تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): كسى كه خود را پيشواى مردم قرار داده، بايد پيش از آموزش ديگران، خود را آموزش دهد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818825920




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزار جنسي كودكان، ابتلا به اعتياد را افزايش مي‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
آزار جنسي كودكان، ابتلا به اعتياد را افزايش مي‌دهد
يك روانپزشك معتقد است، آزار جنسي در دوران كودكي سبب بروز اضطراب و اعتياد آنها به مصرف مواد مخدر صنعتي در نوجواني و جواني مي‌شود.


به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران؛ شهلا كرمي در گفت‌وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدرضمن بيان اين مطلب و با تاكيد بر اينكه بايد اين مسئله مورد توجه قرار گيرد، افزود: والدين هوشيار باشند اگر فرزندشان از اختلال اضطراب رنج مي‌برد بايد بلافاصله سلامت روحي و رواني او را بسنجند و از مشاور كمك بگيرند.

وي با بيان اينكه 70 درصد جواناني كه معتاد مي‌شوند دچار مشكلات رواني هستند، اظهار داشت: فردي كه مواد مخدر صنعتي از جمله شيشه، حشيش و غيره مصرف مي‌كند به دليل مشكل رواني كه دارد، سعي مي‌كند به تصور غلط به آرامش دست يابد، غافل از آنكه اين مواد علاوه بر تخريب روح، مغز و ساير اعضاي بدن را نيز به مرور نابود مي‌كند.

اين روانپزشك با انتقاد از اينكه امروزه به دليل مشغله‌هاي كاري و زندگي تجملاتي، والدين كمتر به مسايل و مشكلات فرزندان خود توجه مي‌كنند، ادامه داد: خانواده مهمترين نهادي است كه مي‌تواند از همان بدو تولد با روش درست تربيتي، آينده‌اي عاري از هر گونه استعمال مواد مخدر و ساير موارد را براي فرزندان خود رقم زند.

كرمي همچنين در مورد رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر ، گفت: يكي از تاثيرگذارترين برنامه‌هايي كه مي‌توان در مورد رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر انجام داد، ايجاد تفريحات سالم در قالب اوقات فراغت براي كودكان، نوجوانان و جوانان است.

وي تصريح كرد: اطلاع‌رساني وسيع در مورد عوارض مواد مخدراز سوي نهادهاي مختلف و كانون‌هاي فرهنگي و آموزش و بالا بردن آگاهي مردم از طريق رسانه‌ها امري خوب است اما كافي نيست بايد به‌صورت عملياتي به اين موضوع ورود كرد.

اين روانپزشك خاطر نشان كرد: بايد از همان دوران كودكي برنامه‌هايي براي آموزش و افزايش مهارت‌هاي زندگي طراحي كرد كه وقتي آنان به سن نوجواني و جواني مي‌رسند بر اساس مهارت‌هايي كه ياد گرفته‌اند، خود به خود از اعتياد دوري كنند.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن