واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > بوشهر در نشست توسعه استان بوشهر مطرح شد/
توسعه گردشگری در استان بوشهر ضروری است/ لزوم ایجاد پارک بزرگ آبی در بوشهر
بوشهر - خبرگزاری مهر: توسعه گردشگری در استان بوشهر، لزوم ایجاد پارک بزرگ آبی در بوشهر، حرکت به سمت تولید محصولات دانشبنیان، اصلاح برخی از فرهنگهای اشتباه و استفاده از ظرفیتهای ساحلی استان بوشهر از جمله مهمترین موارد مطرح شده در اولین نشست توسعه استان بوشهر بود.
به گزارش خبرنگار مهر، اولین نشست کمیته تخصصی توسعه استان بوشهر به ابتکار بنیاد نخبگان استان بوشهر با حضور نخبگان و سرآمدان علمی استان در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی و ... برای بررسی راهبردهای توسعه استان تشکیل شد و هر یک از اعضای این کمیته به ارائه راهکارهای خود برای توسعه استان پرداختند. اعضای این کمیته را تعدادی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و متخصصین حوزههای مدیریت، علوم انسانی، اقتصاد، نفت، گاز و پتروشیمی، فناوری دریا و آب، شیلات، کشاورزی، فنی و مهندسی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، پزشکی و سلامت و اختراع و کارآفرینی تشکیل میدهند. لزوم حرکت به سمت تولید محصولات دانشبنیان قائم مقام ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر عصر دوشنبه در اولین نشست کمیته تخصصی توسعه استان بوشهر با تاکید بر لزوم اصلاح برخی از فرهنگهای اشتباه، اظهار داشت: عدم تحقق این موضوع مشکلات و صدمات جبران ناپذیری در پی خواهد داشت. حیدر عزیرنژاد اضافه کرد: هر چند در کشورهای پیشرفته شش درصد تولید ناخالصشان از مواد طبیعی است ولی در کشور ما 55 درصد تولید ناخالص داخلی از مواد طبیعی است که باید اصلاح شود. وی بر لزوم حرکت به سمت تولید محصولات دانشبنیان تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: تشکیل کمیته تخصصی توسعه استان بوشهر اقدام بسیار خوبی است که در این کمیته باید نسبت به اصلاح چنین مواردی اقدام شود.
هنوز از ظرفیتهای ساحلی خود در استان به خوبی استفاده نکردهایم عضو هیئتعلمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در این نشست اظهار داشت: استان بوشهر دارای ظرفیتهای بسیار زیادی در بخشهای مختلف است که هنوز از این ظرفیتها به خوبی استفاده نشده است. دکتر حمید شاهبندرزاده با تاکید بر اینکه ما هنوز از ظرفیتهای ساحلی خود در استان به خوبی استفاده نکردهایم، تصریح کرد: از این ظرفیتها میتوانیم به منظور اجرای پروژههای گردشگری و توریستی اقدام کنیم. وی با بیان اینکه اجرای این طرحها هم در زمینه اشتغال و هم در زمینه درآمدزایی و اقتصاد بسیار مهم است، تاکید کرد: مسئولان تاکنون به خوبی با سرمایهگذاران در این زمینه همکاری نکردهاند و باید شاهد تسهیل در روند سرمایهگذاری در این بخش باشیم. لزوم توسعه گردشگری استان بوشهر یکی دیگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس نیز در این نشست اظهار داشت: باید نخبگان حوزه های مختلف در این کمیته حضور پیدا کنند تا شاهد دستیابی به راهکارهای مناسب برای توسعه استان باشیم. دکتر عبدالطیف هاشمی فرد با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری استان بوشهر، تصریح کرد: توجه به پیوستهای فرهنگی و اجتماعی نیز باید همواره در کنار طرحهای توسعه صنعتی استان بوشهر مورد توجه مدیران و مسئولان قرار بگیرد. دکتر کشاورز از دیگر اعضای هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس نیز بر لزوم پرهیز از موازی کاری در عملکرد دستگاهها برای توسعه استان تاکید کرد و افزود: باید سند ابلاغ شده از سوی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری به صورت تخصصی و کامل و جامع در دستور کار قرار بگیرد. لازم به ذکر است که دکتر فاتحی عضو هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس، محمدپور مدرس دانشگاه خلیج فارس و دکتر مجید اسدی و مهندس روستا از مخترعین استان بوشهر نیز نکاتی را در مورد توسعه استان بوشهر بیان کردند.
۱۳۹۳/۷/۷ - ۲۱:۱۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]