تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 16 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804939581




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آداب و رسوم خواستگاری و ازدواج در چين


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: آداب و رسوم خواستگاری و ازدواج در چين
در کشور چين درست همانند ايران رسوم عروسي داراي مراحل و پيچيدگي هاي خاص خود است اما مرور زمان اين رسوم را کمرنگ کرده است .
اما براي آوردن عروس چيني يک پسر بايد از شش مرحله رد مي شد. خبرآنلاين: در چين عروسي داراي شش مرحله بود که به آن "ليولي" (Liu Li) گفته مي‌شد. مرحله اول "ناکاي" (Nacai) يا همان خواستگاري بود. وقتي مردي به زني علاقمند مي‌شد، اقوام يا آشنايان خود را به همراه هدايايي براي خواستگاري نزد اقوام دختر مي‌فرستاد. قبول اين هدايا به معني آغاز راه براي عروسي بود.

در دومين مرحله که "ونمينگ" (Wenming) نام دارد، خواستگاران از والدين دختر تقاضا مي‌کردند بر روي يک برگ نام، تاريخ تولد و ديگر اطلاعات او را بنويسند. سپس اين برگه به همراه برگه اطلاعات پسر به يک معبد برده مي‌شد تا در آنجا طالع‌بينان نظرشان را در مورد خوشبختي و سرنوشت اين دو بگويند. مرحله سوم که "ناجي" (Naji) نام داشت، داراي شباهت زيادي با مرحله دوم بود. اين مرحله در اصلاحات اجتماعي دوران امپراتوري "مينگ" - بين سال‌هاي ۱۳۶۸ تا ۱۶۴۴ ميلادي - لغو شد.

در مرحله چهارم - "ناژنگ" (Nazjeng) - بايد خانواده داماد به خواسته‌هاي خانواده عروس عمل مي‌کرد و هدايايي را براي خانواده عروس تهيه و براي آن‌ها ارسال مي‌کرد.
در صورتي که خانواده عروس از هدايا راضي بودند، آنگاه مرحله نامزدي يا "Qingqi" آغاز مي‌شد. مرحله نامزدي يک امر رسمي بود و ديگر اجازه تغيير در آن وجود نداشت. در اين مرحله تاريخ ازدواج تعيين مي‌شد که معمولا در جشن بهار يا ايام سال نو بودند. تا اين مرحله دو جوان رسما با همديگر آشنا نبودند. در آخرين مرحله که "ينگ‌چين" (Yingqin) نام دارد، دو خانواده خود را براي جشن عروسي آماده مي‌کردند. در قالب اين رسوم، رنگ قرمز به معني خوشبختي بي‌نهايت است. به همين دليل عروس لباس قرمز به تن مي‌پوشيد و خانواده داماد بايد قبل از ساعت ۱۲ عروس را به خانه خود مي‌برد. با ورود عروس به خانه داماد، عروس نخست از روي آتش عبور مي‌کرد که به معني پشت سرگذاشتن همه بلايا بود. عروس و داماد سپس براي زمين، آسمان و خانواده‌هاي خود دعا مي‌کردند و در ادامه روانه "حجله" مي‌شدند.
داماد در حجله تازه اجازه داشت روي عروس خود را ببيند. در حجله عروس و داماد چند تار موي يکديگر را مي‌بريدند و به عنوان "گرويي" نگهداري مي‌کردند در شامگاه جشن عروسي از ميهمانان با غذا و نوشيدني پذيرايي مي‌شد و جوانان مجرد اجازه داشتند در رسمي به نام "نائو دونگ‌فانگ" (Nao Dongfang) آزمايش‌هايي را در مقابل زوج جوان قرار دهند که به شادي جمع مي‌افزود. در دهه‌هاي اخير جامعه چين دستخوش تغييرات بسياري شده است. حالا يک مراسم عروسي به‌طور متوسط بين يک هزار تا ۱۲ هزار يوان خرج برمي‌دارد که تأمين آن از توان بسياري از زوج‌ها خارج است. حالا ديگر برخي از رسوم گذشته در چين وجود ندارند و برخي از نمادهاي غربي وارد رسوم چيني‌ها شده‌اند؛ مثل لباس عروس سفيدرنگ. در گذشته رنگ لباس عروس در چين قرمز بود؛ رنگ خوشبختي بي‌پايان. حالا اما برداشتن عکس‌عروسي از اهميت بسيار بالايي در چين برخوردار است. عکس‌هاي عروسي هفته‌ها و شايد ماه‌ها قبل از خود جشن عروسي برداشته مي‌شوند. اين عکس‌ها تنها به منظور تهيه آلبوم برداشته نمي‌شوند، بلکه از آن‌ها براي چاپ بر روي ليوان و فنجان يا استفاده در جاسوئيچي نيز استفاده مي‌شود. شرکت‌هاي مخصوصي تدارک جشن عروسي و تهيه اتومبيل‌هاي گران‌قميت و مناطق زيبا براي عکس‌برداري را برعهده مي‌گيرند. بسياري از چيني‌ها در دوران جواني از پس هزينه‌هاي عروسي برنمي‌آيند، اما چند سال بعد مراسمي که در آغاز زندگي مشترک از برگزاري آن ناتوان بودند را برگزار مي‌کنند.



دوشنبه, 14 مهر 1393 ساعت 11:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن