واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بیمه هنرمندان حدود 5 هزار میلیارد ریال کسری دارد گرگان - ایرنا - مدیرکل حمایت از تولید معاونت صنایع دستی کشور گفت: به علت کمبود بودجه و واریز نشدن اعتبار لازم، بیمه هنرمندان و صنعتگران صنایع دستی با کسری چهار هزار و 990میلیاردریالی مواجه است.
به گزارش ایرنا، «کامران سبزه میدانی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در گرگان افزود: واریز نشدن اعتبار مورد نیاز برای بیمه هنرمندان و صنعتگران از سوی معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، مشکلاتی را در این زمینه بوجود آورده است.
وی ادامه داد: برای رفع این مشکل مکاتباتی با تامین اجتماعی صورت گرفت و به توافق هایی رسیدیم تا فرایند بیمه صنعتگران همچون گذشته ادامه یابد.
سبزه میدانی با بیان این که روند بیمه صنعتگران و هنرمندان تا شهریور امسال به خوبی پیش می رفت، تصریح کرد: اصل بر این است که افرادی که در این حوزه کار می کنند و در چارچوب مشخص مشمول هستند، بیمه شوند.
وی اضافه کرد: از سال 89 تاکنون 71 هزار هنرمند و صنعتگر صنایع دستی در کشور بیمه شده اند.
مدیر کل حمایت از تولید معاونت صنایع دستی کشور ادامه داد: پس از هشت سال که صنایع دستی با کمبود اعتبار مواجه بود، سال گذشته 150 میلیارد ریال از محل کمک های فنی اعتباری به این بخش اختصاص یافت.
سبزه میدانی گفت: با انعقاد قراردادی با یکی از بانک های عامل، 150 میلیارد ریال دیگر اعتبار به بخش صنایع دستی اختصاص یافت و در مجموع 300 میلیارد ریال ظرف چهار ماه جذب شد.
وی یادآور شد: با این میزان اعتبار 90 کارگاه و بازرگان تحت پوشش قرار گرفتند و افرادی که توان تولید داشتند و توانستند با طرح های خود بانک را توجیه کنند، اعتبار مورد نیاز را دریافت کردند، بطوری که در بخش تولید از 100 میلیون تا پنج میلیارد ریال و در بخش بازرگانی تا 10 میلیارد ریال تسهیلات دریافت شده است.
مدیر کل حمایت از تولید معاونت صنایع دستی کشور افزود: امسال با صندوق مهر امام رضا (ع) قرارداد منعقد و به استان ها ابلاغ شده است و براساس آن تولید کنندگان خرد و کلان تا سقف یک میلیارد ریال می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
وی اظهار کرد: قریب به 360 رشته و زیر رشته صنایع دستی در کشور شناسایی شده که نشان می دهد این بخش تنوع زیادی دارد و تولید در سطح استان ها خوب است، اما باید هدفمند شود و بازار پیدا کند.
سبزه میدانی یادآور شد: امروز سفارش پذیری در صنایع دستی کم است و در همین راستا به بازار ورود پیدا کردیم تا حداقل بتوانیم سفارش محور باشیم و تولید کننده را به هدف خود که تولید و عرضه کالای با کیفیت است، برسانیم.
وی خاطرنشان کرد: با وجود این که صنایع دستی هنوز به شیوه سنتی تهیه و تولید می شود، اما بازار خوبی دارد و در نمایشگاه ها نیز با استقبال خریداران مواجه است.
7467/601
19/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]