تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

صندوق تضمین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803357612




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تخصصی شدن دروس تحول بزرگی در نظام آموزشی حوزه بود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



میثاق طلبگی(26)
تخصصی شدن دروس تحول بزرگی در نظام آموزشی حوزه بود خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه های علمیه برادران استان البرز با اشاره به اهمیت تربیت نیروهای متخصص و اثرگذار در عرصه‌های فرهنگ، تعلیم و تربیت، گفت: حوزه علمیه با تخصصی کردن دروس تحولی بزرگی را در نظام آموزشی مدارس علمیه ایجاد کرد.



حجت الاسلام محمدابراهیم سلطانی، مدیر حوزه های علمیه برادران استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه، با بیان اینکه میثاق طلبگی یک پیمان قلبی و معنوی است، گفت: طلبه باید در ابتدا تعریف جامعی از معنای طلبگی داشته باشد و جایگاه و وظایف اصلی و اساسی خود را در این مسیر شناخته و به آن پایبند باشد.
 
وی با بیان این‌که شاگرد مکتب امام صادق (ع) باید برای رسیدن به اهداف رسالتش در جامعه تلاش کند، تصریح کرد: مورد مطالعه قرار دادن و الگو گرفتن از سیره و روش اولیای دین و علمایی که جایگاه معنوی در میان عوام و خواص پیدا کرده اند می تواند بهترین روش برای طلاب باشد.
 
مدیر حوزه های علمیه ابعاد مهم میثاق طلبگی را در عدم تحیر در موقعیت های مختلف خواند و بیان داشت: طلبه باید در هر موقعیتی و در هر جایگاهی که قرار می گیرد نیازهای جامعه را به درستی شناخته و تکلیف خود را در مقابل این نیازها ادا نموده و دچار تحیر و سرگردانی نشود.
 
حجت الاسلام سلطانی در ادامه به تبیین شخصیت آیت‌الله محمود طالقانی اولین امام جمعه تهران پرداخت و اظهار داشت: مرحوم طالقانی از شاخص‌ترین چهره‌های انقلاب در هر شرایطی پایبند به تکلیف خود بود و توانست در سخت ترین شرایط در مرکز کشور با راه‌اندازی جلسات معارف قرآن و نهج البلاغه، معارف الهی را تبیین و اجرا کند.
 
وی در ادامه به توصیه های رهبری درباره میثاق طلبگی و پایبندی به ارزش های آن اشاره و خاطر نشان کرد: هر طلبه ای به اندازه توان و استعداد خود وظیفه ای دارد از این رو به تناسب نیازهای جامعه باید در این مسیر تلاش کند.
 
مدیر حوزه های علمیه برادران استان البرز با بیان این‌که امروزه حوزه های علمیه مبلغان توانمند و کارآمدی در عرصه فرهنگ و تعلیم و تربیت پرورش داده است، تصریح کرد: سرچشمه و محل تربیت مبلغان و هادیان جامعه حوزه می باشد همچنین فرهنگ ناب و فرهنگ سازی سالم در این عصر مرهون اقدامات حوزه علمیه است.
 
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره کرج و لقب "ایران کوچک" تصریح کرد: استان البرز سرچشمه تمام طوایف و قبایل استان های کشور است از این رو باید بیش از پیش در اندیشه مبلغ هادی باشیم تا امنیت فکری، اجتماعی، فرهنگی و اعتقادی جامعه را تامین کنیم.
 
حجت الاسلام سلطانی در اشاره به وظایف حوزه در تربیت نیروهای اثرگذار، بیان داشت: حوزه علمیه با تخصصی کردن مباحث و دروس یک تحولی را در نظام آموزشی ایجاد کرد و با تخصصی کردن فقه و اصول، فلسفه، کلام، شیعه شناسی و مانند آن، از حالت سنتی خود خارج شد.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: ریشه تمام علوم حوزوی قرآن و حدیث است و تمام برداشت های مراجع بزرگوار و استنباط و فتوای آنان از این دو منبع عظیم الهی سرچشمه می‌گیرد، از این رو باید جایگاه واقعی قرآن و حدیث را به حوزه برگردانیم./801/ت302/ی




۱۳۹۳/۷/۱






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن