تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس چيزى را در دل پنهان نداشت، جز اين كه در لغزش هاى زبان و خطوط چهره او آشكار شد....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820270675




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنان سالمند بیشتر به بیماری های ناتوان کننده مبتلا می شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زنان سالمند بیشتر به بیماری های ناتوان کننده مبتلا می شوند کاشان– ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: اگرچه زنان طول عمر بیشتری نسبت به مردان دارند، ولی آنان در سالخوردگی، بیشتر به بیماری های ناتوان کننده مبتلا می شوند.


به گزارش ایرنا، دکتر «سیدعلیرضا مروجی» روز چهارشنبه در سمینار دو روزه «طب و بهداشت سالمندان» در دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: در حفظ وظایف عملکردی در بین گروه های مختلف سالخوردگان تفاوت وجود دارد.
وی وضعیت سالمندان کشور را متاثر از عوامل اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی دانست و گفت: تحصیلات پایین، فقر، شرایط نامساعد زندگی و بیکاری منجر به کاهش ظرفیت عملکردی در زمان سالخوردگی می شود.
مروجی با اشاره به تاکید بر افزایش اطلاع رسانی و آگاهی در باره شیوه زندگی سالم گفت: اهمیت رژیم غذایی سالم و متعادل، ورزش و فعالیت بدنی مناسب، پرهیز از استعمال دخانیات و مصرف الکل از جمله موضوعات مورد نیاز در این خصوص است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان همچنین با اشاره به اهمیت برخورد صحیح با پدیده سالمندی و تامین نیاز همه جانبه جمعیت روز افزون سالمندان در کشور افزود: باید اقدامات لازم برای برخورداری بهینه از خردمندی و کاردانی سالمندان در خانواده و جامعه به عمل آید.
دکتر مروجی، تکریم سالمندان، آموزش جنبه های شخصی شیوه زندگی سالم به سالمند، خدمات توانبخشی و مراقبت های طولانی مدت به سالمندی، خدمات بیمارستانی و تخصصی و مراقبت در منزل، بهبود کیفیت ارائه خدمات بهداشتی درمانی و پژوهش در جهت شناسایی نیازهای سالمندان را از موارد قابل توجه در این خصوص عنوان کرد.
وی با اشاره به افزایش طول عمر انسانها و اضافه شدن جمعیت سالمندان در قرن 21 گفت: سالخوردگی جمعیت، پدیده ای است که برخی از جوامع بشری با آن روبرو شده و یا خواهند شد.
وی افزود: این پدیده ناشی از بهبود شرایط بهداشتی است که از یک طرف منجر به کاهش مرگ به ویژه مرگ و میر کودکان و نهایتا افزایش امید به زندگی شده و از سوی دیگر با اعمال سیاست کنترل موالید باعث افزایش درصد سالخوردگان به کل جمعیت می شود.
وی با اشاره به جمعیت580 میلیون نفری سالمندان جهان در سال 1999 میلادی تصریح کرد: پیش بینی می شود از سال 1950 تا سال 2020 جمعیت 60 سال و بالاتر در جهان 75 درصد افزایش یابد.
دکتر مروجی، جمعیت کنونی سالمندان در جهان (60 سال و بالاتر) را حدود 590 میلیون نفر اعلام کرد و افزود: 60 درصد از این جمعیت در کشورهای در حال توسعه زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه جمعیت 60 سال و بالاتر جهان تقریبا با جمعیت کودکان زیر 5 سال برابری می کند، اظهار داشت: پیش بینی می شود در سال 2050 جمعیت سالمندان چندین برابر جمعیت کودکان زیر پنج سال شود و در واقع جمعیت سالمند در جهان بیش از جمعیت کودکان زیر 15 سال خواهد شد.
وی یادآور شد: پیر شدن جمعیت در کشورهای در حال توسعه با شیوع بالای احتمالی عوامل خطر بیماری های مزمن و معلولیت ها روبروست که با عوامل پیشگیرانه و ارتقای سطح سلامت می توان آن را بهبود بخشید.
7429/545


26/06/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن