واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درخواست مرندی از وزارت بهداشت برای تهیه دو واکسن تهران - ایرنا - عضو کمیسیون بهداشت و درمان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از مسوولان وزارت بهداشت خواست تا واکسن های پنوموکوک و روتا ویروس را تهیه کنند.
به گزارش ایرنا دکتر « علیرضا مرندی » روز شنبه در مراسم کشوری روز بهورز افزود : این دو واکسن در کمیته ایمن سازی به تصویب رسیده است و از وزارت بهداشت می خواهیم تا واکسن را هر چه سریع تر مورد استفاده قرار دهد.
واکسن پنوموکوک برای پیشگیری از ذات الریه و واکسن روتا ویروس برای پیشگیری از اسهال تزریق می شود.
وی با بیان اینکه در زمان حاضر کشورهای منطقه واکسن پنتاوالان را مورد استفاده قرار می دهند، گفت : چرا باید جمهوری اسلامی ایران در بین 184 کشور ، یکصد و هفتاد و هفتمین کشوری باشد که پنتاوالان را مورد مصرف قرار داده است.
وی از وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی خواست تا درمان را بعد از موضوع بهداشت مورد توجه قرار دهد و پرچم دار مسایل بهداشتی شود .
وی با تاکید بر لزوم پرداختن به مسایل بهداشتی و اولویت دادن آن نسبت به درمان اظهار داشت : شاید به نظر برسد که توجه به درمان در نظام سلامت مهم تر است و زود هم جواب می دهد اما موضوعات بهداشتی امری زیربنایی به شمار می آید که دیر تر جواب می دهد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین از مسوولان وزارت بهداشت خواست تا مسایل عمده را به صورت لایحه به مجلس ارایه دهند.
مرندی خطاب به این مسوولان گفت : اگر وزارت بهداشت ، یک خط هم از دولت مصوبه بگیرد ما ( مجلس) هم به آن کمک می کنیم .
**اصلاح شاخص های بهداشتی کشور
عضو کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به این که نام بهورزان در تمام دنیا با بهداشت گره خورده و عجین شده است، گفت: افتخار می کنیم که شبکه بهداشتی کشور از زمان تاسیس تا کنون به توفیقات زیادی دست یافته به طوری که در حال حاضر توانستیم بسیاری از شاخص های بهداشتی را اصلاح کنیم.
مرندی افزود: بهورزان در رسیدن به این مهم نقش بسیار جدی داشته اند و باید از جامعه پزشکی نیز قدردانی کرد که در زمان دفاع مقدس چه در جبهه های جنگ و چه در دانشگاه های نوپای مناطق محروم دغدغه ای جز خدمت به اقشار آسیب پذیر و مردم نداشتند.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی برکات زیادی داشته به طوریکه در قالب پوشش شبکه بهداشتی کشور، دورترین مناطق محروم نیز از نیروهای متخصص پزشک برخوردارند.
مرندی افزود: تصویب قانون بیمه همگانی نیز یکی دیگر از این برکات است.
وی ضمن اعلام آمادگی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای همکاری با وزارت بهداشت به منظور تحقق اهداف حوزه بهداشت، گفت: فراموش نکنیم که بهداشت و درمان سرپایی از اولویت بیشتری برخوردار است چون طبق قانون نیز اولویت با حوزه بهداشت است.
**تاسیس خانه بهداشت پشتوانه علمی داشت
حسین ملک افضلی از بنیانگذاران شبکه بهداشت کشور نیز در این مراسم گفت: یکی از دلایل موفقیت خانه بهداشت و عملکرد خوب بهورزان در آنها ، وجود برنامه و پشتوانه علمی برای این امر بوده است.
وی ، تعهد سیاسی مسوولان از سال 63 برای گسترش شبکه بهداشت و عدالت محوری را از جمله عوامل مهم موفقیت عملکرد خانه بهداشت و بهورزان عنوان کرد.
نامبرده همچنین گزینش صحیح بهورزان و آموزش آنان را از دیگر عوامل موفقیت برشمرد و گفت: ما سه دهه قبل فردی را انتخاب کردیم که پنج کلاس بیشتر درس نخواند بوده اما با آموزش صحیح وی توانستیم از بهداشت روستا مراقبت کنیم.
اجتمام(3)**1776/9185**1436
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]