واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران عبداللهی:
5300 کیلومتر از شبکه های آبرسانی مازندران فرسوده است
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آبفار مازندران گفت: پنج هزار و 300 کیلومتر از شبکه های آبرسانی استان فرسوده بوده و نیاز به مرمت دارند.
به گزارش خبرنگار مهر، مجید عبداللهی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به سئوالی پیرامون فرسودگی شبکه های آبرسانی اظهار داشت: در حال حاضر بیش از پنج هزار و 300 کیلومتر شبکه فرسوده در سطح استان داریم که مطابق تخصیص اعتبارات در حال تعمیر و اصلاح این شبکه ها هستیم در همین راستا موفق شدیم طی چند سال اخیر هزار و 550 کیلومتر شبکه فرسوده را بازسازی کنیم. عبدالهی افزود: ما روستاهای استان را به سه سطح تقسیم بندی کردیم و روستاهای سطح سه را که فرسودگی شبکه بیشتری دارند در اولویت قرار دادیم و به مرور در حال رفع فرسودگی ها هستیم اما با توجه به شرایط آب و هوایی استان هر ساله بر فرسودگی ها افزوده می شود ضمن اینکه ما از لوله های فلزی جزء در موارد خاص با تمهیدات ویژه استفاده نمی کنیم و لوله های پلی اتیلن و چدن را به کارگیری می کنیم. مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی مازندران، اعتبار لازم برای اصلاح کامل فرسودگی ها را بیش از 280 میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: با توجه به اعتبارات تخصیصی نمی توان شبکه ها را به طور کامل بازسازی و اصلاح کرد. عبدالهی با اشاره به غیر واقعی بودن آب بهاء گفت: ما آب را به صورت سوبسیدی به مردم واگذار می کنیم به طوریکه هر هزار لیتر آب را در ازای 70 تومان به مردم می دهیم اما برای ما 900 تومان تمام می شود لذا ضررو زیان موجود را دولت تامین می کند و ما منتظر اعتبارات دولتی هستیم و از این اعتبارات استفاده می کنیم. وی با اشاره به تلاش شرکت در افزایش کیفیت آب شرب اظهار داشت: برای اولین بار در سطح روستاهای استان طرح جایگزینی آب ژاول به جای کلر را در محمودآباد اجرایی کردیم و قصد داریم در سطح روستاهای
استان این کار را انجام دهیم. مهندس مجید عبدالهی افزود: آب ژاول هم از لحاظ گندزدایی و ضد عفونی کردن آب شرب بهتر است و هم مخاطرات نشت گاز کلر را ندارد و برای تمامی آبداران استفاده از آن راحت تر است ضمن اینکه هزینه آن نیز بسیار کمتر است. وی، مازندران را دارای بیشترین تراکم روستا در سطح کشور بیان کرد و گفت: بیش از 45 درصد مردم استان در روستاها زندگی می کنند و بالغ بر 85 درصد روستاها در نوار ساحلی استان مازندران مستقر می باشند، بنابراین شبکه های آبرسانی روستایی مانند شهرها متمرکز نیست و پراکندگی زیادی دارند.
۱۳۹۳/۷/۱۲ - ۱۱:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]