پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848406312
در جشنواره فیلم کودک اصفهان چه گذشت؟
واضح آرشیو وب فارسی:سیمرغ: در جشنواره فیلم کودک اصفهان چه گذشت؟
پوران درخشنده گفت: چطور میشود فیلمهای دهه 60 نسبت به سالهای بعد بهتر بود. باید پژوهش وجود داشته باشد و توجه شود برای چه گروه سنی فیلم میسازیم؟
کارگردان فیلم "در این قسمت چیزی ننویسید" در پاسخ به انتقاداتی همچون صنعت هالیوودی بودن تا رو نوشت از «قصههای مجید»، گفت: هیچ کدام از نقدها را نه میپذیرم و نه رد میکنم بلکه بر روی آنها میاندیشم.
"در این قسمت چیزی ننویسید" به کارگردانی روزبه شعرای نجاتی در شب سوم اکران فیلمهای کوتاه بخش بیست و هشتمین جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان به نمایش درآمد.
این فیلم در محتوای خود تلاش کرده تا با صراحتی آمیخته با شجاعت به موضوع خشونت معلمان در کلاسهای درس بپردازد و از این طریق چهره خشن اعمال تبعیض بر علیه کودکان را به تصویر بکشد.
نمایش جمله "امتحان خر است" بر روی تخته سیاه یا گروهبندی دانشآموزان در دو دسته خوبها و بدها برای مخاطب بزرگسال به یکباره نوستالژی سالهای ابتدای تحصیل را تداعی میکند و تماشاچی از آن پس سعی میکند در یک تصویر سازی ذهنی از جریان یک روز پر دغدغه با یک دانش آموز دارای لکنت زبان همراه شود.
کودکی که با وجود داشتن سودای رسیدن به استقلال و اعلام موجودیت در گروه همسالان همچنان در باتلاق عدم اعتماد به نفس و در خود ماندگی گرفتار است.
به نظر میرسد بیش از آنکه "در این قسمت چیزی ننویسید" داستان کودکان امروز باشد خاطرات تلخ کودکان دیروز است. کودکانی که در یک چرخه شرطی تنها به واسطه وضعیت تحصیلی خود مورد تکریم معلمان قرار می گرفتند.
**********************
تالار هنر اصفهان شامگاه شنبه 11 مهر ماه، میزبان اکران فیلمهای بخش کوتاه جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان بود، جشنوارهای که اگر چه نام کودک و نوجوان را یدک میکشد اما در روزهای گذشته مجبور به پذیرش احساسات فورانی بزرگسالانی شده که به سبب آشنایی با عوامل پشت صحنه فیلمهای کوتاه این بخش به ردیف صندلیهای سالنهای اکران فیلم هجوم آوردهاند.
فضای سالن اکران فیلم برای تعداد معدود بچههای حاضر در محل پخش فیلم های کوتاه جشنواره بیست و هشتم غریبگی میکند و فیلمهایی که در طی روزهای گذشته همواره توسط اهالی فن و اصحاب قلم و رسانه با چالش "برای کودکان" و" درباره کودکان" دست و پنجه نرم کردهاند اکنون با چالش دیگری به نام"فقدان مخاطب کودک و نوجوان" نیز روبه رو شدهاند.
تیزر معرفی فیلمهای کوتاه سانس پنجم تالار هنر در سومین شب جشنواره به روی پرده میرود. فیلم کوتاه "احمد رضا سیستان" با عنوان "چشم بند" خوش میدرخشد.
فیلمی که سعی کرده تا مصائب کودکی را به تصویر بکشد که از تقابل با روزهایی که مادرش در بیمارستان با مرگ دست و پنجه نرم میکند به تنگنای درماندگی میرسد، کودکی که از یک سو با رنج نداریهای پدر روبه رو است و از سوی دیگر در فقدان مادر با مفهوم تازهای به نام مرگ رو به رو میشود.
پلان آخر این فیلم بسیار هنرمندانه به تصویر کشیده میشود. به طوری که تماشاگر تا پایان فیلم، نفس به نفس با بازیگر دنبال میشود و رد پای نامرئی کارگردان در جریان فیلمنامه مخاطب را به نتیجهگیری منطقی از اثر وادار میکند.
********************
نشست تخصصی داوران کودک و نوجوان بخش بینالملل بیست و هشتمین جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان با حضور نزدیک به 30 داور کودک و نوجوان از کشورهای مختلف و مسئولان جشنواره برگزار شد.
این نشست را که در تالار آیینه هتل عباسی اصفهان برگزار شد، گیسو میشااحمدی اداره میکرد.
داوران کودک و نوجوان ابتدا درباره ایران، اصفهان و جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان صحبت کردند و سپس به بررسی ابعاد مختلف فیلمسازی در این جشنواره پرداختند.
داوران کودک و نوجوان بخش بین الملل از تجربیات حضور خود در ایران و مهربانی مردم آن سخن گفتند و اذعان داشند که تاریخ ایران تاریخ کهنی است.
در ادامه نوبت به دختری رسید که نامش دریا بود و اهل آلمان و مجری با تعجب معنی نام او را پرسید و او هم جواب داد که دریا به معنی sea است و چون والدینم از این نام خوششان آمد مرا به آن نام صدا زدند.
در ادامه داوران به بررسی ابعاد مختلف فیلمهای اکران شده پرداختند و گفتند: فیلم های کوتاه و انیمیشن ها نسبت به سال گذشته بهتر شدهاند، اما باز هم میتوانستند بهتر باشند، انتظار داریم فیلمها مخاطب را بهتر جذب کنند و از آوازها و موسیقیها به خوبی استفاده شود.
در ادامه این نشست تخصصی، داور پاکستانی سطح جشنواره را خوب ارزیابی کرد و گفت: کارگردان مهمترین اصل فیلم است اما همه عوامل باید در گروه و تیم خود به خوبی کار کنند.
توجه به ذائقه مخاطب، توجه به صدا و تعادل میان تخیل و واقعیت از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست صمیمی مطرح شد و داوران خارجی در مورد آن سخن گفتند.
در این نشست کودکی با نام محمد قراوی که از فلسطین آمده بود نیز شروع به صحبت کرد و جریان سفرش به ایران و سختیهایی که تحمل کرده بود را بیان کرد.
در پایان این نشست مهدی مسعودشاهی، دبیربیست و هشتمین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان در جایگاه قرار گرفت و گفت: امثال محمد در فلسطین مظلوم هستند و باید زندگی را به آنها برگردانیم.
وی تصریح کرد: اعتقاد داریم که باید عقاید و دیدگاههای خود را به صورت فیلم در آوریم و به دنیا عرضه کنیم.
در این نشست شش داور ایرانی و ۲۲ داور از کشورهای آلمان، تاجیکستان، ترکیه، رومانی، ایتالیا، پاکستان، ارمنستان، تونس، بوسنی و هرزگوین، لبنان و اسپانیا حضور داشتند.
****************
پوران درخشنده گفت: چطور میشود فیلمهای دهه 60 نسبت به سالهای بعد بهتر بود. باید پژوهش وجود داشته باشد و توجه شود برای چه گروه سنی فیلم میسازیم؟
شب شنبه در هتل عباسی اصفهان و در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، از چهار کتاب بنیاد سینمایی فارابی رونمایی شد.
مزدا مراد عباسی نویسنده کتاب "بانویی از زاگرس" در این نشست اظهار کرد: در ادامه کار قبلیام سراغ معلولیت و سینما رفتم. موضوعی که جایگاهش در سینما مغفول مانده و میتواند جلوه خیلی بهتری داشته باشد.
وی افزود: فصل اول این کتاب، به طور کلی به موضوع معلولیت و سینما و فصل دوم مشخصا به معلولیت و سینما در ایران میپردازد. در ادامه به جانمایه سینمای پوران درخشنده میپردازم.
سینمای درخشنده آوای پنهان زندگی است
مراد عباسی با بیان اینکه درخشنده نگاه شریفی به قهرمان دارد، ادامه داد: موضوع سینمای درخشنده از بطن اجتماع است و آثار او آوای پنهان سینما است. در آثار او زندگی قشری از اجتماع آمده که نگاه درستی به آنها نمیشود. به نظر من وجه مشخصه سینمای درخشنده پرداختن به آوای پنهان زندگی است.
نویسنده "بانویی از زاگرس" در مورد روش پژوهش خود اظهار کرد: در فصل اول مسیر پژوهش روشن شده است و این فرضیه در نظر گرفته میشود که معلولیت چه تاثیری بر سینما دارد. از دو نوع منبع اولیه و ثانویه در نوشتن این کتاب استفاده شده است. همچنین سه منبع ترجمه نشده، معرفی شده که امیدوارم در آینده مورد توجه قرار بگیرد و ترجمه شود.
در ادامه این جلسه پوران درخشنده اظهار کرد: از بنیاد سینمایی فارابی تشکر میکنم که در ادامه انتشار کتابهایی که از سال گذشته شروع شده بود، امسال توجه ویژهای به نوع نگاه داشت، معرفی نوع نگاه هر فیلمساز موجب جذب علاقهمندان فرهنگ و هنر می شود.
وی افزود: با این کار میفهمیم افراد در چه زمینههایی فیلم میسازند و کسانی که در آینده قصد فیلمسازی دارند، با این نوع نگاه آشنا خواهند شد. اینکه فیلمساز، فیلمسازی را کی شروع کرد، چه نگاهی به فیلم داشت و این نگاه را تا کجا پیش برد.
درخشنده به آثار ابراهیم فروزش اشاره کرد و گفت: کارهای آقای فروزش این فکر و این نگاه تیز را دارد که باید شناخته شود، بیرون کشیده شود و ذره ذره جلو برده شود تا بتوانیم با یکی از کارهای ایشان آشنا شویم. آنها باید مجددا شناخته شود، مجددا نمایش داده شود و بر آنها کار شود.
"رابطه" در مورد معلولیت نیست
کارگردان فیلم "هیس..." در مورد اولین فیلم خود گفت: "رابطه" اولین فیلم من واقعا در مورد معلولیت نیست، چون فکر میکنم خیلی از ما انسانها که فکر میکنیم معلول نیستیم، نگاه درست و توجه درستی نداریم.
وی ادامه داد: یعنی فکر میکنیم پدر و مادریم و بچههایمان را میشناسیم، در حالی که خیلی موقعیتها و داشتههایش را نمیشناسیم. در جایی مثل مدرسه، جایی که معلم بر سرش میزند، یک نفر که با من من کردن سوال جواب میدهد و تلاش بیشتری میکند تا بفهمد، نمره کمتری از کسی که تند تند جواب میدهد، میگیرد.
فیلمهای دهه 60 نسبت به سالهای بعد بهتر است
درخشنده به تولیدات سینمایی اشاره کرد و گفت: چطور میشود فیلمهای دهه 60 ما نسبت به سالهای بعد بهتر است. باید پژوهش وجود داشته باشد و توجه شود برای چه گروه سنی فیلم میسازیم.
وی تصریح کرد: از نظر من همه توانمندند و من هیچ ناتوانی نمیبینم، چون تواناییهایشان جایی وجود دارد که هنوز کشف نشده است. این است که من فکر میکنم این نوع نگاه آرامشدهنده است و حتی سوژه پیدا میکنم و به دنبالش میروم.
در ادامه این نشست ابراهیم فروزش، نویسنده فیلمنامه "هامون و دریا" در مورد کتاب خود گفت: ما چرا اینجاییم؟ کتابهایی هست که از فیلمهای ساخته شده، نوشته شده است. برای من غافلگیر کننده بود که چنین کتابی دارد منتشر میشود.
وی افزود: جسته و گریخته فیلمنامههای کودکان و بزرگسالان توسط خود افراد چاپ میشود و خیلی از آنها که ارزش داشت به دلیل محدودیت مالی منتشر نمیشد که من امیدوارم انتشار آنها تداوم پیدا کند و شاهد چاپ کتابهای ارزشمندی باشیم. صحبت شده است که از این دست کتابها در دست چاپ است.
فروزش در مورد اقتباس در کتاب خود گفت: ما یک فرهنگ غنی برای اقتباس داریم و کتابهای برجسته و بسیار زیبایی در این زمینه هست. چرا اصرار داریم اورجینال کار کنیم؟ در حالی که نویسنده تمام تلاش خود را کرده است. امیدوارم کتابهای با ارزش در این زمینه مطالعه شود.
این کارگردان سینما به صحبتهای پوران درخشنده اشاره کرد و گفت: در ادامه کارهای خانم درخشنده، من فیلمی ساختم به اسم "زمانی برای دوست داشتن" که زندگی کودک معلولی را نشان میداد. تاثیرگذاری این سینما بود که باعث شد من به این موضوع بپردازم.
انتشار بهترین فیلمنامههای کودک و نوجوان در فیلمنگار
در ادامه نصرتالله تابش، مدیر مسئول ماهنامه فیلمنگار که در این نشست حضور داشت، اظهار کرد: ما برنامهریزی کردهایم که بهترین فیلمنامههای کودک و نوجوان را در فیلمنگار به چاپ برسانیم. من به لحاظ شغلی ماهانه 40 فیلمنامه میخوانم اما با خواندن "هامون و دریا" حالم واقعا خوب شد.
همچنین علی اکبر قاضی نظام اظهار کرد: واقعا زحمات اساتید من بود که توانستیم وارد این کار شویم. بزرگواری این بزرگان بود که کمک کردند فیلمنامه «نیاز» نوشته شود و به آقای داودنژاد عزیز سپردند که ایشان درس مردانگی بزرگی به من داد.
وی افزود: کسانی که فیلمنامه مینویسند، میدانند که کارگردان اسم فیلمنامه را عوض میکند و اسم خودش را بر آن میزند، ولی آقای داودنژاد که آن زمان کارگردان بزرگی بود، در همین جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان گفتند قصهی این فیلم مال قاضینظام بود.
فیلمنامه"شاخ گاو" نوشته کیانوش عیاری، نام کتاب دیگری بود که در نبود نویسنده و با حضور هنرمندان و مسئولان حاضر در جلسه از آن رونمایی شد.
1393/07/14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان کلید خورد
جمعه ۱۱ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۲ فیلمهای کوتاه دیوارکشی خاطرات شب و غذا حاضر است در تالار هنر بر روی پرده رفت تا بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در اصفهان کلید بخورد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه اصفهان روز گذشته پنجشنبهاز جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان چه خبر؟
سهشنبه ۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۶ دبیر اجرایی بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان با بیان اینکه در این جشنواره 64 کشور خارجی حضور دارند گفت 80 درصد مدیریت این جشنواره در اختیار اصفهان و تنها 20 درصد آن در اختیار تهران است به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ای9 سینمای اصفهان میزبان بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک
9 سینمای اصفهان میزبان بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودکفیلمهای جشنواره بیست و هشتم کودکان و نوجوانان در 9 سالن سینمای شهر اصفهان روی پرده میروند به گزارش خبرگزاری فارس به دلیل گستردگی آثار و برنامههای بخشهای مختلف 9 سالن سینمای شهر اصفهان میزبان برنامههای بیست و هشتمین جشناصفهان به واسطه جشنواره فیلم کودک تمامِ جهان شده است
فرهنگ و هنر سینمای ایران استاندار اصفهان مطرح کرد اصفهان به واسطه جشنواره فیلم کودک تمامِ جهان شده است استاندار اصفهان در ضیافت شام شهرداری اصفهان اعلام کرد که این شهر که معروفه به نصف جهان است به واسطه جشنواره فیلم کودک تمام جهان شده است به گزارش خبرنگار مهر مراسم ضیافت شانامزدهای بخش ملی جشنواره فیلم کودک اصفهان معرفی شد
فرهنگ و هنر سینمای ایران نامزدهای بخش ملی جشنواره فیلم کودک اصفهان معرفی شد نامزدهای بخش ملی بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان معرفی شدند به گزارش خبرگزاری مهر دبیرخانه جشنواره نامزدهای بخش سینمای ایران این دوره از جشنواره فیلم کودک اصفهان را اینگونهفیلم بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم کودک و نوجوان معرفی شدند
فیلم بخش مسابقه سینمای ایران جشنواره فیلم کودک و نوجوان معرفی شدند خبرگزاری پانا فیلم های بخش مسابقه سینمای ایران که در بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به رقابت خواهند پرداخت معرفی و بخش مسابقه سینمای ایران با حضور ۱۴ فیلم سینمایی که از سوی هیئت انتخاراه یابی «وامدار» به بخش مسابقه فیلمنامهنویسی جشنواره فیلم کودک
راه یابی وامدار به بخش مسابقه فیلمنامهنویسی جشنواره فیلم کودکفیلمنامه وامدار نوشته علی فرزینفرد به بخش مسابقه فیلمنامهنویسی بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان راه یافت به گزارش خبرگزاری فارس وامدار کاری از گروه فیلم های تلویزیونی شبکه دوسیماست کهخیلی علاقه به کار در حوزه فیلم کودک ندارم /جشنوارهها به جایی صرفا برای شوخی و خنده تبدیل شدهاند
محمدعلی طالبی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خیلی علاقه به کار در حوزه فیلم کودک ندارم جشنوارهها به جایی صرفا برای شوخی و خنده تبدیل شدهاند کارگردان سینما گفت جشنوارهها به جای آنکه مکانی برای آشنایی و ارتباط کارگردانان باشد به جایی صرفا برای شوخی و خنده تبدیل شدهاندبیر بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک: برنامهریزی جشنواره تئاتر کودک هم باید مانند فیلم کودک باشد
دبیر بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک برنامهریزی جشنواره تئاتر کودک هم باید مانند فیلم کودک باشددبیر بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک گفت اگر برای جشنواره فیلم کودک تلاش و برنامهریزی شد این همت در بخش تئاتر نیز باید صورت بگیرد کما اینکه برنامهریزی برای جشنوارههای تئاتر راحتآثار ویدیویی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اعلام شد
فرهنگ و هنر سینمای ایران آثار ویدیویی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اعلام شد اسامی دوازده فیلم ویدیویی بلند ایرانی که در بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به نمایش درخواهد آمد اعلام شد به گزارش خبرگزاری مهر 12 فیلم بلند ویدیویی امسال به جشنواره فیلم کواعلام اسامی هیاتانتخاب و داوری 2 بخش جشنواره فیلم کودک
فرهنگ و هنر سینمای ایران اعلام اسامی هیاتانتخاب و داوری 2 بخش جشنواره فیلم کودک هیات انتخاب و داوری 2 بخش مسابقه آثار پویانمایی سینمای ایران و بخش آثار ویدیویی بلند نیمه بلند و کوتاه در بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان معرفی شدند به گزارش خبرگزاریسه خبر از جشنواره فیلم کودک از صدرنشینی «وروجک ها» تا رونمایی 4 کتاب ویژه و برگزاری اولین نشست تخصصی
سه خبر از جشنواره فیلم کودکاز صدرنشینی وروجک ها تا رونمایی 4 کتاب ویژه و برگزاری اولین نشست تخصصیدر پایان دومین روز از جشنواره کودک فیلم وروجک ها صدرنشین آراء مردمی شد و قرار از 4 عنوان کتاب ویژه با محوریت سینمای کودک ونوجوان نیز رونمایی شود به گزارش خبرگزاری فارس پس از پایان رگزارش فارس از متن و حاشیه آئین افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودک وقتی ایوبی و سقائیان نژاد برای سینمای
گزارش فارس از متن و حاشیه آئین افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودکوقتی ایوبی و سقائیان نژاد برای سینمای کودک دست به جیب می شوند افتتاحیه بدون هیجان آئین افتتاحیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان در حالی امشب در سالن کوثر اصفهان برگزار شد که از نکات قابل تمعرفی 36 فیلمنامه و طرح بخش مسابقه فیلمنامهنویسی جشنواره کودک
فرهنگ و هنر سینمای ایران معرفی 36 فیلمنامه و طرح بخش مسابقه فیلمنامهنویسی جشنواره کودک ۳۶ فیلمنامه و طرح انتخاب شده برای شرکت در پنجمین مسابقه فیلمنامهنویسی بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان معرفی شد به گزارش خبرگزاری مهر هیئت انتخاب پنجمین مسابقهبه جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان
پیام دبیر جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان پیام دهکردی دبیر بیست ویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان همدان به مهدی مسعودشاهی دبیر بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلم کودک و نوجوان همدان پیام داد به گزارش حوزه از سوی دبیرخانه جشنواره: اسامی آثار بلند ویدئویی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اعلام شد
از سوی دبیرخانه جشنواره اسامی آثار بلند ویدئویی جشنواره فیلم کودک و نوجوان اعلام شداسامی دوازده فیلم ویدئویی بلند ایرانی که در بیست و هشتمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان به نمایش درخواهد آمد اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس 12 فیلم بلند ویدئویی امسال جشنواره کوجشنواره فیلم کودک چگونه میگذرد؟
شنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۱ گوشه دنج سالن یک میز مستطیل شکل با چند چراغ مطالعه کوچک توجه هر بینندهای را به خود جلب میکند دستههای قطور کاغذ روی هم انباشته شده است و چهار دوبلور دعوتشده به بیست و هشتمین جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان اصفهان نوشتههای تایپشده بر روی کاغذها را با-