تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مؤمن را از سيمايش مى شناسيم و منافق را از نشانه هايش.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805473867




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاسخ یک کارگردان به توهین کیارستمی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



پاسخ یک کارگردان به توهین کیارستمی
سید محمود رضوی تهیه کننده سینما در واکنش به عباس کیارستمی نوشت: اگر نبودند آنهایى که رفتند و برای دفاع شهید شدند، احمدپور فیلم ایشان که هیچ، خود ایشان بعد از آنروزها باید تحت لواى حزب بعث فیلم مى ساختند و فیلم‌هاى ایشان به جاى طعم گیلاس طعم خون مى داد و جاى شیرین تلخ بود.



به این مطلب امتیاز دهید



به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، یک تهیه کننده سینما به توهین کیارستمی به دفاع مقدس و ابراهیم حاتمی کیا واکنش نشان داد.   عباس کیارستمی‌در حاشیه جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه سیراکیوز آمریکا با توهین به دفاع مقدس و بی‌مفهوم خواندن آن سعی کرده است به صورت غیرمستقیم به سخنان ابراهیم حاتمی‌کیا نسبت به خودش پاسخ دهد.   کیارستمی‌با این مقدمه که: «یک هفته قبل از اینکه اینجا بیایم، یکی از فیلمسازانی که سال‌ها فیلم جنگی ساخته، فیلم‌های پرهزینه جنگی و البته با مخاطب کمتر -برای اینکه مخاطب ایرانی دیگر حوصله جنگ نداشت، بنابراین ایشان بودجه‌های خیلی سنگین می‌گیرد و فیلم‌های جنگی می‌سازد- گوش من رو پیچانده بود که زمانی که ما داشتیم می‌جنگیدیم کیارستمی‌ داشت دنبال دفترچه دوستش می‌گشت.»   وی در ادامه خطاب به حاتمی‌کیا می گوید: «خانه دوست یکی از پربیننده‌ترین فیلمهایی بود که من ساختم، درواقع همه جای دنیا آن را می‌شناسند. خانه دوست ماندگار شد چون راجع به یک ارزش انسانی صحبت می‌کرد. اما فیلم‌های تو نماند چون تو راجع به یک پریودی از تاریخ ایران حرف زدی که تازه آن پریود هم به هیجان اورد بچه‌ها را. احمدپور[شخصیت اصلی فیلم خانه دوست کجاست؟] رفت پس داد دفترچه را، اما تو به هیجان آوردی و احمدپورهای دیگر رفتند در جنگ و کشته شدند. و حالا پس از سال‌ها می‌شود راجع به آن‌ها فکر کرد که آن‌ها چطوری از بین رفتند. در یک جنگی که هیچ مفهومی‌نداشت.»   سید محمود رضوی در واکنش به این سخنان در صفحه اینستاگرام نوشت: دیشب فیلم سخنان فیلمسازى را دیدم که براى جشنواره هاى خارجى و با عینک دودى سیاهش [اشاره به عینک دودی عباس کیارستمی] فیلم می سازد، با اینکه براى سبک کارى و سینماى ایشان احترام زیادى قائل بودم اما ویدئو منتشره، من را برای احترام به آثارش هم دچار تردید کرد، چرا که هنرمند روشنفکر هیچ گاه تاریخ مقاومت و دفاع از وطن خویش را انکار نمی کند.   این تهیه کننده سینما ادامه می دهد: کاش ایشان به جای طرح مطلب طرفدارشان که زیر متن خبر سخنان آقای حاتمی کیا کامنت گذاشته بود به این نکته فکر میکردند که اگر نبودند آنهایى که رفتند و برای دفاع شهید شدند، احمدپور[شخصیت اصلی فیلم خانه دوست کجاست؟] فیلم ایشان که هیچ، خود ایشان بعد از آنروزها باید تحت لواى حزب بعث فیلم مى ساختند و فیلم هاى ایشان به جاى طعم گیلاس طعم خون مى داد و جاى شیرین تلخ بود.   وی نوشته است: کاش در کنار روشنفکرى می توانستید واقع نگر هم باشید. نمی خواهم محبوبیت یا شناخت مردم از ابراهیم حاتمى کیا را با شما مقایسه کنم، اما خود شما قضاوت کنید که در وطنتان مردم شما را به اندازه عباس حیدری آژانس شیشه اى یا حاج کاظم آژانس می شناسند که احمدپورتان را بشناسند؟ آیا احمدپورتان ماندگار شده است یا عباس و حاج کاظم ؟!   رضوی می گوید: اگر جزو فیلمسازان روشنفکر جریان ساز سینمای ایران که مخاطب میلیونى هم دارند و در سطح جهانى هم موفقیت کسب نموده اند بودید، کجاى تاریخ این مرز و بوم را انکار می کردید و چگونه با ما سخن می گفتید؟ پیشنهاد می کنم به اکران جهانی و ماندگار شدن فیلم هاى احتمالا انسانى تان بپردازید و بگذارید این مردم به دفاعشان از تمام ارزش ها از جمله دفاع از خاک وطن و فیلم هاى تاریخ ساز عصر امام خمینى (ره) بنازند.   رضوی در پی‌نوشت می گوید: دیده بان اولین فیلم پرمخاطب آقاى حاتمى کیا در سال ٦٧ تولید و قاعدتا در سال ٦٨ اکران شده و سال ٦٨ پایان جنگ بوده پس چگونه ایشان توانسته دوستان احمدپور شما را به کشتن بدهد؟!
خبرگزاری دانشجو 115    




۰۳/۰۷/۱۳۹۳ - ۰۷:۳۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن