واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
اصلاح قانون انتقال حق بیمه یا بازنشستگی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اصلاح ماده سه آیین نامه اجرایی تبصره سه قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب 1365 خبر داد.
ایرنا: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از اصلاح ماده سه آیین نامه اجرایی تبصره سه قانون نقل و انتقال حق بیمه یا بازنشستگی مصوب 1365 خبر داد.
علی ربیعی عصر چهارشنبه در مراسم معارفه محمود اسلامیان به عنوان رئیس جدید صندوق بازنشستگی کشور، افزود: براساس این تصمیم عبارت "سهم شخص" پس از عبارت "کسور بازنشستگی متعلقه" و عبارت "سهم شخص و کارفرما" پس از عبارت "کسور بازنشستگی یا حق بیمه" اضافه می شود.
وی اضافه کرد: مطابق این تصمیم براساس تبصره پنج در مورد اشخاصی که پس از ابلاغ این تصویب نامه از شمول صندوق بیمه یا بازنشستگی ذیربط خارج شده و زیرپوشش صندوق بیمه بازنشستگی دیگری قرار گیرند، صندوق بیمه بازنشستگی مبدا موظف است حداکثر ظرف یک ماه از زمان تقاضای بیمه شده نسبت به محاسبه مبلغ حق بیمه یا کسور بازنشستگی (اعم از سهم بیمه شده و کارفرما) با ذکر مدت بیمه پردازی و انتقال آن به صندوق یا بازنشستگی مقصد اقدام و صندوق بیمه یا بازنشستگی مقصد نیز موظف است، حداکثر ظرف یکماه مابه التفاوت متعلقه (سهم شخص)را محاسبه و از شخص وصول کند.
وی ادامه داد: همچنین براساس تبصره 6 صندوقهای بیمه بازنشستگی ذیربط مکلفند در مورد آن دسته از اشخاص مشمول این ماده که تا پایان سال 1393 نسبت به تقاضای انتقال حق بیمه یا کسور بازنشستگی اقدام نموده یا نماید از هر لحاظ از جمله محاسبه و پرداخت مابه التفاوت متعلقه مطابق مقررات تصویب نامه شماره 59522 مورخ 27 بهمن ماه سال 65 اقدام کنند.
گفتنی است، ماده واحده: حق بیمه یا بازنشستگی سوابق خدمت اشخاصی که وجوهی را به هر یک از صندوقهای بیمه یا بازنشستگی یا صندوقهای مشابه پرداخت نموده اند در صورتی که محل کار یا خدمت آنان تغییر نموده و به تبع آن از شمول خدمات صندوق مربوط خارج شده باشند، یا طبق ضوابط قانونی، مشترک صندوق دیگری شده اند، به میزان ۴ درصد آخرین حقوق و مزایای آنان که مبنای برداشت حق بیمه یا بازنشستگی قرار گرفته است بابت هر ماه به صندوقی که مشمول، به تبع شغل خود مشترک آن شده است، منتقل می شود.
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]