تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداوند روزه را واجب كرد تا به وسيله آن اخلاص خلق را بيازمايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798518748




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازاریابی و برندسازی؛ حلقه مفقوده رونق گردشگری کشور


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بازاریابی و برندسازی؛ حلقه مفقوده رونق گردشگری کشور شهرکرد- ایرنا- ارتباطات بازاریابی و برندسازی کالا و خدمات ابزار مناسب معرفی و فروش جاذبه های گردشگری، جذب گردشگر و افزایش رونق اقتصادی جامعه هدف است، مزیتی که تاکنون در گردشگری کشور به نحو مطلوب از آن استفاده نشده است.


تبلیغات و بهره گیری از ابزار رسانه در عصر ارتباطات جایگاه ویژه ای دارد به گونه ای که اگر فعالان اقتصادی بهترین خدمت را ارائه داده یا بهترین کالا را تولید کنند، ولی نتوانند در خصوص آن به شیوه مناسبی تبلیغ کرده و آن را به شیوه مناسب نزد مشتریان معرفی کنند، باید بازار را به رقبایی واگذار کنند که ممکن است آن رقیب سطح کیفی خدمت یا کیفیت کالای تولیدی آنها در تراز پایین تری نیز قرار داشته باشد.
صنعت گردشگری نیز از این قاعده پیروی می کند و در مواردی حتی بیش از دیگر صنایع به اطلاع رسانی، معرفی و تبلیغ نیاز دارد، چرا که جلب و جذب گردشگر و توجیه آن ها برای قبول رنج سفر و هزینه مسافرت نیازمند معرفی و شناساندن جاذبه های گوناگون و خدمات و امکانات متنوع مقصد است.
بر اساس نظرات کارشناسان و فعالان این بخش، گردشگری تاثیرات کمتر شناخته شده ای دارد که آن را تبدیل به یکی از ابزارهایی کرده که به وسیله آن می توان تصویر ذهنی برند یک کشور را تقویت کرد.
تجربه خوشایند گذراندن تعطیلات در یک کشور، این قدرت را دارد که "تصویر ذهنی برند" آن کشور را به سرعت و حتی برای همیشه در ذهن گردشگر تغییر دهد.
بازاریابی مقصد علاوه بر هدف اولیه خود یعنی تشویق گردشگر به دیدار از جاذبه های آن کشور، می تواند نقش ثانویه مهمی ایفا کند و آن کمک به گردشگران برای ساخت داستانی قانع کننده از سفر خود به کشور مقصد است.
*** تبلیغ کارآمد و لزوم شناسایی جامعه هدف
از صنعت تبلیغات به عنوان یکی از کارآمدترین ابزارهای معرفی و شناساندن جاذبه های طبیعی، فرهنگی و باستانی هر کشور یاد می شود که تحقق این مهم به کار علمی، کارشناسانه و تخصصی نیاز است.
در صنعت گردشگری نیز باید به تناسب بازار هدف و نوع گردشگری باید تبلیغ مناسب و در خور آن انجام شود.
به عقیده کارشناسان مدیریت و بازاریابی صنعت گردشگری، لازم است پیش از انجام هرگونه تبلیغی، بازار و جامعه هدف به درستی شناسایی شده و هدفگذاری صحیح برای تحقق اهداف تبلیغ انجام شود.
بازار هدف، نوع تبلیغ را مشخص می کند به عنوان مثال اگر قرار است در کشوری گردشگری مذهبی تبلیغ شود، باید یک شیوه تبلیغ اجرا شود که با شیوه جذب گردشگر در گردشگری سلامت متفاوت است.
این شیوه تبلیغ، همچنین از کشوری به کشوری دیگر متفاوت است زیرا تبلیغ باید ملاحظات و آداب و رسوم مردم جامعه هدف را نیز در نظر بگیرد.
اگر می خواهیم، جاذبه ای را برای یک فرانسوی معرفی کنیم باید از روش ها و ابزارهایی متناسب با فرهنگ اروپایی استفاده کنیم در حالی که برای تبلیغ همین جاذبه ها برای یک عرب یا آسیایی باید از شیوه ها و ابزارهای دیگری بهره گرفت.
** فراهم شدن زیرساخت ها، پیش نیاز تحقق اهداف تبلیغاتی
پیش از اجرای طرح های تبلیغاتی، لازم است پیش از همه زیرساخت لازم برای میزبانی مطلوب از گردشگر فراهم شود.
وقتی زیرساخت فراهم نباشد یا خدماتی کمتر از آنچه به گردشگر وعده داده ایم، ارائه شود، نارضایتی و واکنش منفی گردشگر و فردی که برای تور هزینه پرداخته است را به همراه داشته و خود به عاملی برای تبلیغ منفی آن جاذبه یا مقصد تبدیل می شود.
** نماد و برندسازی، عامل موثری که به آن توجه نشده است
"تصویرسازی مثبت" از رسالت های تبلیغ یک کالا و خدمت است به گونه ای که این مهم در صنعت گردشگری، جاذبه ها را آنگونه برای جامعه هدف توصیف می کند که گردشگر، رنج سفر و هزینه های آن را متحمل شده و عازم سفر می شود.
در این خصوص، لازم است با استفاده از فرصت تبلیغات، در ذهن گردشگر "تجسم سازی" کنیم که با یادآوری تصویری، مقصد گردشگری برای وی تبیین شود.
کشورهای موفق و پیشرو در صنعت رقابتی گردشگری امروز، تلاش می کنند تا کشور خود را با نام خاص یا جاذبه ای معرفی کنند.
برای تحقق این هدف می توان از جاذبه های گردشگری مذهبی، جاذبه های طبیعی، تاریخی و ملی خود بهره برد به عنوان مثال، می توان در گردشگری مذهبی"بارگاه ملکوتی امام رضا علیه السلام" را به عنوان برند معرفی کرد یا مثلا از "زعفران" به عنوان برند کشور بهره برد.
مشاور در امور فناوری و رییس کمیته تخصصی گردشگری الکترونیک سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری نیز در گفت و گو با ایرنا، گفت:کشورهای پیشرو در صنعت گردشگری از بازاریابی الکترونیکی به خوبی استفاده کرده و از ظرفیت کمپین های مردمی، شبکه های اجتماعی و پایگاه های اطلاع رسانی چندزبانه و چندرسانه ای بهره می برند.
"علیرضا انصاری" از برندسازی به عنوان ضرورت رونق این صنعت یاد کرد و افزود: تبلیغات و بازاریابی از تولید و عرضه خدمت مهم تر است و اگر کشوری صرفاً به جاذبه ها و امکانات گردشگری خود بسنده کند و روش مناسبی برای تبلیغات و معرفی این ظرفیت ها نداشته باشد موفق نخواهد بود.
این مدرس مراکز آموزش عالی صنعت گردشگری ادامه داد:کشورهای موفق صنعت گردشگری تلاش می کنند که تا خود را با یک نام یا جاذبه ای که برروی آن تبلیغات وسیع انجام می دهند، معروف کرده و جهانگردان و گردشگران را با آن "برند"جذب کنند.
وی افزود: ایران با داشتن جاذبه های اکوتوریسمی، تاریخی و فرهنگی با هیچ نشانه و نمادی در دنیای رقابتی امروز شناخته شده نیست.
547
از: سیدبهادر حسینی تشنیزی


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن