تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830090439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیشنهاد ۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت تورم‌زاست


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



پیشنهاد ۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت تورم‌زاست
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه مجلس مخالف پرداخت بدهی دولت از مجلس با تسعیر ارز است، گفت:‌ تصویب پیشنهاد ۴۰ هزار میلیارد تومانی دولت برای تهاتر بدهی‌های دولت با درآمد حاصل از تسعیر نرخ ارز موجب افزایش نرخ تورم می‌شود.



به این مطلب امتیاز دهید


به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، غلامرضا مصباحی‌مقدم در خصوص ماده 24 لایحه خروج از رکود دولت مبنی بر پرداخت بدهی‌های دولت از محل ارزیابی دارایی‌های خارجی بانک مرکزی با تسعیر نرخ ارز اظهار داشت: بند ب قانون پولی و بانکی عنوان می‌کند بدهی قانونی دولت به بانک مرکزی می‌تواند از ارزیابی مجدد دارایی‌های خارجی بانک مرکزی تسویه شود در این راستا دولت قبل می‌خواست از این ظرفیت قانونی استفاده کند و به همین دلیل 74 هزار میلیارد تومان را برای تسویه مطرح کرد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد: اقدام دولت قبل برای تسویه بدهی‌های دولت از محل تسعیر نرخ ارز قانونی نبود.

وی عنوان کرد:‌ این بدهی‌ها شامل استقراض غیر قانونی برای یارانه نقدی، تامین منابع مالی مسکن مهر، بدهی بانک‌های دولتی، بدهی شرکت‌های دولتی و نیز بدهی‌های متفرقه بود که هیچکدام مطابقت با قانون نداشت و درعین حال قانون اصلاح شد به این صورت که تسعیر دارایی‌های خارجی درآمد محسوب نشده و مشمول مالیات نیست.

 مصباحی مقدم با بیان اینکه تسعیر بدهی‌های دولت از محل ارزیابی مازاد درآمدهای خارجی بانک مرکزی یک افزایش محاسباتی بوده که در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد تصریح کرد: اگر زمانی ارزش دارایی‌های بانک مرکزی کاهش یابد می‌تواند از محل این مازاد دارایی‌ها تهاتر شود و دولت نمی‌تواند از این محل استفاده کند و همچنین اجازه قانونی به دولت این بود که بدهی‌های قانونی تسویه شود که این اختیار نیز توسط مجلس سال گذشته سلب شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: معنا ندارد دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به مبنایی متوسل شود که اساسا وجود ندارد.

به گفته این نماینده مجلس دولت گذشته رقم بیشتری از این محل پیشنهاد داد که مجلس مانع آن شد و دولت کنونی نیز به دنبال تسعیر 40 هزار میلیارد تومانی بدهی‌های خود است.

وی با طرح این سوال که باید دید این بدهی‌ها مربوط به چه موضوعاتی است گفت: 11 هزار میلیارد آن استقراض از بانک مرکزی و بدهی‌های بانک مسکن از محل مسکن مهر به بانک مرکزی است که مردم تا 15 سال آینده تسهیلات خود را بازپرداخت خواهند کرد و منابع به بانک مسکن برمی‌گردد اما دولت معلوم نیست چه کار می‌خواهد بکند؛ چرا به دنبال تسویه بدهی از محل تسعیر ارز به بانک مرکزی است و با این استقراض از بانک مرکزی در حقیقت منابع بازگشت داده شده مردم به عنوان افزایش سرمایه محسوب می‌شود.

مصباحی مقدم تاکید کرد: همچنین شرکت‌های دام و طیور و شرکت بازرگانی دولتی به بانک مرکزی بدهکارند و آیا نه این است که آنها کالایی وارد کرده و در بازار فروخته‌اند و چرا بدهی خود را به بانک‌ها تسویه نمی‌کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس عنوان کرد: عدم شفافیت در این ماده و در پرداخت بدهی‌های دولت از این محل مشاهده می‌شود و دولت از این طریق به دنبال کار شکلی و صوری است تا حقیقت بدهی دولت به بانک مرکزی روشن نشود.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه مجلس با این ماده لایحه خروج از رکود مخالف است و رای نمی‌آورد گفت: در حقیقت تسویه صوری در پرداخت بدهی‌ها انجام می‌شود و عملا بدهی‌های بانک‌ها به بانک مرکزی صفر شده و پس از آن منابع جدید از بانک مرکزی مطالبه می‌کنند که در نتیجه این موضوع افزایش نقدینگی، پایه پولی و تورم را به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد: دولت نباید با ایجاد تورم رونق ایجاد کند و شعار لایحه، خروج غیر تورمی از رکود است اما عملا ماده 24 تورم به همراه دارد./فارس/110
 




۲۲/۰۶/۱۳۹۳ - ۱۶:۳۷




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن