تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835965304




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سردار پورجمشیدیان: راهبرد سپاه متناسب با تهدیدات تغییر می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سردار پورجمشیدیان: راهبرد سپاه متناسب با تهدیدات تغییر می کند تهران - ایرنا - معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه راهبرد ما متناسب با تهدیدات تغییر می کند، گفت: ویژگی ای که تا به امروز در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و به خصوص سپاه وجود داشته و تقویت شده انعطاف پذیری بر اساس ماموریت ها و تهدیدات است.


به گزارش روز شنبه روابط عمومی سپاه ، سردار سرتیپ دوم پاسدار «علی اکبر پورجمشیدیان» در تبیین اولویت های آموزش در نیروی زمینی سپاه و انعطاف پذیری نیروها به منظور رزم در شرایط مختلف این مطلب را بیان کرد.
وی با اشاره به آموزش هایی که نیروها در سپاه پشت سر می گذرانند، افزود: آموزش های خشک نظامی در همه ارتش های دنیا تفاوت اساسی ندارد و هر نیروی نظامی باید برای رسیدن به آمادگی مورد نظر هر ارتشی آموزش هایی را طی کند.
نامبرده ادامه داد: طبیعی است آموزش های نظامی از سختی خاص خود برخوردار است؛ به این دلیل که نیروها باید در ماموریت های سخت نظامی شرکت کنند. از این جهت تقریباً اشتراکی بین ارتش های دنیا وجود دارد که البته با روش های متفاوتی انجام می شود.
سردار پورجمشیدیان تصریح کرد: نگاه ما در جمهوری اسلامی ایران و به خصوص در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به «یک رزمندهٔ خوب» این است که ابتدا از یک جسم قوی برخوردار باشد و به لحاظ جسمی آمادگی آموزش های دیگری را داشته باشد. جسم قوی یعنی قدرت وارد شدن در صحنه های مختلف را داشته باشد و بتواند مشکلاتی که یک فرد نظامی با آن مواجه می شود را تحمل کند.
معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه دومین ویژگی از نظر ما «روح قوی» است، گفت: روحیهٔ قوی، وجه تمایز ما با سایر ارتش های دنیاست. البته آن ها هم به مسائل روحی توجه دارند؛ ولی آن ها روحیه و رفاه را در چیزهایی می بینند که ما به سمت آن نمی رویم. نگاه ما به موضوع روحیهٔ بالا، برخورداری از معنویت و ایمان قلبی است و راه هایی که آن ها به سمتش می روند غلط است.
وی اضافه کرد: سومین موضوعی که معتقدیم یک نیروی کامل رزمی باید از آن برخوردار باشد، آموزش به کارگیری مناسب تجهیزات و اجرای تاکتیک های مورد نیاز است. اگر یک نیروی نظامی این سه ویژگی را داشته باشد قطعاً در عرصه صحنه های احتمالی نبرد، می تواند سربلند و موفق باشد.
سردار پورجمشیدیان با اشاره به وجه تمایز آموزش های سپاه با سایر ارتش های دنیا به خصوص ابرقدرت ها، افزود: آن ها کاملاً تجهیزات محور هستند. یک سرباز آمریکایی به انواع و اقسام تجهیزات و سلاح ها ـ از فرق سر تا کف پا ـ مجهز است. این سربازان در کنار تجهیزات خود، با انواع سلاح ها و تجهیزات دیگری مثل انواع سلاح ها، جنگنده ها، تانک ها و نفربرها نیز حمایت می شوند.
وی یادآور شد: اگر این تجهیزات از سربازان آمریکایی گرفته شود، شاید بسیاری از مأموریت ها ـ صرف نظر از اینکه موفق اند یا شکست می خورند ـ را نتوانند انجام دهند.
معاون آموزش نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه وجه تمایز ما با سایر ارتش های بزرگ دنیا، انسان محوری است، گفت: ما اگر بخواهیم با تجهیزاتمان با آن ها مقابله کنیم، ـ ضمن اینکه در نوع خود از نظر تجهیزات بی نظیر هستیم ـ ممکن است آن ها تجهیزات قوی تر و یا بیشتری در اختیار داشته باشند، ولی "انسان محوری" است که به ما برتری می دهد.
وی اضافه کرد: حالا که استراتژی ما انسان محوری است، نیروهای ما باید تفاوت ویژه ای با سایر ارتش ها برای مقابله با آن ها داشته باشند. اگر ما انسان محوریم باید انسان های ما از نظر جسمی قوی تر باشند، آموزش های بیشتری ببیند و بتوانند از فکرشان به بهترین نحو بهره بگیرند.
سردار پورجمشیدیان تصریح کرد: انسان محوری همان کاری است که در دفاع مقدس انجام دادیم. ما اگر می خواستیم مطابق آن چیزی که در دانشگاه های نظامی دنیا تدریس می شود بجنگیم، هیچ وقت نه از نظر تعداد و نه از نظر تجهیزات با دشمن برابری نمی کردیم. این برابری تنها در مقاطع کوتاهی و آن هم از نظر تعداد نیرو در دفاع مقدس وجود داشت، که البته از این موضوع نیز اطمینان ندارم. اما آن چیزی که باعث شد ما عملیات آفندی موفقی را انجام دهیم، استفاده از فکر جوانان بود. فرماندهان ما راه کارهایی پیدا کردند و توانستند با تجهیزات و نیروی کمتر نسبت به دشمن برتری پیدا کنند.
وی گفت: یکی از این ترفندها، جنگ گسترده شبانه بود. بسیاری از بزرگان نظامی دنیا معتقدند «عملیات شبانه» ابتکار فرماندهان ما در دوران دفاع مقدس است. تا پیش از این تنها شبیخون وجود داشت که یک نیروی نظامی معدود، حملهٔ کوچکی را به مواضع دشمن انجام می داد.
معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه با بیان اینکه ما در آموزش ها به چند نکته توجه بیشتری داریم، گفت: سه محور اساسی ما در آموزش ها انسان، روحیه و معنویت است. این وجه تمایز آموزش های ما و دیگر کشورهاست. ما معتقد به تربیت و آموزش هستیم. یعنی انسان هایی را تربیت کنیم که با کمک آموزش بتوانند نسبت به دشمن که سلاح و تجهیزات بیشتری دارد، برتری پیدا کنند.
وی با اشاره به نقش دانشگاه های تربیت پاسداری و جامع امام حسین(ع) در آموزش نیروهای سپاه، گفت: دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) برای افرادی است که قصد ورود به سپاه را دارند. دانشجویان رسته های نیروی زمینی این دانشگاه پس از گذراندن دوره های عمومی، دوره های تخصصی را در مجتمع دانشگاهی امیرالمؤمنین(ع) اصفهان آموزش خواهند دید.
سردار پورجمشیدیان ادامه داد: دانشگاه جامع امام حسین(ع) هم برای کسانی است که در سازمان سپاه حضور داشته اند و قصد ادامه تحصیل دارند. البته از طریق دانشگاه جامع هم می توان وارد سپاه شد، ولی ورودی نظامی از طریق دانشگاه افسری انجام می شود.
وی با بیان اینکه تمرکز آموزش های ما روی تهدیداتی است که متوجه کشور است، تأکید کرد: ما روی آموزش های تکاوری، زرهی، توپخانه و مهندسی رزمی تمرکز بیشتری داریم. البته نگاه ما به آموزش های تکاوری و زرهی ویژه تر است.
معاون آموزش نیروی زمینی سپاه با اشاره به بی سابقه بودن برخی عملیات مهندسی در طول جنگ تحمیلی اظهار کرد: بعضی از طرح های مهندسی دوران دفاع مقدس، برای اولین بار در تاریخ نظامی گری دنیا در این وسعت انجام شد. شاید به صورت خاص این موارد بی سابقه مانند پل های خیبر و پل اروندرود، تدریس نشود؛ ولی قطعاً به عنوان شاهد مثال عنوان خواهد شد.
وی افزود: به عنوان مثال پل خیبر که در جزایر مجنون زده شد، شاید نمونهٔ آن پیش از این وجود داشت، ولی اجرای این پل در آن وسعت بی نظیر است. این پل 13 – 14 کیلومتر طول داشت و خودرو نیز به راحتی روی آن حرکت می کرد و تعمیر قطعات آسیب دیدهٔ آن نیز بسرعت انجام می شد؛ این ویژگی هاست که این پل را بی نظیر می کند.
سردار پورجمشیدیان جادهٔ سیدالشهدا(ع) را یکی دیگر از طرح های مهندسی بی نظیر در دفاع مقدس عنوان کرد و گفت: جاده سیدالشهدا(ع) که از خشکی ها تا جزایر مجنون احداث شد نیز جزو همین موارد است و از نظر مهندسی کار بزرگی به شمار می رود. پلی که در عملیات والفجر 8 روی اروندرود نصب شد نیز در نوع خود بی نظیر است و من فکر می کنم اگر به صورت خاص این موارد تدریس نشود، حتماً جزو استنادات اصلی اساتید خواهد بود.
وی با اشاره به جغرافیای متفاوت کشور ایران و لزوم پیش برد موازی دو موضوع آموزش و تجهیزات، تصریح کرد: ما متناسب با جغرافیای کشور که کاملاً پیچیده و متفاوت است، باید هم از نظر نظامی، تاکتیک های مختلف را آموزش دهیم و هم بتوانیم از نظر مهندسی در این جغرافیای پیچیده عملیات مهندسی خود را به خوبی اجرا کنیم.
معاون تربیت و آموزش نیروی زمینی سپاه افزود: امروز نیز در راستای ابتکارات بزرگی که در دوران دفاع مقدس انجام می شد، نیروها با تحصیلات آکادمیک و متناسب با این جغرافیا و تهدیدات در حال فعالیت هستند و ابتکارات خوبی هم در مجموعه نیروی زمینی سپاه شکل گرفته است.
وی با اشاره به راهبرد نیروی زمینی سپاه در دکترین دفاع ناهمطراز تاکید کرد: آمادگی خود را به سطحی رسانده ایم که متناسب با تهدیدات با آن ها مواجه شویم.
سردار پورجمشیدیان با بیان اینکه راهبرد ما متناسب با تهدیدات تغییر می کند، گفت: ویژگی ای که تا به امروز در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و به خصوص سپاه وجود داشته و تقویت شده، انعطاف پذیری است. انعطافی که در صحنه های مختلف، خود را با شرایط جغرافیایی و تهدیدات مختلف منطبق کند.
وی افزود: نیروهای ما به گونه ای آموزش دیده اند که در مقابل تهدیدات انعطاف قابل توجهی دارند. چون امکان دارد ما همزمان با دو سه نوع تهدید متفاوت مواجه شویم و نیروی ما باید متناسب با تهدید آمادگی داشته باشد. این شرایط در نیروی زمینی و مجموعه سپاه صورت گرفته است.
معاون آموزش نیروی زمینی سپاه، به آموزش نیروهای رزم سپاه با توجه به شرایط جغرافیایی مختلف اشاره و بیان کرد: امروز آموزش در جنگل، کویر، کوهستان، رزم در برف و نظایر آن در دستور آموزش نیروی زمینی است و همهٔ یگان های نیروی زمینی این شرایط متفاوت را از نظر آموزشی تجربه کرده و از آمادگی کافی برخوردارند.
وی همچنین با اشاره به تجهیزاتی که نیروی زمینی در اختیار دارد، ابراز کرد: جنگیدن در هریک از شرایط جغرافیایی تدابیر خاص خود را می طلبد. ما تجهیزات موردنیاز خود را تهیه کرده ایم. طبیعی است که برخی ارتش ها تجهیزات قوی تری داشته باشند، ولی ما آن چه از امکانات و تجهیزات در اختیار داشته ایم را به کار گرفته ایم.
سردار پورجمشیدیان با بیان اینکه اسلحه کلاشنیکف هم یکی از سلاح هایی است که در نیروی زمینی به کار گرفته می شود، بیان کرد: سلاح سازمانی نیروی زمینی کلاشنیکف است. این اسلحه در رزم نزدیک کاربرد خوبی دارد، اما سلاح های سبک و سنگین دیگری نیز وارد سازمان شده و ما از سایرین عقب نیستیم.
سردار علی اکبر پورجمشیدیان که در دوران نوجوانی و پیش از شروع جنگ تحمیلی و برای مقابله با تحرکات ضدانقلاب به کردستان اعزام شده است، در روزهای اول جنگ، به خرمشهر و آبادان می رود و در مقاومت مردم خرمشهر و حصر آبادان و عملیات ذوالفقاریه حاضر بوده است. وی سال های زیادی نیز در لشکر 31 عاشورا هم رزم شهید باکری بوده است.
وی درباره مقاومت و آزادسازی خرمشهر هم گفت : من دو صحنه از خرمشهر را هیچ گاه فراموش نمی کنم. صحنه اول روز سقوط خرمشهر بود. وقتی بچه ها به دستور فرماندهان به عقب برمی گشتند خیلی ها را می دیدم که رو به سمت خرمشهر و در حالی که اشک می ریختند به عقب برمی گشتند. صحنه دوم نیز مربوط به زمانی است که خرمشهر آزاد شد. وقتی بعد از عملیات بیت المقدس وارد خرمشهر شدیم، رزمنده ها از شوق ورود مجدد به خرمشهر اشک می ریختند. این دو لحظه را هیچ گاه فراموش نمی کنم.
اجتمام(1)**7029**1436


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن