واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ مهر ۱۳۹۳ (۱۰:۱۴ق.ظ)
سرپرست دانشگاه فرهنگيان خطاب به دانش آموزان: اگر به معلمي عشق مي ورزيد، دانشگاه فرهنگيان را انتخاب کنيد سرپرست دانشگاه فرهنگيان، خطاب به دانش آموزان گفت: اگر به معلمي عشق مي ورزيد در انتخاب دانشگاه خود به دانشگاه فرهنگيان توجه ويژه داشته باشيد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمود مهر محمدي در مراسم بازگشايي دبيرستان شاهد هفتم تير، تجارب مدرسه و محيط کلاس را تجاربي، داراي ابعاد گوناگون، متنوع و با شدت و ضعف متفاوت از نظر ماندگاري دانست و تصريح کرد: ماندگارترين و مستحکم ترين تجارب در شکل دادن شخصيت دانش آموزان در کلاس درس اتفاق نمي افتد و اين تئوري را مي توان تناقص تعليم و تربيت مدرن نامگذاري کرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگيان، فعاليت هاي علمي، ديني، هنري و آموزشي را که در قالب فعاليت هاي درون زا، اختياري، داوطلبانه و آزادانه در ساحت مدرسه، اما خارج از کلاس درس، انجام مي شود را پايدارترين و نافذترين اقدامات در شکل دادن شخصيت دانش آموزان خواند و افزود: تجربيات کلاسي نيز مهم و تاثير گذار مي باشد، اما فعاليت هايي که بعضا به اشتباه فوق برنامه ناميده مي شود، مي تواند به يادگيري هاي بسيار قدرتمند تر از حيث پايداري و استحکام دست يابد تا جايي که بشود گفت، نهاد مدرسه اساسا بايد به واسطه اين دست تجارب يادگيري خارج از کلاس درس معتبر و مهم شناخته شود.
وي، خطاب به دانش آموزان، گفت: در کلاس درس به انجام فعاليت هاي مربوط به درس بسنده نکنيد و فرصت هاي خارج از کلاس درس به شکل انفرادي و گروهي خلق کنيد و از مديران و مربيان خلق چنين فرصت هايي را درخواست کنيد.
سرپرست دانشگاه فرهنگيان در ادامه ي سخنان خود، مديران و مربيان مدارس را مورد خاطب قرار داد و افزود: با اهتمام به توسعه ي فرآيندهاي خارج از کلاس درس، تناقص تعليم و تربيت مدرن را کاهش و کارايي اثربخشي مدرسه به شکل جدي را افزايش دهيد.
مهر محمدي، خاطرنشان کرد: با تغيير در روش هاي آموزشي نيز مي توان تجارب يادگيري در کلاس درس را همانند تجارب پر قدرت و استحکام خارج از کلاس درس کرد.
وي، با اشاره به نقش غالب مستقيم، آمرانه و يکطرفه در کلاس هاي درس، تاکيد کرد: اين نقش بايد غيرمستقيم و با محوريت دانش آموز انجام گيرد.
سرپرست دانشگاه فرهنگيان با بيان اينکه معلمان بايد با اراده و تدبير تربيتي در کلاس هاي درس از متن به حاشيه بروند، تصريح کرد: با بهره گيري از اين امر، کلاس هاي درس را چنان مديريت و صحنه پردازي کنيد تا اثرگذارترين آموزش اتفاق بيافتد.
وي، در بخشي ديگر از سخنان خود، با معرفي دانشگاه فرهنگيان، اين دانشگاه را نهادي تازه تاسيس، ماموريت گرا و ذخيره آموزش و پرورش خواند و تاکيد کرد: حدود و آستانه ي کيفيت و کارايي در آموزش و پرورش را دانشگاه فرهنگيان تعيين مي کند.
دکتر مهر محمدي، دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگيان را يکي از ابزار قدرت در دانشگاه فرهنگيان برشمرد و خطاب به دانش آموزان گفت: اگر در خودتان عشق به معلمي و اداي دين بيشتر به جامعه احساس مي کنيد در انتخاب دانشگاه خود به دانشگاه فرهنگيان نيز توجه ويژه داشته باشيد و به دوستانتان نيز تذکر بدهيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]