تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820385538




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عکاسی در دوران ناصرالدین شاه چگونه بوده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: عکاسی در دوران ناصرالدین شاه چگونه بوده است؟

عکاسی در دوران ناصرالدین شاه چگونه بوده است؟

عکاسی در ایران نخستین‌بار در دوره‌ی ناصرالدین‌شاه شکوفا شد.

عکاسی در ایران نخستین‌بار در دوره‌ی ناصرالدین‌شاه شکوفا شد و مورد توجه قرار گرفت. یک عکاس، اطلاعات خود را در این زمینه در کتابی با عنوان «اخبار عکاسی در عهد ناصری» منتشر کرده است.

نازنین زنگی‌آبادی، درباره‌ی انتشار این کتاب گفت: من فوق‌ لیسانس عکاسی دارم و وقتی برای پایان‌نامه‌ام دنبال سوژه می‌گشتم، در مشورت با محمد ستاری، موضوع عکاسی در دوره‌ی ناصرالدین‌شاه را برای پایان‌نامه‌ام انتخاب کردم.

او ادامه داد: جرقه‌ی اولیه این کار از طرف آقای محمدرضا طهماسب‌پور، از اساتید عکاسی زده شد و او اطلاعاتی را که به‌دست آورده بود، در اختیار من گذاشت. برای یادداشت‌برداری درباره‌ی این موضوع به کتابخانه‌ی ملی رفتم و روزنامه‌های دوره‌ی ناصری را برای یافتن خبرهای عکاسی در آن زمان، یک به یک بررسی و هر خبری را که درباره‌ی عکاسی بود، یادداشت کردم. در این میان، به اصطلاحاتی برمی‌خوردم که با آن‌ها آشنا نبودم و مجبور می‌شدم از اساتیدم کمک بگیرم. یک سال زمان برد تا یادداشت‌برداری‌ها تمام شود.

زنگی‌آبادی همچنین اظهار کرد: سال 1390 از پایان‌نامه‌ام دفاع کردم و تصمیم گرفتم این اطلاعات را به‌صورت کتاب تدوین کنم. این کتاب بیشتر وجهه‌ی پژوهشی دارد و تلاش شده، اخبار عکاسی در دوره‌ی ناصرالدین‌شاه چه در داخل و چه در خارج از کشور و همچنین عکاسان ایرانی و عکاسان خارجی که برای عکاسی به ایران می‌آمدند، در این کتاب بررسی شود.

او گفت: این کتاب می‌تواند منبع و مرجع برای کسانی باشد که می‌خواهند اطلاعاتی از آن دوره به‌دست آورند. استخراج اطلاعات یک دوره‌ی خاص، از سخت‌ترین بخش‌های کارهای پژوهشی است. من بارها مجبور می‌شدم به‌خاطر یک عکس، یک هفته به کتابخانه‌ی ملی رفت‌وآمد کنم.

وی افزود: برای این پژوهش از روزنامه‌هایی مانند «وقایع اتفاقیه»، «مریخ»، «دانش» و «شرف» استفاده کردم. این کتاب در 168 صفحه با 71 عکس توسط انتشارات «پیکره» منتشر شده است.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سیمرغ]
[مشاهده در: www.seemorgh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن