واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ (۱۸:۳۱ب.ظ)
رييس کل بانک مرکزي خبر داد: استانداران مسوول معرفي واحدهاي مشکل دار شدند رييس کل بانک مرکزي اظهار داشت: در سفرهاي استاني رئيس جمهور، استانداران مسوول تهيه ليستي از واحدهايي شدند که به دليل نداشتن سرمايه در گردش فعاليت آنها متوقف شده است.
به گزارش خبرنگار موج، ولي اله سيف رئيس کل بانک مرکزي با اعلام اين مطلب گفت: استانداران مسوول شناسايي واحدهاي توليدي شده اند که فعاليت آنها به دليل نداشتن سرمايه در گردش متوقف شده است.
وي افزود: بايد استانداران اين واحدها را به ما معرفي کنند و ما پس از انجام کار کارشناسي و تشخيص امکان ادامه فعاليت پس از تامين منابع مالي براي اين واحدها سرمايه در گردش لازم را تامين کنيم.
رئيس کل بانک مرکزي با تاکيد بر ضرورت تامين منابع مالي مورد نياز واحدهاي اقتصادي اذعان داشت: نظام مالي ايران عمدتا بانک محور بوده و همواره خلا بازار سرمايه در اين ميان مشهود بوده است اما طي سنوات گذشته اقداماتي براي رفع اين خلا ها صورت گرفته تا بازار سرمايه در تامين منابع مالي نقش واقعي خود را به عهده بگيرد.
رئيس کل بانک مرکزي با بيان اين مطلب که تامين منابع مالي بنگاه هاي کوچک و متوسط بايد از سوي بانک ها انجام شود تصريح کرد: بنگاه هاي بزرگ توانايي شناسايي ريسک را داشته و اهل بازي با بازار سرمايه هستند و مي توانند ريسک ها را شناسايي و ارزيابي کنند بنابراين بايد تامين منابع مالي بنگاه هاي بزرگ از سوي بازار سرمايه انجام شود.
وي با بيان اين مطلب که حجم کل تسهيلات نظام بانکي 236 هزار ميليارد تومان بوده است خاطرنشان کرد: ما به دنبال اين هستيم که ديگر از تسهيلات تکليفي خبري نباشد و بخش تسعير و وصول مطالبات بانک ها به صورت جدي پيگيري شود.
رئيس کل بانک مرکزي با بيان اين مطلب که در سال 93 تامين منابع مالي براي طرح هاي جديد در نظام بانکي ممنوع شده است، متذکر شد: اولويت ما تامين منابع مالي براي طرح هايي است که 10 تا 15 درصد آنها تا نهايي شدن باقي مانده است زيرا سعي داريم از منابع موجود به بهترين شکل استفاده کنيم.
سيف با بيان اين مطلب که استاندارد اصول حاکميت شرکتي در بنگاه هاي ما رعايت نمي شود، گفت: ما بايد به سمتي حرکت کنيم که اين استاندارد در بنگاه هاي ما الزامي باشد تا زماني که شخصيت حقوقي مي خواهد مورد اعتماد عمومي قرار بگيرد از اين اعتماد برخوردار شود نه اينکه اصول حاکميتي شرکتي ما بر روي کاغذ باشد و همه اتفاقات روي کاغذ بيفتد و بعد مشخص شود که چه سوء استفاده هايي رخ داده است.
سيف با بيان اين مطلب که 140 هزار ميليارد تومان صرف سرمايه هاي جديد مي شود ابراز داشت: افرادي که به دنبال اجراي پروژه هاي جديد و دستيابي به منابع مالي خاص براي انجام پروژه هاي جديد هستند بايد از بازار سرمايه استفاده کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]