واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: جدیدترین آثار دینی و مذهبی نهادهای فرهنگی ایران در آلمان در نمایشگاه 2014 فرانکفورت برلین - ایرنا - جدید ترین کتب و آثار در حوزه دینی و مذهبی به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان و با مشارکت بنیاد مطالعات اسلامی در برلین در نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت 2014 به علاقمندان عرضه شده است.
به گزارش ایرنا، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان با مشارکت "بنیاد مطالعات اسلامی" در برلین در شصت و ششمین دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت 2014 و در غرفه مشترکی با کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و مرکز پژوهش های وزارت خارجه کشورمان، آخرین انتشارات و دستاورهای فرهنگی خود را به علاقمندان عرضه کرده است.
در این غرفه، ضمن معرفی پژوهش های فرهنگی انجام شده توسط نمایندگی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان طی 5 روز برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب، مجلداتی از فصلنامه علمی – فرهنگی "اشپکتروم ایران" در سال 2014 میلادی که به زبان آلمانی با موضوعات «فرهنگ چیست؟»، «فلسفه چیست؟»، « دین چیست؟»، «سنت چیست ؟» منتشر شده، ارائه شده است.
بنیاد مطالعات اسلامی در برلین نیز امسال در نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت آخرین انتشارات خود را در حوزه دین و جامعه در معرض دید ناشران و بازدید کنندگان قرار داده است.
"کتابشناسی قرآن" که با حمایت "بنیاد مطالعات اسلامی" در آلمان چاپ و منتشر شده است، شامل 6 هزار و 542 مدخل در 997 صفحه است که در مجموع شامل پیشگفتار و پنج بخش می باشد.
مخاطب این اثر اسلام شناسان، متخصصان الهیات اسلامی، محققان علوم سیاسی و اجتماعی در حوزه اسلام و فرهنگ و تمدن اسلامی و تمام علاقمندان به تحقیقات میان فرهنگی قرآن است.
شایان ذکر است که کتاب «کتابشناسی میان فرهنگی قرآن » توسط «دکتر رامین خانبگی» در997 صفحه گردآوری و توسط شرکت انتشاراتی باوتسRaugott Bautz GmbH، چاپ و منتشر شده است.
از جمله دیگر کتاب های مذهبی ارائه شده در نمایشگاه 2014 فرانکفورت،
«دمکراسی در اسلام» است که با حمایت «بنیاد مطالعات اسلامی» در آلمان در این نمایشگاه بینالمللی عرضه شده است.
ماهیت «دمکراسی» چیست؟ جهان بینی «اسلام» چه می گوید؟ اصولاً بین اسلام و دموکراسی سازگاری وجود دارد؟ به بیان دیگر، آیا تعبیر «دموکراسی اسلامی» درست است؟ از جمله سوالاتی است که در این کتاب به آن پاسخ داده شده است.
کتاب «دمکراسی در اسلام » با همت «حمید رضا یوسفی» در 136 صفحه گردآوری و توسط شرکت انتشاراتی WAXMANN در آلمان که از قدرت توزیع بالایی برخوردار است چاپ و منتشر شده است.
علاوه براین، بنیاد مطالعات اسلامی آثار دیگری از محققین و اعضای هیئت علمی خود را نیز در این دوره از نمایشگاه معرفی و عرضه نموده است.
نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت به عنوان بزرگترین نمایشگاه حرفه ای کتاب و رسانه در جهان، هر سال در ماه اکتبر (مهرماه) برگزار می شود.
این رویداد فرهنگی فرصتی برای آشنایی با تازه های نشر، دسترسی به اخبار جدید، کسب تجربه، توسعه و کشف نوآوری ها، برنامه ریزی، گفتگو، آموختن درباره فناوری ها، آشنایی با ایده های نو، برقراری ارتباط با مشتریان جدید و یافتن الگوها و شیوه های جدید کاری در حوزه نشر و رسانه قلمداد می شود.
این نمایشگاه هر ساله به طور میانگین با حضور بیش از 100 کشور و هفت هزار و 300 شرکت کننده، میزبان حدود 400 هزار بازدیدکننده می باشد.
در این نمایشگاه بیش از سه هزار و 400 همایش و رویداد مختلف برپا می شود و حدود 9 هزار خبرنگار و روزنامه نگار به پوشش خبرهای آن می پردازند.
دوره شصت و ششم نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت سه شنبه شب طی مراسم ویژه ای با حضور وزیر امور خارجه آلمان و رییس جمهوری فنلاند به عنوان کشور میهمان ویژه نمایشگاه به صورت رسمی افتتاح شد و تا یکشنبه 12 اکتبر (20 مهر) دایر است.
سه روز نخست این نمایشگاه پنج روزه به بازدیدکنندگان تخصصی و سرمایه گذاران حوزه نشر و کتاب اختصاص دارد و در دو روز پایانی، بازدیدکنندگان غیرحرفه ای نیز این فرصت را خواهند یافت تا از غرفه های کتاب دیدن نمایند.
کشور فنلاند به عنوان کشور مهمان این دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب فرانکفورت، مطرح ترین آثار ادبی، هنری، علمی این کشور را به علاقمندان عرضه کرده است.
اروپام*4* *1701*1275
17/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]