واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۱۹ب.ظ)
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم: نگاه بخش کشاورزي در قم به سمت اقتصاد رفته است معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم گفت: در يک دهه گذشته توليدات استان قم در بخش کشاورزي چندين برابر شده است و در توليد محصولاتي چون عسل و توسعه باغات چون پسته رشد داشتهايم که نشان ميدهد بخش کشاورزي نگاهش به سمت اقتصادي شدن رفته است.
به گزارش خبرگزاري موج، سيد حسن رضوي در همايش توجيهي سرشماري عمومي کشاورزي، ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: بايد همچنان ادامه دهنده راه شهدا باشيم که رضاي خداوند در آن است.
وي دست يافتن به يک آمار درست و دقيق جهت برنامه ريزي را يک اصل دانست و گفت: تمام برنامههاي يک ساله، دوساله و حتي دراز مدت و برنامههايي که در راستاي اقدامات خاصي صورت ميگيرد متکي به آمار صحيح است.
معاون استاندار قم، نداشتن آمارهاي دقيق را از مشکلات کشور برشمرد و افزود: اگر به بسياري از برنامهها خدشه وارد ميشود به دليل نداشتن آمارهاي درست و دقيق است.
وي تصريح کرد: آمارها بايد دقيق و سرشماريها بايد درست انجام گيرد چرا که در کشور يک دهه به اتکاي همين آمار تصميم گيري ميشود.
رضوي به اهميت موضوع سرشماري عمومي کشاورزي پرداخت و گفت: اين موضوع آنقدر حائز اهميت است که بالاترين مقام اجرايي کشور يعني رئيس جمهور دستور اجراي آن را داده است.
وي عنوان کرد: اين اطلاعاتي که از سرشماري به دست ميآيد علاوه بر اينکه به کشور کمک ميکند به خود بهره برداران در اين بخش کمک ميکند و اگر اطلاعات غلط جمع آوري شود زيان آن نيز به کشاورز خواهد رسيد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم توضيح داد: فرد پاسخگو اطمينان داشته باشد که اطلاعات وي به صورت محرمانه ثبت ميشود و فقط در همان موضوع به کار گزفته شده و ربطي به امور مالي و يارانه او نخواهد داشت.
وي با بيان اينکه زياده گويي و کم گويي نبايد توسط بهره برداران صورت بگيرد، گفت: زماني ما موفق خواهيم بود که اطلاعات درست و دقيق در اختيار داشته باشيم.
سيد حسن رضوي با مقايسه آمار يک دهه استان، اظهار کرد: اتفاقات زيادي در بخش کشاورزي افتاده است گرچه استان ما نسبت به ساير استانها به اين بخش متکي نيست و به اقتصاد خدماتي وابسته است و توانسته در امنيت غذايي خود و استانهاي مجاور نقش داشته باشد.
معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار قم عنوان کرد: در يک دهه گذشته توليداتي چون عسل و توسعه باغات چون پسته چندين برابر شده است که نشان ميدهد بخش کشاورزي نگاهش به سمت اقتصادي شدن رفته است.
وي گفت: بايد به سمت کشاورزي مدرن برويم و در بهترين حالت کشاورزي قرار بگيريم و خروجي خوب و امنيت غذايي بالايي داشته باشيم و شرايط مناسبي را در بازاريابي داخلي و بين المللي ايجاد کنيم.
رضوي با اشاره اينکه اقتصاد ما متکي بر نفت است، افزود: در بحث تحريمها که دشمن بر ما تحميل کرد مشکلات اقتصادي نمايان شد و اکنون بايد با توجه به اقتصاد مقاومتي و با نگاهي به تداوم تحريمها و فشارها برنامه ريزي کنيم و نگاهي درون گرا داشته باشيم.
وي در پايان بيان کرد: در اين شرايط و با وجود تحريم و مشکلاتي که وجود داشت آمار نشان ميدهد بخش کشاوورزي در مقايسه با ديگر بخشها چون صنعت و خدمات عملکرد بهتري داشته است و براي تداوم آن و عدم آسيب پذيري نياز به آمار دقيق خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]