واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ شهريور ۱۳۹۳ (۸:۳۳ق.ظ)
جلسه توجيهي طرح شهاب در شهرستان مياندوآب برگزار شد جلسه توجيهي طرح شهاب «شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر» با حضور مسوولان وزارتي و استاني در شهرستان مياندوآب برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، جلسه توجيهي طرح شهاب «شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر» در راستاي برنامه هاي سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش، با حضور مدير پژوهش مرکز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش وپرورش، سرپرست اداره استعدادهاي درخشان استان، معاون مدير کل و مدير آموزش و پرورش شهرستان، رئيس اداره تکنولوژي و گروه هاي آموزشي اداره کل و مديران و معلمان پايه چهارم ابتدايي شهرستان مياندوآب در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اين شهرستان برگزار شد.
دکتر گلشن مدير پژوهش مرکز ملي پرورش استعدادهاي درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش در اين جلسه به برنامه هاي در نظر گرفته شده طرح شهاب اشاره نمود و گفت: شناسايي استعدادهاي برتر، قبل از سال 84 از طريق رقابت هايي همچون المپياد هاي علمي و... صورت مي گرفت، ولي؛ به علت کاستي هاي زيادي که وجود داشت از سال 84 بنياد ملي نخبگان توسط نهاد رياست جمهوري تأسيس شد.
وي ادامه داد: طرح شهاب به عنوان مهم ترين طرح بنياد ملي نخبگان وزارت آموزش و پرورش در عرصه آموزش عمومي از سال86 به تصويب رسيده است و در سال هاي گذشته به صورت آزمايشي در استان هاي ديگر اجرا شده که امسال نيز در اين استان به صورت آزمايشي، شهرستان مياندوآب ميزبان طرح خواهد بود.
گلشن تصريح کرد: طرح شهاب با روش هاي مربي محور، مرحله اي و نامحسوس، در سند راهبردي کشور در امور نخبگان مصوب شوراي عالي نقلاب فرهنگي در سال91 مورد تأکيد قرار گرفت و هدف اصلي آن کشف، شناسايي، جذب، هدايت، حمايت تحصيلي، تربيتي و معنوي دانش آموزان از پايه ابتدايي تا پايان متوسطه و زمينه سازي براي استمرار حمايت ها در مراحل مختلف آموزش عالي خواند.
جلال پورميرزا، مدير آموزش و پرورش مياندوآب، نيز در اين جلسه با اظهار کرد: وظيفه اصلي پيامبران، امامان و در بعدي ديگر معلمين هدايت روح و کرامت انساني به سوي معبود است. اميد است که با اجراي اين طرح بتوانيم موجبات کشف استعدادهاي ياد شده دانش آموزان را فراهم نماييم.
شهروز الله وردي زاده، سرپرست اداره استعدادهاي درخشان آموزش و پرورش استان، حضور در جمع فرهنگيان شهرستان را براي خود توفيقي خواند و از دوره ابتدايي به عنوان دوره طلايي در دوران تحصيل دانش آموزان ياد نمود.
وي افزود: دانش آموزان امانت هايي نزد ما هستند که با شکل دهي و راهنمايي هاي خود موجبات ثمر دهي و باروري آنها را فراهم مي کنيم.
الله وردي زاده در ادامه به برنامه هاي پيش بيني شده و کلاس هايي که به منظور آشنايي همکاران در اين راستا برگزار خواهد شد، اشاره نمود و افزود: کلاس هايي که در اجراي طرح و به منظور آشنايي همکاران برگزار خواهد شد 34 است که 26 ساعت آن بصورت کلاسي و 8 ساعت آن در آبان ماه به صورت رفع اشکال و مشکلات موجود خواهد بود.
وي ادامه داد: اين طرح در راستاي منويات مقام معظم رهبري و سند تحول بنيادين در آموزش و پرورش در نظر دارد استعدادهاي دانش آموزان را از پايه شناسايي نمايد و استعدادهاي گوناگون آنها را مشخص کند.
مسعود رزم آرا، رئيس اداره تکنولوژي و گروه هاي آموزشي اداره کل، طرح شهاب را طرحي آموزشي، تربيتي و پژوهشي عنوان نمود که مباني تئوريکي و نظري خود را از علوم تربيتي (بخش روانشناسي) گرفته است.
وي خاطر نشان ساخت: تغييرات حاصله در دروس رياضي و مطالعات اجتماعي اين پايه نيز در راستاي همخواني با اين طرح اعمال شده است.
گفتني است طرح شهاب مخفف عبارت «شناسايي و هدايت استعدادهاي برتر» مي باشد و امسال براي نخستين بار در استان آذربايجان غربي و به صورت پايلوت در شهرستان مياندوآب برگزار مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]