تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):بالاترین عبادت، عفت شکم و شهوت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870127353




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این نمایشگاه نشان دهنده بلوغ فکری، فرهنگی و هنری کشور است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: "احمد مسجدجامعی"در بازدید از نمایشگاه "رهایی":
این نمایشگاه نشان دهنده بلوغ فکری، فرهنگی و هنری کشور است
"احمد مسجدجامعی" عضو شورای اسلامی شهر تهران و وزیر سابق ارشاد در بازدید از نمایشگاه "رهایی" با موضوع غزه، آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه را نشان دهنده بلوغ فکری، فرهنگی و هنری ایران اسلامی دانست و گفت: با دیدن این نمایشگاه به ضرورت مبحث دیپلماسی فرهنگی بیشتر پی می بریم.


به گزارش حوزه تجسمی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران مسجدجامعی پس از دیدن تمامی آثار این نمایشگاه که در گالری های فرهنگسرای نیاوران دایر است در صحبت هایی گفت: روایت غزه تلخ است. این تلخ بودن همیشه در رفتار رژیم صهیونیستی وجود داشته است. این بار برخورد این رژیم با کودکان غزه بسیار تلخ بود و همین موجب شد تا رفتار این رژیم در میان رسانه ها بازتابی گسترده داشته باشد، البته برخی از رسانه های رسمی جهان از موضوع غزه فرار می کردند.

وی ادامه داد:‌ انعکاس این اخبار در بسیاری از رسانه های جهان موجب تاثیر بسیاری در حوزه کشورهای غیر مسلمان و به ویژه غیر عرب زبان شد و شاید اسرائیل در این سال ها هیچ گاه چنین مشکلی را نداشت.

عضو شورای شهر تهران درباره نمایشگاه «رهایی» اظهار کرد: نمایشگاه «رهایی» با زبان حجم و تصویر و ویدئو آرت قالب های هنری تازه ای را بیان کرده است. در بعضی از این آثار صورتی تکراری از روایت وقایع فلسطین وجود دارد، اما حدود 10 اثر بیانی تازه را از وقایع غزه روایت می کند. این بیان به نظر من هنرمندانه و تاثیرگذار بود. بعضی از آثار معانی و مفاهیم را از وقایع غزه گرفته و عامیانه کرده تا پیامی صلح دوستانه و انسان دوستانه ارائه دهد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این نمایشگاه نشان دهنده بلوغ فکری و فرهنگی و هنری در کشور ماست. صورت های تازه هنر همیشه مطلوب است. مهمترین وجه این نمایشگاه دیدگاه ضد جنگ و انسانی است، این پیام ریشه در فطرت انسان و همه ادیان دارد.

مسجدجامعی درباره پیامی که از آثار این نمایشگاه گرفته، اظهار کرد: ‌ما اینجا از هنرمندان کلی پیام گرفتیم. چند سال پیش ما نمایشگاهی گذاشتیم درباره فلسطین و آثار هنرمندان شاخص را درباره فلسطین فراهم کردیم. اخیرا هم موزه فلسطین هم نمایشگاهی گردآوری کرده بود. اما نمایشگاه «رهایی» بسیار فراتر از آن نمایشگاه هاست. با دیدن این نمایشگاه به ضرورت مبحث دیپلماسی فرهنگی بیشتر پی می بریم.

وی با اشاره به لزوم نمایش این آثار در کشورهای دیگر اظهار کرد:‌ما می توانیم چنین نمایشگاه هایی را در کشورهای دیگر هم داشته باشیم. البته فضای این نمایشگاه بهتر است در کشورهایی نمایش داده شود که با هنر جدید آشناترند؛ یعنی انتخاب کشور مقصد برای چنین نمایشگاهی بسیار مهم است.

مسجدجامعی در پایان اظهار داشت:‌ برای تداوم این نمایشگاه بهتر است با موزه فلسطین صحبت شود تا بخشی از آثار این نمایشگاه برای نمایش دائمی در اختیار این موزه قرار گیرد.

گفتنی است نمایشگاه آثار تجسمی «رهایی» با موضوع غزه توسط بنیاد آفرینش های هنری نیاوران و با حمایت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و علاقمندان می توانند تا روز 21 مهر در گالری های فرهنگسرای نیاوران از این نمایشگاه بازدید به عمل آورند.

انتهای پیام/ اس







تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن