تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان ، در عالِمِ بى بهره از ادب بيشتر طمع مى كند تا عالِمِ برخوردار از ادب . پ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870451563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پاكستاني‌ها خواستار گسترش ارتباطات دانشگاهي با ايران هستند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ شهريور ۱۳۹۳ (۱۲:۳۷ب.ظ)
پاكستاني‌ها خواستار گسترش ارتباطات دانشگاهي با ايران هستند مسئول خانه‌ي فرهنگ ايران در پيشاور پاكستان، همراه با سرکنسول كشورمان در اين شهر با رييس دانشگاه پيشاور ديدار كرد و طرفين بر گسترش و تعميق روابط دانشگاهي و علمي ايران و پاكستان تأكيد كردند.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در اين ديدار كه در روز پنجشنبه 20 شهريور انجام شد، رسول جان، رييس دانشگاه پيشاور پس از استقبال از سرکنسول و مسئول خانه‌ي فرهنگ ايران در پيشاور، گفت: خوشبختانه در يك سال گذشته، دانشگاه و خانه‌ي فرهنگ روابط بسيار مثبتي را برقرار كرده‌اند.
وي افزود: در اين مدت بارها در برنامه‌هاي فرهنگي خانه‌ي فرهنگ شرکت كرده‌ام که از جمله آن مي‌توانم به مراسم اعطاي گواهي‌نامه‌ي دانشجويان دوره‌ي پنج‌ماهه‌ي زبان فارسي مؤسسه‌ي مديريت بازرگاني و همچنين سمينار نقش امام خميني (ره) در بيداري اسلامي به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) اشاره كنم.
رييس دانشگاه پيشاور ادامه داد: زمينه‌ي گسترش کارهاي فرهنگي و علمي دانشگاهي با همتايان ايراني مورد علاقه‌ي اين دانشگاه است. معتقديم كه بايد اين روابط علمي و فرهنگي را توسعه بدهيم.
وي افزود: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي، نزديك به هزار دانشجوي ايراني در دانشگاه پيشاور در رشته‌هاي پزشکي، مهندسي، دارو‌سازي تحصيل مي‌كردند. بعد از انقلاب، تعداد دانشجويان کم‌تر و کم‌تر شد و از چند سال گذشته در ايالت خيبر پختونخواه، هيچ دانشجوي ايراني به تحصيل رشته‌هاي پزشکي و مهندسي رغبتي نشان نداده است.
رسول جان، علت ين امر را ازدياد دانشگاه در ايران ناميد و گفت: در سفرهايي كه در چند سال اخير به ايران كرده‌ام، افزايش دانشگاه‌ها در اين كشور را مشاهده كردم. حالا كه ايران نيازي به صدور دانشجو براي تحصيل در دانشگاه‌هاي كشورهاي ديگر از جمله پاكستان، ندارد، بايد به فكر توسعه‌ي تبادل استاد و دانشجو با دانشگاه‌هاي همديگر باشيم تا تعاملات علمي ما همچنان محفوظ بماند.
در ادامه‌ي اين ديدار، سعيد زينتي، سرکنسول ايران در پيشاور پاكستان، ضمن تشکر از اظهار لطف رييس دانشگاه پيشاور در خصوص کشورمان اظهار كرد: ما با کشور دوست و برادر پاکستان از قبل از انقلاب و بعد از آن روابط بسيار حسنه‌اي داشته‌ايم و هميشه مردم دو کشور با يکديگر روابط صميمانه‌اي داشته‌اند.
وي همچنين با اشاره به آموزش زبان فارسي در كشورهاي مختلف دنيا، سخنان خود را اينگونه ادامه داد: فراگيري زبان فارسي توسط دانشجويان پاکستاني در حال حاضر قابل مقايسه با گذشته نيست. کرسي‌هاي زبان فارسي به خصوص در اين ايالت حذف شده است و به جز بخش فارسي دانشگاه يشاور، در هيچ شهري از ايالت خيبر پختونخواه، زبان فارسي تدريس نمي‌شود.
علي يوسفي، مسئول خانه‌ي فرهنگ ايران در پيشاور، پيشنهاداتي درباره‌ي بورسيه‌ي تحصيلي به دانشجويان فوق ليسانس زبان فارسي و دکترا ارايه داد که مورد قبول رييس دانشگاه پيشاور قرار گرفت.
سپس يوسفي، مسئول خانه‌ي فرهنگ ايران در پيشاور، درباره‌ي گسترش زبان فارسي در دانشکده‌ي تربيت مدرس و کلاس‌هاي کوتاه‌مدت و بلندمدت و ديپلم زبان فارسي سخناني بيان و خواسته‌هايي را مطرح كرد. رسول جان، رييس دانشگاه پيشاور، گفت: اين کلاس‌ها از اول سال تحصيلي با مديريت بخش فارسي دانشگاه برگزار و گواهي گذاراندن دوره به دانشجويان اعطا خواهد شد.
مسئول خانه‌ي فرهنگ در ادامه مشكلات اتاق ايران‌شناسي در دانشگاه پيشاور را يادآور شد که رييس اين دانشگاه در اين باره اظهار كرد: در ماه دسامبر (آذر ماه) در ساختماني كه در محوطه‌ي دانشگاه در حال احداث است، اتاق ايرا‌ن‌شناسي به نام «فردوسي کورنر» تأسيس خواهد شد . به اين ترتيب مشکل اتاق ايران‌شناسي مرتفع مي‌شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن