تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):رسول اكرم صلى الله عليه و آله گروهى را كه كشت و كار نمى كردند، ديدند و فرمودند: شم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803075034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده مجلس: حاکمیت دیدگاه کمی گرایی بزرگترین آسیب در سطح دانشگاه ها است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: حاکمیت دیدگاه کمی گرایی بزرگترین آسیب در سطح دانشگاه ها است سنندج- ایرنا - نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات و موانع موجود در مراکز آموزش عالی کشور گفت: حاکمیت دیدگاه کمی گرایی یکی از آسیب های مهم و جدی در سطح دانشگاه ها به شمار می رود.


به گزارش خبرنگار ایرنا، حامد قادرمرزی شامگاه چهارشنبه در آیین معارفه سرپرست جدید دانشگاه کردستان با حضور معاون امور حقوقی وزارت علوم در سنندج افزود: در چند سال گذشته عادت بر این بوده که بسیار بر ارائه آمار تاکید شده و آمارها را مبنای موفقیت مدیران محسوب کرده اند و این مساله آسیبی جدی به شمار می رود.
وی گفت: در سال های 84 تا 92 تعداد واحدهای دانشگاهی از هزار و 300 واحد به دو هزار و 504 واحد رسیده یعنی به طور متوسط ما ماهیانه 13 واحد به مراکز علمی و آموزش عالی کشور اضافه کرده ایم.
نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بسیاری از این دانشگاه ها صرفا به توصیه های سیاسی یا تبلیغاتی احداث شده و بسیاری از آنها از دانشجو شهریه می گیرند و باید به جای موسسات دانشگاهی، اسم موسسات مالی را بر این مراکز گذاشت.
وی افزود: تعداد رشته محل های مقاطع مختلف تحصیلی نسبت به سال 84 دو و نیم برابر افزایش پیدا کرده است که یقین دارم بیش از 50 درصد این رشته ها در مقاطع کاردانی، کارشناسی و حتی کارشناسی ارشد فاقد عضو هیات علمی هستند.
قادرمرزی گفت: آماری که از شهریور 92 ارائه شده بود نشان می داد که تعداد چهار میلیون و 400 هزار دانشجو در کشور مشغول به تحصیل هستند که فقط 15 درصد از آنان در دانشگاه های دولتی تحصیل می کنند.
وی اظهار کرد: 85 درصد از این تعداد دانشجو در دانشگاهای آزاد از جمله 36 درصد در دانشگاه پیام نور، 25درصد علمی کاربردی، 10 درصد غیرانتفاعی و 3.9 درصد در فنی و حرفه ای مشغول به تحصیل هستند.
نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از این دانشگاه ها فاقد حتی یک آزمایشگاه و یا یک عضو هیات علمی بوده و از معلمان مدارس برای تدریس در این مراکز استفاده می شود و این مساله ناشی از کمی گرایی است که هم اکنون گریبانگیر جامعه دانشگاهی کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه حاکمیت پاسخ محوری، در سیستم آموزش عالی یکی دیگر از آسیب های موجود جامعه دانشگاهی است گفت: لازم است سوال محوری که تاکید بر کشف نادانسته ها و مجهولات دارد جای پاسخ محوری را بگیرد و این مستلزم جایگزینی پژوهش مداری به جای محتوا مداری است.
قادرمرزی سطح نسبتا پایین احساس مسوولیت مدیران در برخی از دانشگاه ها را یکی دیگر از آسیبب های موجود عنوان کرد و افزود: این آسیب در برخی از دانشگاه ها بخصوص در دو دولت گذشته وجود داشته و در دولت فعلی تا حدودی وضعیت بهتر شده است.
وی اظهار کرد: بسیاری از مدیران دانشگاه ها تاکید دارند دانشگاه مکان علم آموزی است و آن را محدود به فرآِیندهای معمول آموزش کرده اند در حالی که دانشگاه آخرین مرحله رسمی پرورش شهروندان متخصص و مسوولان آتی اجتماع است.
به گفته وی باید با ایجاد فضاهای خاص نسبت به پرورش سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی دانشجویان در کنار پرورش علمی توجه شود و این مهم نیازمند یک فضای باز سیاسی است.
نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی افزود: برخوردهای سطحی با دانشگاه یکی دیگر از آسیب های جدی است و دانشگاه را به عنوان محل اخذ مدرک مخصوصا برای مدیران دولتی تلقی کرده اند.
وی بیان کرد: به جای اینکه فرصت های بزرگ و بورسیه های علمی را در اختیار نخبگان قرار دهند در اختیار کسانی قرار داده اند که کمترین شرایط را برای اخذ مدرک دکترا نداشته اند و این ظلم بزرگی به این نظام و آینده علمی کشور است.
قادرمرزی افزود: همچنین برخوردهای سطحی همانند تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها که توسط برخی ها مطرح شده است اصلا قابل قبول نیست و نباید جنس مخالف را از هم بترسانیم چرا که دانشگاه محل تربیت شهروندان مسوولیت پذیر آینده است.
وی تمرکز گرایی شدید در نظام آموزش عالی را یکی دیگر از آسیب های موجود عنوان کرد و گفت: در تمام ابعاد توسعه در کشورهای جهان سوم و مخصوصا در کشور ما، دیدگاه مرکز پیرامونی حاکم بوده و این دیدگاه به نظر صاحبنظران توسعه کاملا منسوخ است.
نمانده شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی اظهار امیدواری کرد در دولت تدبیر و امید متولیان سیستم آموزش عالی کشور نواقص موجود جامعه دانشگاهی را بر طرف کند.
در ادامه این آیین از خدمات جهانشیر امینی رییس سابق دانشگاه کردستان تقدیر و فردین اخلاقیان به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه منصوب شد.ک/2
7348/533


27/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن