتاله: اساسا فرض را بر این گذاشتیم که آدمها سر صحنه راحت باشند. چه در مورد گفتن دیالوگهایشان، چه حرکت و اجرایشان. باید اول وضعیت طبیعی خودشان را نسبت به موضوع و فیلمنامه پیدا میکردند. آنچه در عمل اتفاق افتاد، تقریبا همانی بود که از پیش طراحی شده بود. البته چیزهایی هم تغییر کرد که برای بهتر شدن فیلم بود.
بهترین فیلمی که ساختهاید از نگاه خودتان؟
نعمتاله: قطعا همان فیلمی که با مردم بیشتر ارتباط برقرار کرده باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]
صفحات پیشنهادی
بازدید بانوی انقلابی الجزایر از پشت صحنه فیلمی ایرانی درباره داعش
بازدید بانوی انقلابی الجزایر از پشت صحنه فیلمی ایرانی درباره داعش فرهنگ > سینما - تسنیم نوشت جمیله بوپاشا که به دعوت عزتالله ضرغامی رئیس سازمان صداوسیما به تهران سفر کرده است امروز از پشت صحنه فیلم «آوازهای سرزمین من» بازدید کرد که به نوعی به جنایادر نشست فیلم «فرشتهها با هم میآیند» عنوان شد سرنوشت ساخت فیلم درباره امام موسی صدر/ فیلمی تمام و ک
در نشست فیلم فرشتهها با هم میآیند عنوان شدسرنوشت ساخت فیلم درباره امام موسی صدر فیلمی تمام و کمال درباره روحانیت ساخته نشده استمنوچهری محمدی گفت من سالها است میخواهم درباره امام موسی صدر فیلمی بسازم اما شرایط تولید این پروژه از سال 85 تا به حال محقق نشده است در یک دوره شرافیلمی تمام و کمال درباره روحانیت نساختهایم/ ارائه تصویری موقر از زن مسلمان
فرهنگ و هنر سینمای ایران در نشست فرشتهها با هم میآیند مطرح شد فیلمی تمام و کمال درباره روحانیت نساختهایم ارائه تصویری موقر از زن مسلمان نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی فرشتهها با هم میآیند با محور توجه به سبک زندگی اسلامی- ایرانی یکشنبه 6 مهرماه در تالار سوره حوزه هنریامیر کاستاریکا فیلمی درباره جنگ جهانی دوم میسازد
فرهنگ و هنر سینمای جهان امیر کاستاریکا فیلمی درباره جنگ جهانی دوم میسازد 13 07 1393 09 20 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه فیلم جدید امیر کاستاریکا با اقتباس از رمانی به نام «اگر حالا نه پس کی » موضوع جنگ جهانی دوم را در مرکز توجه خود قرار خواهد داحضور فرزند سید حسن نصرالله در پشت صحنه فیلمی درباره داعش
فرهنگ و هنر سینمای ایران حضور فرزند سید حسن نصرالله در پشت صحنه فیلمی درباره داعش فرزند سیدحسن نصرالله با حضور در پشت صحنه فیلم آوازهای سرزمین من به کارگردانی عباس رافعی در جریان روند ساخت این فیلم درباره گروه تروریستی داعش قرار گرفت به گزارش خبرگزاری مهر تهیهكننده فیعکسهایی از پسر سیدحسن نصرالله سر صحنه فیلمی درباره داعش
عکسهایی از پسر سیدحسن نصرالله سر صحنه فیلمی درباره داعش یادآور می شود این فیلم به کارگردانی عباس رافعی و شهریور امسال در لبنان کلید خورد آوازهای سرزمین من داستان جوان مسلمانی به نام ناصر است که دل در گرو عشق دختری مسیحی به نام سارا دارد اما آوار مشکلات مسیر این پیوند را دشواعکسهایی از پسر سیدحسن نصرا.. سر صحنه فیلمی درباره داعش
عکسهایی از پسر سیدحسن نصرا سر صحنه فیلمی درباره داعش فرهنگ > سینما - میزان نوشت امیرحسین شریفی گفت به تازگی السیدجواد حسن نصرا پسر سید حسن نصرا دبیر کل حزب ا لبنان به دعوت ما سر صحنه فیلم حضور یافت و ضمن گفت و گو با عوامل از جریان تولید فیلم دیدن کردفیلمی درباره یک نویسنده خوابزده
جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۰۱ ۰۴ هخامنش یونسی از ساخت فیلم مستندی درباره ابوتراب خسروی با عنوان نوشتن علیه فراموشی خبر داد این فیلمساز درباره دلیل ساخت مستند نوشتن علیه فراموشی درباره زندگی و آثار ابوتراب خسروی به خبرنگار ایسنا گفت چند سالی که در شیراز زندگی میکردم و پیگیر ادبیاتپسر سیدحسن نصرالله سر صحنه فیلمی درباره داعش +تصاویر
پسر سیدحسن نصرالله سر صحنه فیلمی درباره داعش تصاویر به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس کشکول جام نیوز امیرحسین شریفی گفت به تازگی السیدجواد حسن نصرا پسر سید حسن نصرا دبیر کل حزب ا لبنان به دعوت ما سر صحنه فیلم حضور یافت و ضمن گفت و گو با عوامل از جریان تولید فیعکسهایی از پسر سیدحسن نصرا.. سر صحنه فیلمی درباره داعش
عکسهایی از پسر سیدحسن نصرا سر صحنه فیلمی درباره داعش امیرحسین شریفی گفت به تازگی السیدجواد حسن نصرا پسر سید حسن نصرا دبیر کل حزب ا لبنان به دعوت ما سر صحنه فیلم حضور یافت و ضمن گفت و گو با عوامل از جریان تولید فیلم دیدن کرد به گزارش نامه نیوز امیرحسین شریفی تهیهانتشار فیلمی درباره حمله داعش به نیویورک!
انتشار فیلمی درباره حمله داعش به نیویورک یک عضو کانادایی داعش در فیلمی ویدئویی به غرب هشدار داده حملهای در شهر نیویورک که توسط این گروه طرحریزی شده صورت میگیرد این فیلم در حالی منتشر شده که شایعاتی مبنی بر انجام یک سری حملات در متروهای نیویورک توسط تکروهای داعش شنیده میشفیلمی درباره برنده ایرانی مدال گوته
فیلمی درباره برنده ایرانی مدال گوتهتاریخ انتشار چهارشنبه ۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۷ ۱۰ محمود حسینیزاد در ۲۰۱۳ مدال گوته انستیتو زبان گوته دریافت کرد شنبه ۱۲ مهر در خانه هنرمندان ایران فیلم مستندی درباره او به کارگردانی سهیل متانی و با حضور محمود دولتآبادی علی خدائی نرگسنظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دفاع مقدس
نظر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دفاع مقدس علی جنتی گفت مساله دفاع مقدس مسالهای است که برای همه ملت ایران مساله مقدسی است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز صبح در حاشیه مراسم پاسداشت هنرمندان دفاعوزیر ارشاد: دفاع مقدس برای همه ملت ایران، مساله مقدسی است/درباره سخنان کیارستمی نمی توانم نظر بدهم
وزیر ارشاد دفاع مقدس برای همه ملت ایران مساله مقدسی است درباره سخنان کیارستمی نمی توانم نظر بدهم فرهنگ > مدیریت فرهنگی - تسنیم نوشت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز بعد از جلسه نکوداشت هنرمندان فعال حوزه سینما در دفاع مقدس در جمع خبرنگاران از مقدس بودن دفاع مقدسنظر آیتالله مکارمشیرازی درباره پخش مسابقات بانوان ایرانی از تلویزیون
نظر آیتالله مکارمشیرازی درباره پخش مسابقات بانوان ایرانی از تلویزیون تاریخ انتشار شنبه 19 مهر 1393 ساعت 09 44 | شماره خبر 1677338603779251559 تعداد بازدید 1 پ پ آیتالله مکارمشیرازی در پاسخ به استفتایی نظر خود را درباره پخش مسابقات بانوان ایرانی از صدا و سیما بیان کرد متگروه سینمای «هنر و تجربه» با فیلمی از شیردل رسما افتتاح شد شیردل: فیلم مثل یک نامه است که باید به مق
گروه سینمای هنر و تجربه با فیلمی از شیردل رسما افتتاح شدشیردل فیلم مثل یک نامه است که باید به مقصد و دست گیرنده برسدکامران شیردل در مراسم افتتاحیه رسمی گروه هنر و تجربه گفت اهمیت گروه سینمای هنر و تجربه به این دلیل است که نسل جوان میتوانند اثار با ارزش سینمای ایران را ببینند معوقتی جنتی درباره اظهارات کیارستمی مورد پرسش قرار گرفت
شنبه ۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۷ علی جنتی که درباره حواشی اظهارات عباس کیارستمی مورد پرسش قرار گرفت گفت هنوز صحبتهای ایشان را نخواندهام و نمیتوانم در این مورد اظهار نظر کنم به گزارش خبرنگار سینمایی ایسنا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز 5 مهر ماه در حاشیه مراسم تقدیر از هنرمندان پیشک-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها