واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۵۴ب.ظ)
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم: اقتصاد دولتي بايد به سمت بخش خصوصي سوق داده شود معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم گفت: در حال حاضر شاهد هستيم که متاسفانه کشور گران اداره مي مي شود در حالي که با واگذاري به بخش خصوصي مي توان هم به رونق اقتصادي کمک کرد و هم بسياري از هزينه ها را کاهش داد.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن رضوي در جمع فعالان اقتصادي استان با ارائه تحليلي از وضعيت اقتصادي کشور و شرايط سياسي منطقه اظهار داشت: هم اکنون شرايط خاصي بر اقتصاد کشور حاکم است به گونه اي که هم دچار تورم و هم دچار رکود اقتصادي مي باشيم که در بهترين حالت براي خروج از شرايط کنوني نيازمند زمان ده ساله مي باشيم.
وي ادامه داد: عملکرد دولت ها در گذشته به گونه اي بوده که اقتصاد بيمار ايران دولتي، وابسته به نفت و ارز محور شود و دولت تلاش دارد تا اين وابستگي ها کاهش يابد و حتي بسياري از پروژه هاي دولتي به بخش خصوصي واگذار شود.
وي گفت: متاسفانه وضعيت صنعت در استان نيز به دليل مشکلات مديريتي چندان مناسب نيست و حدود 12 درصد کارخانجات با ظرفيت کامل فعال هستند، 25 درصد کارخانه ها نيز تعطيل شدند و بقيه نيز با ظرفيت پايين فعاليت مي کنند.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم با انتقاد از عملکرد بانک ها افزود: متاسفانه بانک ها به جاي بانکداري به بنگاه داري روي آورده اند و هيچ تمکيني از دولت نيز ندارند که اين نوع عملکرد مشکلات بسياري را به بار آورده است و صنعت کاران را با مشکلات و معضلات عديده اي روبرو کرده است.
رضوي گفت: بايد از تجارب ساير استانهاي کشور در خصوص تشکل هاي صنفي اقتصادي بهره گرفت تا بتوان مشکلات سرمايه گذاري و فعاليت اقتصادي در سطح استان را حل کرد.
وي گفت: اقتصاد دولتي ما بايد به سمت بخش خصوصي سوق داده شود. متاسفانه کشور را گران اداره مي کنيم در حالي که با واگذاري به بخش خصوصي مي توان هم به رونق اقتصادي کمک نمود و هم بسياري از هزينه ها را کاهش داد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم بيان داشت: در حال حاضر بسياري براي سرمايه گذاري در قم مايل دارند اما بايد تنگ نظري ها و مشکلات مديريتي را حل نمود بايد برنامه ريزان استان بسترهاي لازم را به صورت جدي دنبال نمايند زيرا سرمايه گذاري در وضعيت منافع استان را دنبال خود خواهد داشت.
در ابتداي اين جلسه دبير انجمن فعالان اقتصادي گفت: در حال حاضر سرمايه هاي خرد بسياري در سطح استان وجود دارد که متاسفانه اين سرمايه ها سرگردان بوده و به درستي هدايت نمي شوند.
حجازي خاطر نشان کرد: هدف فعالان اقتصادي، آباداني قم است و بايد براي اين آباداني موانع سر راه سرمايه گذاران و صنعت کاران مرتفع شود.
وي گفت: متاسفانه بانک ها همکاري لازم را ندارند و حتي گاهي علي رغم قول مساعد مبني بر حمايت و ارائه تسهيلات هيچگونه همکاري نمي کنند.
در پايان اين جلسه تعدادي از سرمايه گذاران به طرح سوالات خود پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]