تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):به وسيله من هشدار داده شديد و به وسيله على عليه ‏السلام هدايت مى‏يابيد و به وسي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869696421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معراجی‌ها 2 را نمی‌سازم/برای سرگرمی فیلم نمی‌سازم


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مسعود ده نمکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
"معراجی‌ها 2" را نمی‌سازم/برای سرگرمی فیلم نمی‌سازم
کارگردان معراجی ها گفت:برای سرگرمی فیلم نمی‌سازم و بدون شک معراجی‌ها هم حرفی برای گفتن دارد.


به‌ گزارش‌ خبرنگار رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران؛پخش‌ سریال‌"معراجی‌ها" به‌کارگردانی‌ مسعود ده نمکی‌ و تهیه کنندگی محمود رضوی از شنبه 22 شهریور از شبکه یک سیما آغاز شده؛در این مجموعه 30 قسمتی،مهران رجبی، سید جواد هاشمی و جمعی دیگر از هنرمندان مشغول به ایفای نقش شدند و کارگردانی این پروژه را مسعود ده نمکی عهده دار شد، به بهانه پخش این مجموعه گفتگویی را با او داشتیم که بخشی از آن را در مصاحبه زیر می‌خوانید.

آقای ده‌نمکی وجه اشتراک سریال معراجی‌ها با نسخه سینمایی آن در چیست و چرا با توجه به مضمون قبل و بعد از جنگ در هریک از نسخه‌های آن، نام سریال تغییری نکرد؟

سریال"معراجی‌‌ها" به نوعی تداوم سرنوشت شخصیت‌هایی است که در نسخه سینمایی آن دیدیم، اینکه مخاطب بداند در زمان جنگ چه اتفاقی برای آ‌ن‌ها افتاد و چه سرنوشت تلخی داشتند، برایم مهم بود؛ در واقع ما در نسخه سینمایی شخصیت‌هایی را معرفی کردیم که مردم با آن‌ها همذات پنداری کردند و در این سریال باز همان شخصیت‌ها را می‌‌بینیم که سال‌ها بعد از جنگ چطور زندگی می‌کنند و چطور با آن‌ها رفتار شده است؛ ضمن اینکه همان نام جذابیت‌های خاصی را به دنبال خواهد داشت.
 
 
چقدر زمان مدنظر گرفته برای پخش معراجی‌ها را شما تایید می‌کنید،‌ترجیح نمی‌دادید در زمان و مناسبت دیگری روی آنتن رود تا مخاطب بیشتری را جذب کند؟

 وقتی فیلم سینمایی "معراجی‌ها" هم اکران شد، زمستان و زمان رکود سینما بود و خیلی‌ها می‌گفتند بهتر است نوروز اکران شود تا دیده شود، اما شما شاهد تاثیر این فیلم بودید و توانست میلیون‌ها نفر را به سینما بکشاند و با قهرمانی‌هایش همراهی کند؛ مطمئنا سریال آن هم مخاطب میلیونی‌خواهد داشت، به ویژه اینکه بیننده تلویزیون با فراغ بال می‌تواند بنشیند و سریال "معراجی‌ها" را تماشا کند. به نظر من سریال "معراجی‌ها" مانند نسخه سینمایی‌اش با استقبال خوبی همراه می‌شود.
 
 به طور مشخص "معراجی‌ها" بازگوی چه وقایعی است؟  
 
در معراجی‌ها پاسخ به بعضی از پیشنهادات که برخی رسانه‌ها درباره جنگ و ضد جنگ مطرح می‌کنند و نیز احترام به رزمنده‌ها به تصویر کشیده شده است.
 
 با توجه به اینکه شما سرپرست نویسندگان هستید، طرح اولیه سریال با فیلم‌ فعلی چقدر تفاوت دارد؟
 
 طرح کلی و چهارچوب همان است که به شبکه ارائه کرده‌ایم، اما در نوشتن فیلم نامه ایده‌هایی را اضافه کردیم و همینطور برخی از دیالوگ‌ها سر صحنه تغییر کرده است.
 
چه تدبیری برای متفاوت بودن "معراجی‌ها" با دیگر آثار ساخته شده در دفاع مقدس اندیشیده‌اید؟
 
آن چیزی که شما در فیلم سینمایی معراجی‌ها دیدید، فضای جدیدی بود و این مسئله در سریال "معراجی‌ها" بسیار بیشتر است، مثلا صحنه‌های تصویر برداری کار بسیار چشم نواز است و سکانس‌های زیادی داریم که با 8 دوربین تصویربرداری شده و از نظر تکنیک بی نظیر است.
 
 تاکید مدیران شبکه بیشتر برروی چه مواردی بود؟
 
مسئولان شبکه می‌دانستند من برای سرگرمی فیلم نمی‌سازم و "معراجی‌ها" هم حرفی برای گفتن دارد و مضمون آن شاید ایجاد حساسیت کند، با من همکاری کردند که امیدوارم در زمان پخش هم این همکاری ادامه داشته باشد و سریال دچار آسیب نشود و خاطره خوشی از همکاری من با تلویزیون باقی بماند.
 
 با توجه به فعالیت شما در سینما و تلویزیون، بیشتر خودتان را کارگردان سینما می‌دانید یا تلویزیون؟
 
کارگردانی در هر دو بخش کارکرد خاص خود را دارد، درست است، معراجی‌ها دومین سریال من بوده که آن را برای تلویزیون ساخته‌ ام، اما هر کدام مخاطب خاص خود را دارد. در واقع هر کس حرفی داشته باشد دنبال گوشی برای شنیده شدن می‌گردد و فرق نمی‌کند مخاطبش سینما باشد یا تلویزیون.
 
 متفاوت ترین بخش معراجی‌ها با دیگر آثار دفاع مقدس در چیست؟  
 
یکی از تفاوت‌ها در تعداد زیاد بازیگران قدیمی و جدید است. شما در این سریال گروه زیادی از بازیگران طنز را می‌بینید که در خدمت یک مضمون ایدئولوژیک هستند و کار در عین طنز بودن تراژدی بالایی دارد. از طرف دیگر نوع چینش و تنظیم هنرورها و لوکیشن‌ها و ... به گونه‌ای است که سطح کار را از یک سریال الف معمولی بالاتر می‌برد. جلوه‌های ویژه جنگ و همینطور مضمون فیلم‌ و جسارتی که در بیان نقد در آن بکار رفته از تفاوت‌های مهم این سریال است.
 
 "معراجی‌ها 2" را می‌سازید؟
 
خیر؛ چون پیامی که در سریال به مخاطب می‌دهیم، کامل است و نیازی به نسخه دوم ندارند.
 
 
گفتگو از الهه علیزاده
 
انتهای پیام/








تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن