تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868409711




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدام می‌گویند چرا با ده‌ نمکی کار کردی؟!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مدام می‌گویند چرا با ده‌ نمکی کار کردی؟!




«ده‌نمکی هر پرونده‌ای دارد به خودش مربوط است، وقتی با ده‌نمکی کار می‌کنم گوشم را می‌گیرند، بی‌امکاناتی، همیشه عوامل یک کار را اذیت می‌کند.»





خبرگزاری ایسنا: «ده‌نمکی هر پرونده‌ای دارد به خودش مربوط است، وقتی با ده‌نمکی کار می‌کنم گوشم را می‌گیرند، بی‌امکاناتی، همیشه عوامل یک کار را اذیت می‌کند.»

این‌ جملات بخشی از صحبت‌های بازیگر سریال «معراجی ها»ست.

ساقی زینتی - بازیگر سریال «معراجی‌ها» که نقش کوتاهی را در این مجموعه ایفا کرده است، از همکاری‌اش با مسعود ده نمکی اظهار رضایت کرد و به خبرنگارسرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان (ایسنا) گفت: هربار که با مسعود ده‌نمکی کار می‌کنم گوشم را می‌گیرند، اما از نظر من شعور ده‌نمکی از تمام آنهایی که پشت سرش حرف می‌زنند بالاتر است.


مدام می‌گویند چرا با ده‌ نمکی کار کردی؟!



* ده‌نمکی برای بازیگرش حرمت قائل است

این بازیگر سینما و تلویزیون در این زمینه بیان کرد: «معراجی‌ها» بعد از سریال «دارا و ندار» دومین تجربه کاری‌ام با مسعود ده‌نمکی است و علی‌رغم اینکه همیشه از این طرف و آن طرف مدام به من می‌گویند چرا باز هم با ده‌نمکی کار کردی؟! جا دارد بگویم آقای ده‌نمکی هر پرونده‌ای که داشته به خودش مربوط است؛ مهم این است که برای بازیگرش حرمت قائل است و خیالت راحت است که وقتی کارت با پروژه‌اش تمام می‌شود چک سفید امضاء مقابلت می‌گذارد و دیگر نگران این نیستی دنبال پولت بروی.

وی اضافه کرد: به نظرم خوش حسابی تهیه‌کننده و کارگردان بزرگترین حسن است و همین اتفاق به بازیگر اطمینان می‌دهد. به نظرم بزرگترین ویژگی یک تهیه‌کننده و کارگردان این است که حواسش به بازیگرانش باشد.

بازیگر سریال‌های «پس از باران»، «کوچه اقاقیا» و«ستایش» همچنین درخصوص بدقولی برخی تهیه‌کنندگان و کارگردانان اظهار کرد:‌ به عنوان مثال «جاده چالوس» یکی از جدیدترین سریال‌های تلویزیون است که مدت‌هاست کارمان در آن تمام شده اما هنوز هم دستمزدهایمان را نداده‌اند.

زینتی در عین حال تأکید کرد: من تاکنون هیچ بی‌حرمتی و بی‌احترامی از مسعود ده‌نمکی ندیده‌ام و کاری هم به حرف‌های دیگران ندارم.

* دلم می خواست بیشتر در «معراجی‌ها» می ماندم

او سپس به ایفای نقشش در سریال «معراجی‌ها» اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه در این سریال نقش کوتاهی داشتم و در حد چندین سکانس بازی کردم، نقشم را دوست داشتم و دلم می‌خواست در «معراجی‌ها» بیشتر می‌ماندم اما به جهت اینکه تمام ماجرای این سریال حول محور دانشجویان می‌گذشت، پدر و مادرها فقط به عنوان شناسنامه در کار حضور داشتند.

زینتی در ادامه با بیان اینکه در کارهای ده‌نمکی بداهه‌گویی آزاد است، خاطرنشان کرد: یکی از حسن‌های کارهای آقای ده‌نمکی این است که قبل از ورود بازیگران به نقش‌هایشان، از آنان سوال می‌کند برای نقششان چه چیزی برای ارائه دارند؟ همین اتفاق باعث می‌شود دست بازیگر در ایفای نقش باز باشد و با استفاده از بداهه نقشش طبیعی‌تر به نظر برسد. در سریال «دارا و ندار» هم همین روال حاکم بود و بازیگران در ارائه بداهه آزاد بودند.

بازیگر «معراجی‌ها» در بخشی دیگر از گفت‌وگوی خود درباره جان باختگان حادثه انفجار در پروژه «معراجی‌ها» اظهار ناراحتی کرد و گفت: یادشان بخیر؛ دوستانی که در حادثه انفجار جانشان را از دست دادند دوستان ما بودند و آن روز ما در شهرک دفاع مقدس کاری نداشتیم. زمانی که خبر حادثه را شنیدم بسیار متأثر شدم و حالا فقط برای خانوادهایشان طلب صبر می‌کنم. این اتفاق در «معراجی‌ها» همه را بر هم ریخت.

بی امکاناتی همیشه عوامل را اذیت می‌کند

وی در این زمینه ادامه داد: متأسفانه مشکلی که سر صحنه همیشه عوامل را اذیت می‌کند مشکل بی‌امکاناتی است. در یک پروژه کاری مشکلات دیگری نظیر برق‌گرفتگی، سوختگی و... همواره عوامل را تهدید می‌کند که شاید در مطبوعات درج نشود؛ براین اساس تا زمانی که امکانات لازم در کارها حاکم نباشد همیشه عوامل در حول و ولا هستند که مبادا اتفاقی بیفتد. به نظرم نبود بودجه و امکانات همیشه در کارها مشکل ایجاد می‌کند و بهتر است ما کارهای خارجی را با پروژه‌های خودمان مقایسه کنیم.

زینتی در پایان از جدیدترین کارهایش در سینما و تلویزیون خبر داد و گفت: «تابو» جدیدترین کار سینمایی‌ام است که به کارگردانی خسرو معصومی در حال ساخت است. در این فیلم یک بازی متفاوت از من به تصویر کشیده خواهد شد؛ ضمن اینکه در سریال «جاده چالوس» به کارگردانی محمود معظمی هم بازی داشتم و چندین فیلم تلویزیونی آماده پخش هم دارم که به روی آنتن نرفته‌اند. اخیرا در یک سریال برای شبکه شما هم بازی کردم که هنوز پخش نشده است.






تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن