تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم همانا نمازگزار هنگام نماز با پروردگار بزرگ و بلند مرتبه اش مناجات مى كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871120387




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطیب جمعه اهواز: فرهنگ جهادی تنها راه نجات امت اسلام از شر تکفیری هاست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: خطیب جمعه اهواز: فرهنگ جهادی تنها راه نجات امت اسلام از شر تکفیری هاست اهواز - ایرنا - امام جمعه موقت اهواز تنها راه نجات امت اسلامی از شر تکفیری ها را فرهنگ جهاد فی سبیل الله عنوان کرد و گفت: مردم عراق و سوریه در کنار دولت های خود و با تکیه بر مرجعیت شیعه این فرهنگ را در پیش گرفته اند.


به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله "محسن حیدری" در خطبه های نماز جمعه این هفته اهواز افزود: ائتلاف ضد داعش از همان ابتدا معلوم بود که نمایشی بیش نیست چرا که خود آمریکایی ها به داعش اسلحه و تجهیزات لجستیک داده و از آنها حمایت کردند.
وی اظهار کرد: تروریست های داعش و تکفیری ها مورد تایید آمریکا و اعراب متحجر بوده و تقسیم گروه های تروریستی به خوب و بد نشان دهنده مسخره بودن ائتلاف ضد داعش است.
آیت الله حیدری گفت: این ائتلاف هرگز به نتیجه نمی رسد و اشکالات بسیاری دارد و آمریکایی ها با این ائتلاف به نوعی می خواهند ماندن خود در سوریه و عراق را توجیه کنند.
وی در ادامه با اشاره به سالروز تاسیس وزارت اطلاعات گفت: 30 سال از عمر پربرکت این نهاد امنیتی جمهوری اسلامی می گذرد و به برکت وجود نیروهای اطلاعات امروز جمهوری اسلامی قوی ترین نظام از نظر امنیت در جهان است.
خطیب جمعه اهواز در عین حال با گرامیداشت هفته ناجا اظهار کرد: نیروی انتظامی به عنوان نیرویی مخلص، الهی و فعال این افتخار را دارد که پیشانی نظام است و با صلابتی که از خود نشان داده بهترین امنیت را برای مردم به ارمغان آورده است.
آیت الله حیدری گفت: نیروهای انتظامی پاسداران امنیت، اخلاق، عفت و عفاف مردم هستند و در سایه تلاش این نیرو مردم امنیت دارند.
وی تاکید کرد: در هیچ جای جهان نظیر امنیت پایداری که در ایران وجود دارد را نمی توان یافت.
خطیب جمعه اهواز همچنین با گرامیداشت اعیاد قربان و غدیر و دهه ولایت گفت: عید غدیر نه تنها عید شیعیان که عید امت اسلام است و می تواند محوری برای وحدت امت اسلامی باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری از عید غدیر به عنوان حبل الله یاد کرد و گفت: تنها راه سرافرازی دین اسلام و پابرجایی آن تمسک به این حبل الهی است.
فرمانده انتظامی استان خوزستان نیز در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه در سخنانی گفت: هفته نیروی انتظامی فرصتی است تا پلیس بتواند خدمات بهتر و مضاعفی به مردم ارایه کند و این هفته فرصت تلاش و کوشش و فعالیت بیشتر برای خدمت به آحاد جامعه است.
سردار "محمدرضا اسحاقی" افزود: مجموع افرادی که در استان خوزستان به علت ارتکاب به جرم زندانی و تحت تعقیب بوده و یا هنوز شناسایی نشده اند یک درصد جمعیت این استان را شامل می شوند و مابقی تاکنون هیچ گونه جرمی مرتکب نشده اند.
وی افزود: این نشان می دهد که خدمات اصلی در حوزه اقتدار نیروی انتظامی متوجه 99درصد مابقی جمعیت استان است و برخورد با مجرمان در دستور کار پلیس و سیستم قضایی قرار دارد.
645/648/ 1625


18/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن