واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مردم قزوین در مجلس: صنعت چاپ نقش مهمی در توسعه فرهنگی و اقتصادی جامعه دارد قزوین- ایرنا- نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، نقش صنعت چاپ را در توسعه فرهنگی و اقتصادی و ارتقای آگاهی های عمومی حایز اهمیت دانست.
به گزارش ایرنا، "داود محمدی" سه شنبه شب در جشن "یاران رنگ" که با حضور جمعی از مسوولان در سالن اجتماعات کتابخانه امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد، با تاکید بر ضرورت توجه به توجیه اقتصادی سرمایه گذاری در این صنعت، اظهارکرد: صنعت چاپ یکی از حلقه های مفقوده صنایع کشور است.
وی خاطرنشان کرد: صنعت چاپ و بسته بندی لازمه رشد همه صنایع است و هیچ کاری نیست که به این صنعت وابسته نباشد.
محمدی با بیان اینکه روزآمدی صنعت چاپ یکی از ضروریات است، ادامه داد: روزآمدسازی و رقابت پذیری از ویژگی های دنیای امروز است که بی تردید عرصه چاپ و نشر نیز از آن مستثنی نیست و اگر بخواهیم توفیقات استانی، ملی و فراملی را در این عرصه برای خود رقم بزنیم، باید خود را متناسب با مقتضیات زمانی مجهز کنیم.
این نماینده مجلس تاکید کرد: نزدیکی قزوین به پایتخت به صنعت چاپ ما آسیب وارد کرده و بسیاری از دفاتر مرکزی صدها واحد صنعتی در تهران مستقر می باشند و که بسیاری از مشتریان در این زمینه کارهای خود را به مراکز چاپ تهران ارجاع می دهند.
محمدی اضافه کرد: این کار علاوه بر اینکه چاپخانه های ما را متضرر می کنند، در حوزه گردش مالی و موضوع بانکداری نیز، ما را با وضعیتی نامتعادل و بی سر و سامان مواجه کرده است.
وی افزود: خوشبختانه صنعت چاپ در استان جا افتاده و همه پذیرفته اند که چاپ یک صنعت فرهنگی فرابخشی است و همه صنایع برای بقای خود به چاپ نیاز دارند.
محمدی تاکید کرد: صنعت چاپ می تواند نقش بسزایی در خروج از رکود اقتصادی کشور ایفا کند، چرا که طبق برآوردهایی که به دست آمده گردش مالی در صنعت چاپ بالاتر از رونق اقتصادی در تولیدات خودرو و قطعات اتومبیل است.
این نماینده مجلس با اشاره به گردش مالی بالای صنعت چاپ در دنیا خاطرنشان کرد: صنعت چاپ امروز همچنین در کشورهای پیشرفته از گردش مالی مناسبی برخوردار است، در نتیجه توجه به این صنعت می تواند اوضاع اقتصادی جامعه را بهبود بخشد.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: فعالان در صنعت چاپ و نشر استان قزوین باید تحرک خود در این عرصه بالا ببرند و بی تردید هم اندیشی با افراد تاثیرگذار در جامعه و ارایه راهکار به آنان می تواند بسیاری از مشکلات چاپ در این خطه را از بین ببرد.
محمدی در پایان افزود: ما باید صنعت چاپ ایران را با گذشته اش مقایسه کنیم و ببینیم نسبت به صد سال گذشته چه میزان پیشرفت داشته و یا در زمینه ورود تکنولوژی های جدید، چه اقداماتی صورت گرفته است.
7389/ 614
26/06/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]