تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترين [مرتبه] ايمان آن است كه بدانى هركجا باشى خدا با تو است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868175754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1 روایت متفاوت از جنگ، امشب در تلویزیون


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
1 روایت متفاوت از جنگ، امشب در تلویزیون




مطابق اعلام قبلی قرار است امشب (ساعت 20) ازشبکه سوم سیما و به مناسبت هفته دفاع مقدس فیلم سینمایی «ملکه» پخش شود.





عصر ایران: مطابق اعلام قبلی قرار است امشب (ساعت 20) ازشبکه سوم سیما و به مناسبت هفته دفاع مقدس فیلم سینمایی «ملکه» پخش شود.

 «ملکه» یک روایت واقعی از روزهای پایانی جنگ ایران و عراق و بسیار هیجان انگیز است و از کلیشه های رایج در سینمای دفاع مقدس و یک جانبه نگری تا جایی که توانسته دوری کرده و از همه نظر یک فیلم دیدنی و متفاوت است. تولید این فیلم در پالایشگاهی در آبادان صورت پذیرفته و یک فیلم «واقعی» درباره جنگ به حساب می آید.

کارگردان «ملکه» محمد علی باشه آهنگر است که خود تجربه حضور در جنگ را دارد و فیلم نامه را محمد رضا گوهری نوشته و کار تصویر برداری را نیز علیرضا زرین دست انجام داده و حضور این سه در کنار هم قاب هایی از جنگ ترسیم کرده که سخت باور پذیر و بسیار متفاوت با فیلم های شعار زده است.

باشه آهنگر شعور تماشاگر را دست کم نگرفته و برای او جنگ، جنگ است با همه رنج ها و سختی های آن اما اصالت را به جنگ نمی دهد و از اصل خشونت دفاع نمی کند. کارگردانی که پیش از این هم « فرزند خاک» را ساخته بود.

بازی حمید رضا آذرنگ در این فیلم ستایش شده و میلاد کی مرام نیز یک نمایش خوب و قابل قبول را ارایه داده است اما اگر تا پایان فیلم نشانی از همایون ارشادی – بازیگر بین المللی سینمای ایران – ندیدید بدانید که تلویزیون این بخش را سانسور کرده است!

او یک نقش کوتاه را بازی می کند که در ذهن می ماند: یک افسر عراقی که قصد خود کشی دارد و... اگر سانسور نشده بود بدانید تلویزیون ایران به شعور مخاطب و اندیشه کارگردان احترام گذاشته است.

اگر از جنگ خاطره دارید و خود در صحنه بودید این فیلم را ببینید تا خاطرات تان تازه شود و به واقع نگری و پرهیز از عرفان زدگی های غیر ضرور در این فیلم درود بفرستید و اگر نبودید اما خیال می کنید قهرمانان جنگ همان مجید سوزوکی های اخراجی ها هستند یا شخصیت های بعضا اغراق شده باز هم این فیلم را ببینید تا دریابید در این سرزمین آنان که می جنگیدند نیز در نهایت آرمان صلح را دنبال می کردند و صرف کشتن نیروی دشمن هدف نبود.

محمد علی باشه آهنگر را می توان کارگردانی توصیف کرد که حاضر نیست فیلم سفارشی بسازد و ازبیان ناراستی های جنگ و خشونت نهفته در ذات هر جنگ ابایی ندارد.

فیلمسازی که دوست ندارد سرسری فیلم بسازد و اهل سینما از دکوپاژهای او به وجد می آیند. همین که کارگردان این فیلم کار خودش را می کند و از او رفتاری سر نمی زند که انگار سینمای جنگ را در انحصار خودش بداند یا در ستایش فیلم خود دیگران را سرزنش کند، انگیزه هایی است برای توصیه به تماشای این فیلم؛ یک جنگ واقعی در میان آهن و فولاد.

پس امشب «ملکه» را از دست ندهید حتی اگر اهل تماشای تلویزیون ایران نیستید یا با سینمای جنگ میانه ای ندارید و نقش کوتاه همایون ارشادی را هم ازیاد نبرید چون محکی است برای این که ببینیم تلویزیون سانسور کرده یا نه!






تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن