تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوش اخلاقى در بين مردم زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869480013




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضعف مدیریت به پروژه های حوزه گردشگری لطمه زده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ضعف مدیریت به پروژه های حوزه گردشگری لطمه زده است یاسوج - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت:ضعف مدیریت و نبود نظارت در سالهای گذشته به پروژه های مختلف به ویژه حوزه گردشگری لطمه زده است.


به گزارش خبرنگار ایرنا، مسعود سلطانی فر روز شنبه در بازدید از موزه یاسوج گفت: این موزه که باید در زمان مقرر به بهره برداری می رسید اما همچنان ناتمام باقی مانده است.
وی با اشاره به اینکه تکمیل موزه یاسوج به 15 میلیارد ریال نیاز دارد، گفت: پنج میلیارد ریال از سوی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری برای اتمام این موزه اختصاص یافت.
سلطانی فر اظهار کرد: پنج میلیارد ریال نیز از سوی استانداری کهگیلویه و بویراحمد برای تکمیل موزه یاسوج اختصاص می یابد.
وی عنوان کرد: پروژه موزه یاسوج با دوهزارو 700 متر مربع زیربنا هم اکنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با تامین اعتبار کافی باید تا پایان سال آینده تکمیل و به بهره برداری برسد.
سلطانی با بیان اینکه عملیات اجرایی ساخت موزه یاسوج از سال 86 آغاز و به دلیل برخی مشکلات حدود دو سال راکد ماند، افزود:از ابتدای دولت تدبیر و امید این پروژه فعالیت خود را با شتاب بیشتری آغاز کرده است.
وی در بازدید از دهکده سنتی و اقامتگاه تفریحی پارک جنگلی یاسوج نیز گفت: این پروژه در سه فاز به مساحت هشت هکتار و زیربنای یک هزار و 800 متر مربع ساخته می شود.
سلطانی فر افزود: این دهکده سنتی شامل واحدهای اقامتی خانوادگی و عمومی، رستوران، سالن آمفی تئاتر، سکوهای نشیمن ، پارکینگ ، بازاچه محصولات عشایری و پیست اسب سواری است.
وی اعتبار اولیه این پروژه را 63 میلیارد ریال عنوان کرد و افزود:برای اجرای کامل هرسه فاز این طرح 150 میلیارد ریال نیاز است.
سلطانی فر عنوان کرد: فاز نخست این پروژه باید تا پایان سال آینده به بهره برداری برسد.
وی ابراز داشت: تاکنون برای فراهم کردن برخی زیرساخت ها در این پارک هفت میلیارد ریال هزینه شده و امسال نیز از سوی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری چهار میلیارد ریال اختصاص یافته است.
سلطانی فر افزود: هشت هکتار از پارک تفریحی جنگلی یاسوج که هم اینک برای ساخت اقامتگاه تفریحی اختصاص یافته باید به بخش خصوصی واگذار شود.
عملیات اجرایی ساخت دهکده سنتی و اقامتگاه تفریحی پارک جنگلی یاسوج پنجم مهر امسال با حضور سمیع الله حسینی مکارم معاون توسعه و مدیریت سازمان میراث فرهنگی کشور و جمعی از مسوولان اجرایی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج آغاز شد.
870 هکتار از عرصه های منابع طبیعی پارک جنگلی یاسوج جداسازی شده که 70 هکتار آن بدون پوشش جنگلی بوده و آماده واگذاری به سرمایه گذاران طرح های گردشگری است.
671/7533


19/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن