واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۴:۲۴ب.ظ)
ميرکاظمي: تهاتر و اوراق واسط مهمترين راه هاي رفع بدهي دولت به پيمانکاران / نياز به مديريت جدي دولت از منابع درآمدي نفت و ماليات يکي از راه هايي تسويه حساب دولت با پيمانکاران در لايحه اقتصادي، بحث تهاتر يا پرداخت بدهي ها از طريق اوراق واسط در بورس کشور است که اين بدهي ها به گونه اي تسويه شود.
مسعود ميرکاظمي عضو کميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي و وزير سابق دولت نهم و دهم درخصوص رفع بدهي هاي دولت به پيمانکاران به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: دولت با ارائه لايحه اقتصادي خروج غيرتورمي از رکود، پيشنهادات مختلفي را براي پرداخت و تسويه بدهي هاي خود به بانک ها و پيمانکاران آورده است.
وي ادامه داد: يکي از راه هايي که دولت در اين لايحه مطرح ساخت، بحث تهاتر يا پرداخت بدهي ها از طريق اوراق واسط در بورس کشور است که اين بدهي ها به گونه اي تسويه شود.
نماينده مردم تهران، ري و شميرانات در خانه ملت درباره منابع تامين درآمد دولت گفت: دولت از دو منبع اصلي ماليات و نفت درآمدهاي خود را کسب مي کند ؛ در مجموع درآمدهاي نفتي کشور بدون احتساب تحريم ها، اگر صادرات يک ميليون و چهارصدهزار بشکه اي در روز را مبنا قرار دهيم حدود 75هزار ميليارد تومان کشور از محل نفت و ميعانات نفتي درآمد کسب مي کند تا به خزانه واريز کند.
وي افزود: طبق قانون اگر بخواهيم درآمد مالياتي سال گذشته را حدود20درصد با رشد مواجه کنيم، در خوشبينانه ترين شرايط حداکثر رقمي نزديک 50هزارميليارد تومان در سال جاري و با رکود فعلي حاکم بر جامعه دولت مي تواند از بخش ماليات ها، درآمد کسب کند.
ميرکاظمي با اشاره به اهميت نحوه مديريت بر منابع و مصارف اقتصاد کشور، تصريح کرد: مديريت بر هزينه هاي جاري و کاهش هزينه ها، يک ضرورت براي کشور است ؛ دولت بايد طبق برنامه و سياست هاي اقتصاد مقاومتي حرکت کند و در هزينه هاي جاري کشور مديريت و صرفه جويي کند.
وزيرسابق دولت نهم و دهم در خصوص اينکه اگر مديريت بر اقتصاد بدرستي صورت نپذيرد احتمال برداشت از صندوق توسعه نيز وجود دارد، نيز گفت: اگر دولت نتواند براي هزينه هاي خود درآمد جديدي داشته باشد و به نوعي اين هزينه ها بدرستي پوشش داده نشده باشد، طبيعي است که دولت مجدد براي برداشت از صندوق توسعه ملي دست به برداشت خواهد زد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]