محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829416755
تبلیغات و برندسازی، حلقه مفقوده رونق گردشگری
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تبلیغات و برندسازی، حلقه مفقوده رونق گردشگری شهرکرد- ایرنا- تبلیغات و برندسازی از ابزارهای موثر معرفی کالا، جذب گردشگر و افزایش رونق اقتصادی است، مزیتی که آنگونه که باید و شاید در صنعت گردشگری به آن توجه نشده است.
تبلیغات و بهره گیری از ابزار رسانه در عصر ارتباطات جایگاه ویژه دارد به گونه ای که اگر فعالان اقتصادی بهترین خدمت را ارائه داده یا بهترین کالا را تولید کنند، ولی نتوانند به شیوه مناسب تبلیغ و آن را به مشتری معرفی کنند، باید بازار را به رقبایی بسپارند که ممکن است سطح کیفی خدمت یا کیفیت کالای تولیدی آنها در تراز پایین تری نیز باشد.
صنعت گردشگری نیز از این قاعده پیروی می کند و در مواردی حتی بیش از دیگر صنایع به اطلاع رسانی، معرفی و تبلیغ نیاز دارد، چرا که جلب و جذب گردشگر و توجیه آن ها برای قبول رنج سفر و هزینه مسافرت نیازمند معرفی جاذبه های گوناگون و خدمات و امکانات متنوع مقصد است.
براساس دیدگاه کارشناسان و فعالان این بخش، گردشگری یکی از ابزارهایی است که با استفاده از آن می توان تصویر ذهنی برند یک کشور را تقویت کرد.
تجربه خوشایند گذراندن تعطیلات در یک کشور، این قدرت را دارد که "تصویر ذهنی برند" آن کشور را به سرعت و حتی برای همیشه در ذهن گردشگر تغییر دهد.
بازاریابی مقصد علاوه بر هدف اولیه خود یعنی تشویق گردشگر به دیدار از جاذبه های آن کشور، می تواند نقش ثانویه مهمی ایفا کند و آن کمک به گردشگران برای ساخت داستانی قانع کننده از سفر خود به کشور مقصد است.
*** تبلیغ کارآمد و لزوم شناسایی جامعه هدف
از صنعت تبلیغات به عنوان یکی از کارآمدترین ابزارهای معرفی و شناساندن جاذبه های طبیعی، فرهنگی و باستانی هر کشور یاد می شود که تحقق این مهم به کار علمی، کارشناسانه و تخصصی نیاز دارد.
در صنعت گردشگری نیز باید به تناسب بازار هدف و نوع گردشگری باید تبلیغ مناسب و در خور آن انجام شود.
به عقیده کارشناسان مدیریت و بازاریابی صنعت گردشگری، لازم است پیش از انجام هرگونه تبلیغی، بازار و جامعه هدف به درستی شناسایی و هدفگذاری صحیح برای تحقق اهداف تبلیغ انجام شود.
بازار هدف، نوع تبلیغ را مشخص می کند به عنوان مثال اگر قرار است در کشوری گردشگری مذهبی تبلیغ شود، باید یک شیوه تبلیغ اجرا شود که با شیوه جذب گردشگر در گردشگری سلامت متفاوت است.
این شیوه تبلیغ، همچنین از کشوری به کشوری دیگر متفاوت است زیرا تبلیغ باید ملاحظات و آداب و رسوم مردم جامعه هدف را نیز در نظر بگیرد.
اگر می خواهیم، جاذبه ای را برای یک فرانسوی معرفی کنیم باید از روش ها و ابزارهایی متناسب با فرهنگ اروپایی استفاده کنیم در حالی که برای تبلیغ همین جاذبه ها برای یک عرب یا آسیایی باید از شیوه ها و ابزارهای دیگری بهره گرفت.
** فراهم شدن زیرساخت ها، پیش نیاز تحقق اهداف تبلیغاتی
پیش از اجرای طرح های تبلیغاتی، لازم است پیش از همه زیرساخت لازم برای میزبانی مطلوب از گردشگر فراهم شود.
وقتی زیرساخت فراهم نباشد یا خدماتی کمتر از آنچه به گردشگر وعده داده ایم، ارائه شود، نارضایتی و واکنش منفی گردشگر و فردی که برای تور هزینه پرداخته است را به همراه داشته و خود به عاملی برای تبلیغ منفی آن جاذبه یا مقصد تبدیل می شود.
** نماد و برندسازی، عامل موثری که به آن توجه نشده است
"تصویرسازی مثبت" از رسالت های تبلیغ یک کالا و خدمت است به گونه ای که این مهم در صنعت گردشگری، جاذبه ها را آنگونه برای جامعه هدف توصیف می کند که گردشگر، رنج سفر و هزینه های آن را متحمل شده و عازم سفر می شود.
در این خصوص، لازم است با استفاده از فرصت تبلیغات، در ذهن گردشگر "تجسم سازی" کنیم که با یادآوری تصویری، مقصد گردشگری برای وی تبیین شود.
کشورهای موفق و پیشرو در صنعت رقابتی گردشگری امروز، تلاش می کنند تا کشور خود را با نام خاص یا جاذبه ای معرفی کنند.
برای تحقق این هدف می توان از جاذبه های گردشگری مذهبی، جاذبه های طبیعی، تاریخی و ملی خود بهره برد به عنوان مثال، می توان در گردشگری مذهبی"بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) را به عنوان برند معرفی کرد یا مثلا از "زعفران" به عنوان برند کشور بهره برد.
مشاور در امور فناوری و رییس کمیته تخصصی گردشگری الکترونیک سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری نیز به ایرنا گفت:کشورهای پیشرو در صنعت گردشگری از بازاریابی الکترونیکی به خوبی استفاده کرده و از ظرفیت کمپین های مردمی، شبکه های اجتماعی و پایگاه های اطلاع رسانی چندزبانه و چندرسانه ای بهره می برند.
"علیرضا انصاری" از برندسازی به عنوان ضرورت رونق این صنعت یاد کرد و افزود: تبلیغات و بازاریابی از تولید و عرضه خدمت مهم تر است و اگر کشوری صرفاً به جاذبه ها و امکانات گردشگری خود بسنده کند و روش مناسبی برای تبلیغات و معرفی این ظرفیت ها نداشته باشد موفق نخواهد بود.
این مدرس مراکز آموزش عالی صنعت گردشگری ادامه داد:کشورهای موفق صنعت گردشگری تلاش می کنند خود را با یک نام یا جاذبه ای که برروی آن تبلیغات وسیع انجام می دهند، معروف و جهانگردان و گردشگران را با آن "برند" جذب کنند.
وی افزود: ایران با داشتن جاذبه های اکوتوریسمی، تاریخی و فرهنگی با هیچ نشانه و نمادی در دنیای رقابتی امروز شناخته شده نیست.
این موضوع در بازاریابی و رونق فروش صنایع دستی کشور نمود بیشتری پیدا می کند.
پژوهشگر بخش صنایع دستی کشور نیز با تاکید بر لزوم تجاری سازی تولیدات هنرمندان صنایع دستی گفت: بازاریابی و برندسازی، تولیدات صنایع دستی را امروزی ، درآمدزا و مشتری پسند می کند.
"سید رضا غضنفری" در نظر گرفتن ویژگی های زیبایی شناسی، رعایت مسائل زیست محیطی، توجه به نحوه چاپ،تبلیغات و بازرایابی و نیاز مشتریان را از عوامل مهم فروش محصول در دنیای رقابتی خواند.
این پژوهشگر صنایع دستی گفت:تولیدات صنایع دستی کشور به دلیل نبود فرهنگ سازی مناسب و قیمت بالای بعضی از آنها به سبد خرید خانوار ایرانی راه نیافته و با همه تلاش صورت گرفته، در این عرصه کم کاری شده است.
غضنفری، نبود همخوانی در محصولات تولیدی، ضعف در تبلیغات و بازاریابی، نبود طرح مشخص برای ارتقاء سطح کیفی و کمی صنایع دستی، استفاده نکردن از دانش و فناوری در تجارت صنایع دستی و نبود طرح جامع مدیریت صنایع دستی را از مشکلات فروش تولیدات صنایع دستی عنوان کرد.
این پژوهشگر بخش صنایع دستی،تنوع محصول، کیفیت مناسب، طرح، مشخصات و نام تجاری و قیمت مناسب محصول را از عومل موثر در بازاریابی و فروش محصولات صنایع دستی برشمرد.
وی گفت: بارکد دار کردن و شناسنامه دار شدن تولیدات، ورود تولیدات به شبکه اینترنتی و تجارت الکترونیک، شناسایی بازارهای جدید برای افزایش تقاضا، ایجاد بازارچه های دائمی فروش و استفاده از فناوری نوین در تولیدات صنایع دستی از راهکارهای بهبود تولید و فروش صنایع دستی کشور است.
547/ 684
از: سیدبهادر حسینی تشنیزی
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]
صفحات پیشنهادی
بازاریابی و برندسازی؛ حلقه مفقوده رونق گردشگری کشور
بازاریابی و برندسازی حلقه مفقوده رونق گردشگری کشور شهرکرد- ایرنا- ارتباطات بازاریابی و برندسازی کالا و خدمات ابزار مناسب معرفی و فروش جاذبه های گردشگری جذب گردشگر و افزایش رونق اقتصادی جامعه هدف است مزیتی که تاکنون در گردشگری کشور به نحو مطلوب از آن استفاده نشده است تبلیغات ورونق گردشگری، اصل مهم خروج از رکود اقتصادی است
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۳۹ رییس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گفت امروزه شاهد رونق گردشگری و بازدید گردشگران خارجی از ایران هستیم که این امر عامل مهمی در خروج رکود اقتصادی از کشور است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی مسعود سلطانیفر باتامین اعتبار لازمه رونق گردشگری بوشهر
تامین اعتبار لازمه رونق گردشگری بوشهر معاون سرمایه گذاری گردشگری و منابع اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت تدوین طرح جامع گردشگری استان با توجه به قابلیت های منطقه مستلزم تامین اعتبار لازم است به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس فرهنگی جام نحلقه مفقوده گالریداری
حلقه مفقوده گالریداری هفته گذشته در خبرها داشتیم که مجوز ده نگارخانه جدید در نیمه اول امسال برای فعالیت در تهران صادر شده و مجوز فعالیت هفت نگارخانه نیز طی شش ماه نخست سال جاری تمدید شده است قطعا انتشار چنین خبرهایی خوشحال کننده و نویدبخش است به هر حال بخش خصوصی و بسیاری از سرسرمایهگذاری حلقه مفقود شده گردشگری ایلام/ رونق صنعت گردشگری به امکانات نیاز دارد
استانها غرب ایلام گزارش خبری سرمایهگذاری حلقه مفقود شده گردشگری ایلام رونق صنعت گردشگری به امکانات نیاز دارد ایلام - خبرگزاری مهر گردشگری بهعنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای استان ایلام هم اکنون با مشکلات مهمی مانند عدم سرمایهگذاری و نبود امکانات مواجه است و در این بین آثاگردشگري کشور با ادبيات رييس جمهور رونق گرفت
۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۸ ۲۵ق ظ گردشگري کشور با ادبيات رييس جمهور رونق گرفت معاون رييس جمهور و رييس سازمان ميراث فرهنگي گردشگري و صنايع دستي با اشاره به افزايش آمار گردشگران خارجي و داخلي اظهار داشت ادبيات رييس جمهور با کشورهاي جهان موجب افزايش سفر گردشگران خارجي به ايران شده است به گزرونق گردشگری و توریسم با مشارکت تمامی فعالان گردشگری میسر می شود
استانها شمال گیلان خلیلی رونق گردشگری و توریسم با مشارکت تمامی فعالان گردشگری میسر می شود رشت – خبرگزاری مهر شهردار رشت گفت رونق گردشگری و توریسم با مشارکت تمامی فعالان گردشگری و برنامه ریزی هدفمند میسر خواهد شد به گزارش خبرنگار مهر محمد ابراهیم خلیلی عصر چهارشنبه در نشسمدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری قزوین خبر داد جذب مشاور برای رونق گردشگری در قزوین/مرمت بناهای تاریخی قزوین
مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری قزوین خبر دادجذب مشاور برای رونق گردشگری در قزوین مرمت بناهای تاریخی قزوینمدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهرداری قزوین گفت شهرداری از یک سال گذشته مشاوری برای مطالعات توسعه گردشگری جذب کرده است تا بتواند این صنعت را در قزوین رونق و توسعه دهد به گرونق گردشگری با توسعه فرهنگی
رشت رونق گردشگری با توسعه فرهنگی ارائه انديشه نو از ايران در جهان موجب رونق گردشگری شده است به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت استاندار گيلان با اشاره به مواضع دولت جمهوری اسلامی ايران در يک سال گذشته گفت تعامل اخلاق مدارانه و دفاع اصولی از مواضع كشورمان سبب شده است تا عضرورت تبلیغات موثر در صنعت گردشگری ایران/زیرساختهای لازم برای رشد گردشگری وجود ندارد
ندیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد ضرورت تبلیغات موثر در صنعت گردشگری ایران زیرساختهای لازم برای رشد گردشگری وجود ندارد عضو فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه تبلیغات درستی در صنعت گردشگری صورت نمیگیرد گفت باید تبلیغات درستی در این حوزه انجام شود تا بتوان از درآمد اارائه اندیشه نو از ایران در جهان موجب رونق گردشگری شده است
استاندار گیلان ارائه اندیشه نو از ایران در جهان موجب رونق گردشگری شده است خبرگزاری پانا استاندار گیلان گفت تعامل اخلاق مدارانه و دفاع اصولی از مواضع کشورمان سبب شده است تاعلاوه برمقابله با هجمه های ناجوانمردانه استکبار فرصت مناسب برای ورود گردشگران خارجی فراهم شود ۱۳۹۳ يکشماجرای قهرمان بیکاری و پژوهش هایی که خاک می خورند/ حلقه های مفقوده زنجیره ایده تا محصول
استانها غرب لرستان مهر بررسی کرد ماجرای قهرمان بیکاری و پژوهش هایی که خاک می خورند حلقه های مفقوده زنجیره ایده تا محصول خرم آباد - خبرگزاری مهر استان لرستان با سابقه 17 ساله در زمینه قرارگیری در میان استانهای صدر جدول بیکاران از ظرفیت پژوهشی و دانشگاهی بالایی برای رفع نیگردشگری جزء 10 موضوع اصلی برنامه ششم توسعه / رونق گردشگری بهترین راهکار برای خروج از درآمدهای نفتی است
سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مطرح کرد گردشگری جزء 10 موضوع اصلی برنامه ششم توسعه رونق گردشگری بهترین راهکار برای خروج از درآمدهای نفتی است کاتب با بیان اینکه گردشگری جزء 10 موضوع اصلی برنامه ششم توسعه است اظهار داشت گردشگری بهترین راهکار برای خروج از وابستگی اقتصاد کشور از دارتباط نخبگان با دستگاه های اجرایی حلقه مفقوده پیشرفت در کشور است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری فارس ارتباط نخبگان با دستگاه های اجرایی حلقه مفقوده پیشرفت در کشور است خبرگزاری پانا معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری فارس گفت حلقه مفقوده پیشرفت کشور در همه عرصه های صنعتی پزشکی و اداری این است که نخبگان ارتباطات کمرنگیمدیرکل میراث فرهنگی همدان: جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رونقبخش صنعت گردشگری است
مدیرکل میراث فرهنگی همدان جشنواره تئاتر کودک و نوجوان رونقبخش صنعت گردشگری استمدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری همدان گفت برگزاری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان زمینه بازدید بیشتر از از اماکن گردشگری و معرفی بهتر همدان را مهیا میکند ریحان سروشمقدم در گفتوگو با خبرنگارطلایی که در سطل زباله ها کثیف می ماند/ بکارگیری بخش خصوصی حلقه مفقوده مدیریت پسماند تبریز
استانها شمال آذربایجان شرقی گزارش مهر طلایی که در سطل زباله ها کثیف می ماند بکارگیری بخش خصوصی حلقه مفقوده مدیریت پسماند تبریز 02 07 1393 08 42 به گزارش خبرنگار مهر٬ در عصر حاضر معضل مدیریت پسماند یکی از جدی ترین مباحث شهری در کلانشهرهاست و بر همین اساس تبریز نیز با جمعیتیارائه انديشه نو از ايران در جهان موجب رونق گردشگري شده است
۵ مهر ۱۳۹۳ ۱۵ ۳۵ب ظ استاندار گيلان ارائه انديشه نو از ايران در جهان موجب رونق گردشگري شده است استاندار گيلان با اشاره به تشريح صحيح مواضع جمهوري اسلامي ايران در يكسال گذشته گفت اين تعامل اخلاق مدارانه و دفاع اصولي از مواضع كشورمان سبب شده است به گزارش خبرگزاري موج نجفي در م-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها